Şimdi Ara

JBL ES250,Jamo SUB 650,M&K SB12 vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar orta vadede alacağım sub için şimdiden araştırma yapıyorum.Bu ürünler hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Yada başka alternatifler ne olabilir?Lütfen konu bu arada geyik muhabbetine dönmesin bilgi amaçlı yazışmalarınızı bekliyorum.Saygılar.
    Bütçe 1600 civarı..Mekan 30m2

• Ben de sub arayışındayım şu sıralar , ancak bu ürünleri dinleyecek imkan yok malesef .Listeye dali ikon mk2 sub da eklenebilir sanırım. Yorumları merak ediyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: duncan21

Ben de sub arayışındayım şu sıralar , ancak bu ürünleri dinleyecek imkan yok malesef .Listeye dali ikon mk2 sub da eklenebilir sanırım. Yorumları merak ediyorum .
    Ben bu forumu çözdüm.Forum üç beş kişinin etrafında dönüyor.Onlar bişeyler yazarsa yazıyor yazmazsa yazmıyor.Diğerleri figürandan başka bişey değil.Belli konular içinde al gülüm ver gülüm muhabbeti,paylaşım yok.Bilgi edinirim diye girmiştim bu foruma ama görüyorumki bilgili adam pek yok buralarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF109 -- 28 Aralık 2011; 11:45:50 >
  • quote:

Ben de sub arayışındayım şu sıralar , ancak bu ürünleri dinleyecek imkan yok malesef .Listeye dali ikon mk2 sub da eklenebilir sanırım. Yorumları merak ediyorum .

Sayın Ducan konuya bence Dali İkon u eklemeyelim fiyat olarak farklı.Onu ekleresek bir çok marka daha eklememiz gerekir.
    Ama Klipsch SW 112 olabilir mesela.
  • Ben bir figuran olarak fikrimi yazayım :) Bence o sublarin arasında f/p oranı en yüksek olan Mk Sb12, hatta sahibindende parlak lake olanı 850 tl. Çok daha ust seviyelere çıkmayacaksan yeterde artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

Ben bir figuran olarak fikrimi yazayım :) Bence o sublarin arasında f/p oranı en yüksek olan Mk Sb12, hatta sahibindende parlak lake olanı 850 tl. Çok daha ust seviyelere çıkmayacaksan yeterde artar.
    Sertaç bey teşekkürler lakin ben sahibinden de o ilanı göremedim.
  • www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-mk-sound-sb-12hg-lake-aktif-sub-woofer-64330651/detay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-mk-sound-sb-12hg-lake-aktif-sub-woofer-64330651/detay
    MK 12 fiyat performans oranıyla en önde bence hele de 850 TL'ye de bulunabiliyorsa eğer.... Tek çekincem biraz sert çalmasıdır.
    JBL ES250 ise oldukça yumuşak ve kaliteli alt frekanslar üretir ancak SLAM diye de adlandırılan vurucu etkide eksiklik var.
    Jamo SUB650 ise bu seçenekler içinde müzikle arası en iyi olan sub bence ama onunda sinemada patlama etkisi az ne yazık ki.

Hepsi aynı fiyatta bulunabilse sanırım JAMO SUB650 'yi alırdım . Hem finishing hemde kalite olarak daha iyi hatta diğerlerinden bir kademe üst sınıfa ait diyebilirim.

Umarım faydalı olmuştur

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

MK 12 fiyat performans oranıyla en önde bence hele de 850 TL'ye de bulunabiliyorsa eğer.... Tek çekincem biraz sert çalmasıdır.
    JBL ES250 ise oldukça yumuşak ve kaliteli alt frekanslar üretir ancak SLAM diye de adlandırılan vurucu etkide eksiklik var.
    Jamo SUB650 ise bu seçenekler içinde müzikle arası en iyi olan sub bence ama onunda sinemada patlama etkisi az ne yazık ki.

Hepsi aynı fiyatta bulunabilse sanırım JAMO SUB650 'yi alırdım . Hem finishing hemde kalite olarak daha iyi hatta diğerlerinden bir kademe üst sınıfa ait diyebilirim.

Umarım faydalı olmuştur

Alıntıları Göster
    Peki Klipsch sw 112 hakkında ne düşünürsünüz?

• quote:

Orijinalden alıntı: BF109

Peki Klipsch sw 112 hakkında ne düşünürsünüz?

Alıntıları Göster
    Bunun hakkında bir fikrim yok dinlemedim.
    Ancak gene de Jamo 650 den bir tık aşağıda diyebilirim.
  • Bir de dali ikon sub eklesek ne dersin usta=)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bir de dali ikon sub eklesek ne dersin usta=)
    Dali Ikon sub sanırım arkadaşın bütçesinin üzerinde ancak Jamo 650 ona çok yakın bir sınıfta diyebilirim.

Dali bu sene hiçbir hoparlör sınıfına ait olmayan tek bir sub çıkardı. SUB E12F . Bu subwooferın Türkiye listesi sanırım 600 € civarında olacaktır. Daha çok yeni bu sebeple stoklarda olacağını sanmıyorum ama geldiğinde dinleriz. Potansiyel varmış gibi duruyor

• quote:

Senimi kırıcam canım kardeşim ekledik gitti
  • quote:

quote:

Senimi kırıcam canım kardeşim ekledik gitti

Alıntıları Göster
    Bu arada arkadaşlar benim ayrı stereo sistemim var.Onun için cihazların birincil koşulu sinema performansı üzerine olacak,müzikte sub olayına sıcak bakmıyorum.

• quote:

Bu arada arkadaşlar benim ayrı stereo sistemim var.Onun için cihazların birincil koşulu sinema performansı üzerine olacak,müzikte sub olayına sıcak bakmıyorum.

Alıntıları Göster
    HidefMan gayet detaylı açıklamış, gerisi bütçeye kalıyor. Normal bir sistem için MK sb12 yi kesinlikle öneririm, ama yok ben koltukları zıplatacak birşey isterim komşularıda takmam derseniz yukarı doğru daha fiyatlı ve daha güçlü sub lar var tabiki. Jamo sub650 de Sahibindende 0 olarak 1.371 tl gözüküyor, biraz daha altına alınır tabiki.

• quote:

HidefMan gayet detaylı açıklamış, gerisi bütçeye kalıyor. Normal bir sistem için MK sb12 yi kesinlikle öneririm, ama yok ben koltukları zıplatacak birşey isterim komşularıda takmam derseniz yukarı doğru daha fiyatlı ve daha güçlü sub lar var tabiki. Jamo sub650 de Sahibindende 0 olarak 1.371 tl gözüküyor, biraz daha altına alınır tabiki.

Alıntıları Göster
    Jamo sub650 nin 650W yazan değeri heralde RMS değildir Peak değerdir öyle değilmi?
  • quote:

Jamo sub650 nin 650W yazan değeri heralde RMS değildir Peak değerdir öyle değilmi?

Yanlış bilmiyorsam dinamik güç olması gerekir . RMS değerleri daha düşük
  • quote:

Orijinalden alıntı: hometheatre

quote:

Yanlış bilmiyorsam dinamik güç olması gerekir . RMS değerleri daha düşük

Alıntıları Göster
    Peak Power 650 Watt

RMS değeri 300Watt civarındadır.

Bu arada B.A.S.H. amfi teknolojisi kullanıldığından diğer AB sınıfı subwoofer amfilerine göre daha verimli olduğu iddia ediliyor. Analog teknolojinin zaaflarını dijital teknolojiyle bertaraf ettiklerini öne sürdikleri bir dijital devre ile analog amfi çıkışı sonrasında oluşan referans değerleri ve protection sinyalleri analiz ediliyor ve tüm sinyal yolundaki elektromanyetik girdilerin azaltılmasını sağlıyor. Bu sayede amfi güç rezervi gerektiğinde power supply dayanımının üzerinde anlık güç üretebiliyor.

Bu sayede gerçekten 650 watt gibi anlık güçlere daha küçük boyutlu amfilerle uılaşmak mümkün olabiliyor.

• Hidefman pm attım.
  • quote:

Hidefman pm attım.
    Yanıtlar için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.