Şimdi Ara

Harman Kardon HKTS60 + ayak/ilk sahibinden/temiz/tamir görmemiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Harman Kardon HKTS60 + ayak/ilk sahibinden/temiz/tamir görmemiş
    2,5 -3 sene önce 2850 tl ye almış olduğum Harman Kardon HKTS60 5.1 setimi özel sebeplerden ötürü satıyorum. Ürünün ilk sahibiyim. Ürünün üzerinde çizik/hata/kusur bulunmamaktadır. İlk günkü performansını korumaktadır. Titiz kullanıcı olmam sebebiyle bakımı, tozu ve temizliği her daim yapılmıştır. İstediğiniz kişiye gösterip test edebilirsiniz. İçinize sinmesi açısında evime gelip demo da yapabilirsiniz. Alan kişiyi üzmeyecek niteliktedir. Sıfırdan farkı yoktur. Ek olarak her bir hoparlörün piyano black temasına uyması açısından sonorous marka tamperli camlı şık ayaklıkları yanında hediye edilecektir. Sırf bu ayaklıklara(4 adet) 300 tl ye yakın para verdiğimi hatırlıyorum. Ürünün ayrıca orjinal ses kabloları da kullanılmamıştır. Yanında dilerseniz verilecektir. Meraklısına gidecek bir ürün olup alacak arkadaşa şimdiden hayırlısı olsun. Yalnız ürünü kargolayamam, kargo firmaları malum yolda hasar verebilirler. Pazarlık sünnettir.

*2250 tl

Sahibinden.com ilan numarası:413198429
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Manisa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 2000 tl ye kadar iniyorum.

• Yakın çevreme arabayla götürüp teslim de edeceğim.

• 1750 tl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.