Şimdi Ara

harman kardon kullanan arkadaşlara (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: can akgün

hk avr 355 ile 360 arasındaki farklar nedir acaba?
    avr 355 in sıfırını 1600 tl ye buldum sizce fiyat nasıl?

bence kaçırma al iyi fiyat hemde sıfırmış

• quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

pekı ne kadarlık bır urundu gumruk sorunu olmamısmıydı? bende avr getırtmeyı dusunuyorumda:)

Burada 6000 Tl İdi 3-4 Yıl Oldu. Cihaz 110 V Geldi Ayrıca Gelirken Tanıdığım Vardı O Getirdi. Gümrükle İlgili Sıkıntı AVR lerde Olabilir Sonuçta Bandrol Durumu Söz Konusu Çıkabilir. Fakat Bayramlar ve Yılbaşında (Bir ay Öncesi ve Bir Ay Sonrası) Biraz Daha Alternatif Oluyor Gümrük ama Yinede Şans Meselesi Tabi. Geçen Sene Bu Zamanlar Bir Oto Anfisi Getirtmiştim. Hediye Paketinle Geldi Bir Sorun Olmadı ama Arkadaşım Oto İçin MB Quart ın QSD216 Hi-End Component Takımını Getirtti Sıkıntı Yaşadı. Sonra Aldığı Para Kadar Ödeme Yaptı Uğraşmasıda Cabası...
  • meshur trt bandrolu degılmı? aslında %20 gumrugunu odemeye her turlu razıyım ama abuk subuk bır bandrol olan trt bandrolune hayatta %16 vergı falan odemem o nedır ya bırkere bıle dınlemıycegım bı frekansa vergı neymıs dunyanın en sacma bandrolu oldugunu ıddıa edıyorum cıddı cıddı:) trt bandrolu odemeden getırebılecegımı bılsem dırek sıparıs gecıcem yurtdısından valla burda cok cıddı pahalı nıtekım
  • quote:

Orijinalden alıntı: can akgün

biraz önce samsungx adlı arkadaş 360 tada 1.4 ve 3d desteği bulumadığını yazdı.
    iyice kafam karıştı yaa
    hem 2000 tl den 3000tlye kadar kesenin ağzını açtık ama yinede tatmin edici olmadı bence daha üst
    modellerde beni aşıyor en iyisi daha yormadan vede zorlanmadan samsung ht-c 6930 u alıcam.
    3 d destekli blueray de var.hemde 1500 tl ye bitecek .
    herkeze yorumlarından dolayı teşekkürler.

Can Bey 3D destegine bu kadar takilmayin. Elinizdeki tek HDMI 1.4 kullanan aygit 3D Bluray Player olacak, bu durumda sadece ondan olan baglantiyi tv ye HDMI 1.4 ile ve AVR ye optik ile yaparsaniz bir sorun olmaz. PS3 zaten HDMI 1.3 ile calisiyor 3D de.

Benim de yurt disinda Harman Kardaon distrubitoru ile yaptigim gorusmede AVR 360 da 3D destegi olacagini ilettiler. Yani AVR 360 alirsaniz zaten 3D destekli bir AVR olacak elinizde firmware update ile.

Simdi baktim update cikmis bile. Alin size linki de gonderiyorum, eklemisler bile sitelerine update dosyalarini. Okuyun kendiniz gorun.

http://www.harmankardon.com/EN-EU/Products/Pages/ProductSupportDetails.aspx?PID=AVR+360%2f230

Yanliz bu AVR larin update leri sikintili olabilir bizim gibi son kullanici icin. Bence konusun aldiginiz yerden yeni gelen serilerde zaten update ler hazir yapilmis bile olabilir. Degilse soyleyin yardimci olsunlar.

• valla su update 355 ıcınde gelseydı tadından yenmezdı ama malesef en alt serı 360 olarak belırlenmıs kotu oldu bu durum bende 355 almayı planlıyodum bır kampanya ıle 360 ların fıyatı hakıkaten cok fazla. bu arada orhan beyle olan konusmamda kendısı harman kardon hkts 11 lerin uretımının durdugunu artık yerıne hkts 16 ların gelıcegını soyledı ama ben pıyasada 1 tane bıle hkts 16 gormedım gorenınız varmı? harman kardonun turkıye dıstrıbutorlugunde bır takım sıkıntılar var sanırım
  • HKTS 11'in fiyati MM'da en son 1299 TL idi diye hatirliyorum. Yalniz tam emin degilim. 1199 TL olma ihtimali de var. Yolum dustugunde sizin icin fiyatina bir kez daha bakarim.
  • @ can akgun

AVR355 icin teknik konuda yorum yapamayacagim ama eger distributor garantili urun is 1600 TL gayet iyi fiyat. Ulkemizde o fiyata genellikle AVR255'leri satiyorlar.
  • 3d ve 1.4 3 boyutlu tv kulanan için önemli 360 yükleniyorsa mantıken 355 de yüklenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

gökhan bey verdıgınız bılgıler ıcın cok tesekkur ederım gercekten cok faydalı oldu sımdı orhan beyle ıletısıme gecıcem bakalım hepsıne ne fıyat verıcek. ben ve arkadasım alıcaz bırde alırsak hepsınden 2 şer tane alıcaz ama sız ayakları gercekten muthıs bır fıyata almıssınız acaba hala o fıyata almam mumkunmudur ızmırden?

Şu an hkts11 ayağı yok İzmir Mediamarkt ta.Çünkü ben de 2 ay kadar beklemiştim gelmesini.Distribütör kaynaklı bir sorun vardı.Oradaki satıcı arkadaş son iki çift ayağı bana ayırmıştı,hemen gidip aldım.Sizde hangi MM lerde ayak olduğunu öğrenin ve pazarlık yapın şurdaki MM de vermişler siz de verin deyin sonuçta uygun bir fiyata gelirler sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1964 -- 14 Aralık 2010; 17:36:41 >

• evet sonunda hkts 11 BQ modelını 1250 tl ye 3 taksıt olarak aldım sımdı sıra geldı avr ye bakalım onda nasıl bır cozum bulucaz:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.