Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda yurt dışına eğitim amaçlı çıkacağım ve kendime iyi bir bluetooth hoparlör almak istiyorum. Fakat bu işten çokta anlamadığım için sizlere danışmak istedim.
Kafamda kısa incelemeler sonucunda Harman Kardon fikri oluştu. Bütçem 400-600 TL ve gerekirse yurt dışından da alabilirim. HK Onyx Studio 2 ve HK Esquire 2 ürünleri bana gayet hoş geldi fakat aralarında ne gibi büyük farklar var bilmiyorum. Bu kuvvette ve bu fiyat aralığında başka önerileriniz varsa da açığım. Fakat en çok yukarıda yazdığım 2 ürün arasında kaldım. Sizler ne dersiniz?
Ikisinide kullandim ozellikle esquire yi. Simdi soyle bi durum var bir tanesi yani esquire2 kotunun arka cebine bile girer super ergonamik tasinabilen ve boyutlarina gore en iyisi diyebilir cok şık bir tasarima sahip ayrica
Onyx i tasiyamassin cebinde falan daha buyuktur ama haliyle ses performansi cok daha yuksek esquire ye gore. Her gittigin yere yaninda goturmuyuceksen onyx ama goturuceksen esquire karar senin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hocam merhaba yurt dışı hangi ülkeye gidiceksiniz acaba? benımde aklımda harman kardon onyx studio 3 var DR gördüm harika gerçekten amerikada 140 dolar amazonda.