dvd playerımı ne yapacagım peki hocam? onda optik cıkıs yok _? dvd playerım tv ye baglı ya koydugum dvd de ki dolby sesi tvden aldıgı için vermiyor mu
onuda tvden al d.t için optik kulan veya dvdnin coax veya rca yani beyaz ve kırmızı girişleri kulan.
arkadaşlar dünden beri bende yazılarınızı okuyorum ama bi türlü karar veremedim onyko mu haman kordon mu yoksa denon mu tabiki kabinleri ile birlikte set olanlarından bahsediyorum 1200 lira civarında param var nakit izmirde oturuyorum nerden nasıl bakabilirim ve önerdiğiniz ne olabilir ?
quote:
Orijinalden alıntı: cx65cx65cx65
arkadaşlar dünden beri bende yazılarınızı okuyorum ama bi türlü karar veremedim onyko mu haman kordon mu yoksa denon mu tabiki kabinleri ile birlikte set olanlarından bahsediyorum 1200 lira civarında param var nakit izmirde oturuyorum nerden nasıl bakabilirim ve önerdiğiniz ne olabilir ?
izmirde öyle çok seçenek yok best buy ve media markt'tan bakabilirsiniz
mm de hk142ve hk ts 9 5.1 seti var 1400 cıvarı.
quote:
Orijinalden alıntı: samsungx
mm de hk142ve hk ts 9 5.1 seti var 1400 cıvarı.
142 modeli nasıl sizce ve duyduğuma göre hdmı dan ses vermyo deniliyo ses için optik kablo kullanılacak deniliyo bir bilginiz varmı ve verilen kabinler nasıl onunda bi yorumunu rica etsem
evet optikten ses alınıyor kolon ve bas çok iyi bütçene göre iyi tabi daha iyileride var bütçe meselesi ama bu demek değilki bu kötü bence gayet iyi.
peki bu ürün nasıl media mart ta 999 lira bir bilginiz varmı
DHT-3902 XP BKE 2
quote:
Orijinalden alıntı: cx65cx65cx65
peki bu ürün nasıl media mart ta 999 lira bir bilginiz varmı
DHT-3902 XP BKE 2
arkadaşta var 600 e satıyor bilgin olsun.
inceledim hk nın yerini tutmaz. ancak ucuzsa alınabilir.
izmir media marktta ikisinide dinlemiştim h.k. çok daha temiz çalıyor samsungx'un dediği gibi çok uygun bulunursa alınabilir
beyler ben media markttan avr 142 hoparlar yanında aldım memnunum evet opticten ses geliyr hdmı dan gelmiyor ses çok kaliteli.Bana kimse sorsam optic en iyi sesi kayıpsız veriyor diyor ama gerçekten öyle mi bir de soracagım şey buna 2 hoparlar daha alıp 7+1 yapılabilir deniyr dogru mudur?
2.sorumda smartmedia hd vision aldım optikle harmana bagladım ses çıkmıyor neden olabilir sizce
2 kolon daha kulanılır ama şu anda blueray dışında 7.1 kaynak yok.
arkadaşlar ben birde best buyda bir harman kordon gördüm 1200 liraya adamlar açmışlar dinletiyorlar jbl kabinler ve hk dvd var ses açık inanılmaz veriyo hasta kaldım diyebilirim hero filimi vardı tabiki oda sanırım hdmı dan ses almıyomuş o ürünün özellikleri nasıl sizce ve hdmı dan gelen ss optikten çoook kalitelimiş optik esi versiyon dediler bana hdmı yeni versiyon hiçbir kayıp vermez ve çook berrrak alırsın dediler ordaki profos.... konuştum sizin görüşleriniz nedir ???????????????
model belirtmemişsin
Merhaba, Elimde JBL SCS 140 lar Var. Net Değerlerini Tam Bilmiyorum Ama Aklımda Sub İçin 100W RMS Uydular İçinde 5x50W RMS Gibi Bir Değeri Vardı.
Heralde Bunlara Avr 260 Yeterli Gelir.
modelini hatırlamıyorum ama dehşet ses vardı bi ara yolum o tarafa düşerse bakar size sorarım ona göre hareket etmek istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: dante81410
Avr 260 fazla olabilir daha giriş seviyesi 160 olur veya sana tavsiyem
bu linke bakmanızı öneririm pioneer 519 açık arttırmaya sunmuşlar ve 250 TL lerde sıfır. kelepir fiyata şöyle 650 TL ye kadar alınabilir gibi geliyor bana başka alternatif 308 onkyo olabilir ya da 367 yamaha önerebilirim.
Bilgiler İçin Teşekkürler. Konuda Açtım Daha Bir Cevap Gelmedi Onada Burdan Devam Edelim Şimdi Burda Başka Markaları da İstişare Edebileceğimizden Konu Bozulmasın.