Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.553
Cevap
49
Favori
337.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bende artık hk avr 155 kullanıcısıyım. c.tesi günü izmir best buy'dan aldım Hkts9 hoparlör takımıyla beraber 1400 TL ye aldım. forumda herkes Hkts11 hoparlör takımından bahsediyor. Hkts9 ile 11 arasında ne gibi farklar var öğrenebilirmiyim.
  • AVR 155 ve HKTS 9 aldım. Digiturk plus, Phlips DVP 3580 dvd player ve Samsung 6 serisi HD tv'm var. Bağlantıları şu şekilde yaptım: Digiturk plus'tan optik kabloyla AVR'ye, TV'den HDMI ile AVR'ye, DVD'den HDMI ile AVR'ye, kırmızı beyaz kabloyu dvdden avr'ye. Ses alıyorum ama digiturk'te sadece HD kanlların sesini ses sisteminden alabiliyorum. Bir yerde yanlışım mı var? Yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LKO_

AVR 155 ve HKTS 9 aldım. Digiturk plus, Phlips DVP 3580 dvd player ve Samsung 6 serisi HD tv'm var. Bağlantıları şu şekilde yaptım: Digiturk plus'tan optik kabloyla AVR'ye, TV'den HDMI ile AVR'ye, DVD'den HDMI ile AVR'ye, kırmızı beyaz kabloyu dvdden avr'ye. Ses alıyorum ama digiturk'te sadece HD kanlların sesini ses sisteminden alabiliyorum. Bir yerde yanlışım mı var? Yardımcı olabilir misiniz?

bendede 155 ve dplus var dplus optikle 155 bağlı sorun yok.
  • çok teşekkürler. Peki sizce dvd player'ı değiştirmeli miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LKO_

çok teşekkürler. Peki sizce dvd player'ı değiştirmeli miyim?

gerek yok ilerde blueray alırsın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

www.gsaelektronik.com
    Aradığınız Sayfa Bulunamadı!
    http://www.gsaelektronik.com/harmankardon.html

Bu linkte harman kardon ile ilgili resimler ve teknik özellikler ayrıntılarıyle birlikte mevcuttur.

HK almak ve içelemek isteyenler üstte yazan siteyi incelesin.

• Arkadaşlar herkese merhaba,

Yıllardan beri içimde uhde olan ev sinema sistemini en sonunda aldım. Almadan önce teknik açıdan yabancı olduğum bu konuyu internette çok araştırdım ama muaalesef bu siteyi bilmediğim için sizlerin bilgilerinizi paylaşmadan Bursa MM den, AVR 160 ile HKTS BQ 11 aldım. Alalı daha iki gün oldu. Sayın samsungx arkadaşım iyi bir seçimmi yaptım sence? HKTS 11'i 1199tl'ye AVR 160'ı 1385'e pazarlıkla aldım. Yaklaşık 3 saattir forumdaki tüm yazıları okudum sanki HKTS 11 okeyde AVR 160 soru işaretimi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • hayırlı ugurlu olsun sen begendin ve memnunsan mesele yok bende 155 var memnunum seninki bir üst model iyi günlerde kulan.
  • İlginiz için teşekkürler. Bir sorum daha olacak, bu işe yeni başlayanlar için faydalı olacağına inandığınız teknik bilgiler içeren herhangi bir döküman önerebilirmisiniz. Hatta avr 160'ın veya bu serilere uygun avr'lerin internetrte türkçe kullanım klavuzu varsa süper olur. Cihazı daha etkin ve bilinçli kullanmak için faydalı olacağını düşünüyorum. Hatta bu forumda bir arkadaşımız resimlerle açıklanmış genel bilgiler yayınlarsa bir çok arkadaşımızın aramıza katılmasına vesile olur. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • teknik bilgileri içeren link üsteki mesajımda var takıldıgın birşey olursa sor bu forumun amacı bu zaten .pophorn iyi cihaz aktarma görevi yapar topigide var bir göz at istersen .
  • herkese iyi bayramlar.
  • Cümleten iyi bayramlar, iyi tatiller. Geçen gün digitürk sitesinde 3D yayın başlıyor gibi bir bilgi vardır. Bu vesileyle 3D konusunu yakın takibe almak istedim ve sizlere danışmaya karar verdim. Şimdi bende Digitürk+ var ve AVR255 sistemi üzerinden TV'ye görüntü veriyorum. Acaba sadece 3D TV alsam 3D görüntü izleyebilir miyim? Yoksa AVR'nin de 3D uyumlu olması mı gerekiyor. Gerek yoksa 3D uyumlu AVR ne işe yarar. Daha önce araştıran ya da böyle bir yatırım yapan varsa tecrübelerini bizlerle paylaşabilir mi?
    Teşekkürler.

Efgan
  • 3D daha vakti var kanımcaaa

İyi Bayramlar tüm hk cılar
  • avırında uyumlu olması şart.
  • HDMI 1.3'ün tüm versiyonları için uygun görünüyor. Zaten olmasa DT+ bu işi halledemezdi. Neyse AVR'yi değiştirmeye gerek yok görünüyor.
  • d.t yazılımla haleder ama okuduğum kadarıyla 1.4 ve 3 d özelikleri mutlaka belirtiliyor buda bence ek bir yazılımla haledilebilir.
  • bende harman kardon amfi ve jbl kolonlar var , kucuk kolonlar , sizce jbl ile harman kardon iyi uyum saglarmi
  • saglar çünkü 2.side aynı ülke ve menşeyli ürünler.
  • hk 155 mi bir arkadaşa sattım bende ağız tadıyla bir satış yapamıyorum dinleyen hemen satarmısın diyor demeki dogru kolon ve bağlantıyla her avr çok iyi performans verir.
  • Hayırlı olsun
    Hoparlör ne var sende samsungx?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.