Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.553
Cevap
49
Favori
337.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • derginin HK990 amfi ilgili inceleme kısmını
    scan ettim ama yüklememe müsade etmiyor.
    pm den mail adreslerinizi veririseniz
    mail olarak göndereyim.
    Samsungx sana da yollayabilirim istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aticus3 -- 4 Kasım 2010; 22:14:35 >
  • bu dergi yeni sayımı .
  • Yeni değil
    5. sayısı
    tekrar denedim resim yüklemeyi ama
    güvenli bulunmadı uyarısı alıyorum
    kendi scan ettiğim üç sayfa nesini güvenli bulmadı anlamadım
  • sessistemi.web.com.tr ile yaptığım görüşme sonrasında hk 990 ile uyumlu olabilecek hoparlör modelleri
    JBL ES-80,ES-90,ES-100,
    Klipsch RF-62,RF-82,
    Dali İkon 6 MKII olarak verdiler.
    Bende olmuşken iyisi olsun diyerek Klipsch RF-83 uygun olup olmadığını sordum ve cevap olarakda
    Klipsch RF-83 Frekans aralığı (29Hz-21kHz) ve yüksek dB(100 dB) ile düşük seslerdede çok başarılıdır dediler.
  • ben klipsch hiç dinlemedim ama rf82-83 serisinini övgülerini okudum.
    Müzikal olarak uygun olur mu bilmiyorum ki. Dinlemeden alma diye tavsiyede bulunabilirim ancak.
    Bu arada mail adresin ulaştı bana, akşam ilgili dergi sayfalarını mail atacağım.
  • kesinlikle dinlemeden alma en pahalısı en iyisi sisteme uyacak diye garanti yok.
  • Sevgili Harman Kardon AVR ve HS sahipleri.
    Az biraz dişinizi sıkın. Çok yakında 3D ve HDMI 1.4 güncellemeleri yayınlanacak. Bir USB flash bellek kullanarak bir kaç kumanda tuşu darbesiyle HDMI destekli neredeyse tum AVR ve HS modelleri 3D HDMI 1.4 destekli olacak. Çok yakında FW ler bana ulaşacak. Ulaşır ulaşmaz buradan duyuracağım.
  • Bu konularda yeniyim.Neye göre neyi kıstas alarak dinleme yapabileceğimi de bilmiyorum ki?
  • JBL satmama rağmen HK 990 ile JBL in TL260 modelinden başka hoparlör HK 990 ile gitmez. Klipsh başarılı bir markadır. Ama B&W nun CM serisini değerlendirebilirsiniz. Yok bütçem dahada iyi derseniz B&W nun 800 serisi de var. Haberiniz olsun. Ama uygun bütçeli ve çok kaliteli ses için bence B&W 600 serisi veya B&W CM serisini tavsiye edrim. Kimse bilmese de ikisi de aynı gurubun ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozharat -- 5 Kasım 2010; 15:50:54 >
  • aaaa!!!
    süper haber
    HK alma hevesim giderek artıyor.
    Şu MA larıma bir kavuşayım hele
  • günceleme güzel haber.
  • arkadaşlar,ankara gsa elektronik yani forumdaki adıyla "osedan" arkadaşımız 2-3 günlük bir kampanya ile denon ve yamaha
    avr modellerinde müthiş bir indirim yapacakmış,avr almak isteyenlerin haberi olsun.kaçırılacak fırsat değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

arkadaşlar,ankara gsa elektronik yani forumdaki adıyla "osedan" arkadaşımız 2-3 günlük bir kampanya ile denon ve yamaha
    avr modellerinde müthiş bir indirim yapacakmış,avr almak isteyenlerin haberi olsun.kaçırılacak fırsat değil

teşekürler hocam bakmakta fayda var
  • şöyle söyliyim neredeyse 1911 fiyatına 2311 satılacakmış...
  • quote:

şöyle söyliyim neredeyse 1911 fiyatına 2311 satılacakmış...

çok iyi hk içinde indirim varmı ?
  • bildiğim kadarı ile yamaha ve denon için,böyle cazip fiyatlara bence boşver HK yı
  • quote:

bildiğim kadarı ile yamaha ve denon için,böyle cazip fiyatlara bence boşver HK yı

Hesaplıysa neden olmasın hocam kısmet.
  • Merhaba,

Özellikle Samsungx' e sormak istiyorum ama elbette diğer arkadaşlardan da cevap gelirse memnun olurum.

Hatırlarsanız 3-4 gün önce media marktan avr139+hkts7+dvd26 setini 1.799 TL ye aldığımı söylemiştim. Sony 3D tv ile birlikte güzel bir sinema deneyimi yaşama amacındaydım. Ses sistemimin araştırmasını da satın aldıktan sonra yaptım nedense :) Dün MM yetkilileri ile konuştum, kutuları duruyor, ben bu sistemi komple iade edeceğim dedim ve kabul ettiler. Onlara Pioneer VSX 1020 alacağımı söyledim. Biz size satalım o halde VSX 1020' yi 1999TL' ye ve VSX 1025' i 2099 TL' ye verecekler.

Şimdii, bunu almalı mıyım yada sizin önereceğiniz ve hoparlör sistemi ile 3.000 TL yi fazla aşmayacak hangi sistemi kurmalıyım. Hoparlörlerim hkts 7 idi ve açıkçası memnundum. Ama çok kararsızım, ciddi bilgi sahibi değilim ve çöpe para atacak kadar zengin de değilim.

Bu sebeple acil yardım bekliyorum sizlerden arkadaşlar...
    Şimdiden herkese teşekkür ederim...

• bence iade et gasa kampanya yapacakmış bir orhan beyle görüş sana yardımcı olacaktır. 1020 güzel alet 9.6 ile iyi gider mesela.
  • Teşekkür ederim cevap için arkadaşım. Gasa dediğin o gsa elektronik firması mı? Birde acemice olacak ama 9.6 ile iyi gider demişsin ya :) Nedir bu 9.6 :))
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.