Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.553
Cevap
49
Favori
337.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha güncel modelere bak hk 160. 260. 360 gibi
  • Teşekkür ederim, bir bakayım yazdığın modellere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: monatim

Merhaba herkese,

Ben mediamarkt' tan H/K AVR 139 + dvd player + Spekaer seti aldım. Hepsi Harman/Kardon marka ve 1.799 TL. 3D Blueray player kullandığım için dvd player hala kutusunda duruyor. AVR 139 eski bir model midir? Yanlış bir iş mi yaptım? Aslında amacım hoparlör setini almaktı ama bu seti 1.399 tl ye satıyorlardı ve set olarak 1.799 tl ödedim. Kullanıyorum ama sadece 3 gündür ve çok memnunum. Ama acaba eski model alıp hata mı yaptım demekten de alamıyorum kendimi....

Eğer bu setteki hkts 7 yi 1399 tl ye satıyorlarsa bir yanlışlık vardır yada sana sallamışlardır.Ben İzmir mediamarkttan hkts 11 i pazarlıkla 1199 tl ye aldım peşin olarak.Eğer hkts 11 için bu fiyatsa anlarım ancak oda pazarlıkla 1199 tl ye düştü.Orada ekrana bakıyor satıcı verebileceği en düşük fiyatı görüyor ve bundan daha düşük veremem diyor işine gelirse alıyorsun.Eğer 3 boyut önemli değilse ileriki tarihlerde aldığım duyuma göre hkts11 ve hk avr 255 birlikte set olarak satılacak şimdiki fiyatlarına göre daha ucuz olarak ancak tarihini bilemiyorum.Zaten setteki dvd 26 ya gerek yokki bence.

• Evet sana katılıyorum DVD26 ya gerek yok. Ama hopalör seti HKTS 7 için bugün tekrar baktım ve 1.299 TL dediler. Birkaç gün önce gelseydiniz set olarak 1.799 tl ye hem avr hem dvd hem hoparlörü alırdınız ama kalmadı dediler. DVD hala ambalajında duruyor ve bir işe yaramıyor ama atamıyorumda... Ben hoparlörlerden memnunum ama avr değişimi yapacağım sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

evet gördüm temiz bir alet ordaki genç elemanı tanıyorum 5 yılda garanti verilebiliyor diger hk larda 1497 tl fırsat ürünleri ayrıca hk 990 stereoda gayet hesaplı ve yamaha 1900 hesaplı2000 küs ür tamer hoca baksın.

hk 990 stereoyu görmemiştim,
    pioneer a6 dikkatimi çekti benim orda, sesi çok hoşuma gitti. ama fiyatı yüksek.
    hafta sonu RS8 lerime kavuşayım amfi işine hız verecez artık.
    elemanı tanıyorum derken??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aticus3 -- 2 Kasım 2010; 15:29:47 >
  • Arkadaşlar gaza geldim ve harman kardon hk 990 (5100 TL) aldım. Şimdi buna uyumlu hangi hoparlörü önerirsiniz? Ben Klipsch RF-83 düşünüyorum. Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaaddinay

Arkadaşlar gaza geldim ve harman kardon hk 990 (5100 TL) aldım. Şimdi buna uyumlu hangi hoparlörü önerirsiniz? Ben Klipsch RF-83 düşünüyorum. Ne dersiniz?

satrunde teşiri vardı çok ucuz neyse almışın ha<yırlı olsu bence jbl es 100 çok iyi gider .elemanı magzada tanıdım.
  • Anladım Samsungx, ismi Soner değil mi?

alaaddinay hayırlı olsun, iyi cihaz valla ne diyeyim
    çok iyi hoparlör lazım ona ve iyi kaynak cihazlar (pikap,cd çalar vs..)
    B&W nin veya MA nın modellerine bakabilirsin
    Focal de yakışır kanımca, birlikte dinlemek lazım tabii
    daha üst modellere erişebilirsen ne ala tabiii
  • Almışken iyisi olsun diyerek yola çıktım ama ne diyeyim. Bu konuda hiç tecrübem yok.Birçok forumda yanına hangi hoparlörü alayım diye sordum.Herkes aynı dilden dinleyerek al dedi.Aynı zamanda bu cihazla hiç kimsenin tecrübesi olmamış.Kilis'de oturuyorum ve dinleyerek alma gibi bir şansım da yok maalesef.Hoparlör yorumlarından anladığım kadarıyla güçlü bir deck ile Klipsch RF-83 bas ağırlıklı sesleri muhteşemmiş.Bende yorumlara dayanarak bu hoparlörü aldığım deck'e uygun görüyorum. Ne dersiniz? Bir çok marka hoparlör adı verildi ama bu decke uyumlu hoparlör modeli verilmedi.
  • ben hk 990 nı jbles 100 ile dinlemiştim muhteşemdi aynı zamanda ikisi ortak kuruluş ürünleri birbirine uyumlu dinlemiş olarak yorum yapıyorum diğerleriyle dinlemediğim için yorum yapamayacağım.
  • yorum için teşekkürler. hk 990 ile tecrübesi olanları biraz daha bekleyeceğim mecburen.
  • quote:

Arkadaşlar gaza geldim ve harman kardon hk 990 (5100 TL) aldım. Şimdi buna uyumlu hangi hoparlörü önerirsiniz? Ben Klipsch RF-83 düşünüyorum. Ne dersiniz?

hayırlı olsun sağlam AVR

kolonlarda YAMAHA serilerinde bir göz at istersen NS 555 NS 777 NS444
  • hk 990 2010 esıa ödülü alan stereo çihazdır 4 kolona kadar bağlantı yapılır avr değildir ve sinema sistemi değildir kolon seçimide ona göre yapılmalıdır .
  • Selamlar arkadaşlar,avr142 modeli ve hkts9bq kolonlar ile şu an mm da 1400 tl 10 taksit,bu set için ne dersiniz acaba?
    Plazma tv ye optic bağlantı yapacağım ses için.
    Bir diğer soru da pikapların bağlı olduğu mikxer im var,arkasında sağ ve sol için kırmızı beyaz kablolar var(rca),analog bağlantı yani,bu anfiye nasıl bağlarım bu mixer i ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AMADEUS_ -- 4 Kasım 2010; 11:48:07 >
  • hdmi ses probleminiz yoksa alınabilir.rca dan avr bagla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

hdmi ses probleminiz yoksa alınabilir.rca dan avr bagla.

hdmi ses problemi derken ?
  • hd sesleri desteklemiyor mecburen optikten alıcaksın .
  • Şöyle yapsak olurmu peki, hd uydu alıcı plazmaya bağlı hdmi dan,ps3 yine aynı şekilde,plazma da optic den avr ye bağlı ses için,bütün hepsi için ses alabilirmiyim?Yani avr ile bir tek plazma muhattap olacak.Bu arada plazma da dts destekliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Şöyle yapsak olurmu peki, hd uydu alıcı plazmaya bağlı hdmi dan,ps3 yine aynı şekilde,plazma da optic den avr ye bağlı ses için,bütün hepsi için ses alabilirmiyim?Yani avr ile bir tek plazma muhattap olacak.Bu arada plazma da dts destekliyor.

avr hdmi üzerinden plazmaya bağla hd uydu ve ps3 avra hdmi den bağla ses bağlantılarınıda optik üzerinden yap.
  • quote:

yorum için teşekkürler. hk 990 ile tecrübesi olanları biraz daha bekleyeceğim mecburen.

Dün akşam Home Cinema Choice dergilerimi karıştırıken denk geldi. HK990 incelemesi. Genel olarak beğeni almış ve ödüllü amfi görüşü hakim. Bununla beraber kullandıkları HD990 CD çalara daha çok övgü yapmışlardı. Amfinin de Bas ve çift sub bağlama özelliğine övgü vardı. Ama incelemede hangi hoparlörler ile yaptıkları yazmıyordu.
    İncelemenin detaylarını istersen bir ara ilgili sayfayı scan eder sana yollarım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.