Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.553
Cevap
49
Favori
337.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sistemi kurdum gayet güzel fazla paraya gerek yok.
  • Ssitemin bileşenlerini ve performansını alalım lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Ssitemin bileşenlerini ve performansını alalım lütfen...

önler 9.6 merkez yok arka ns777 sub yok merkez center alınacak sub kulanmayacağım dağılım iyi daha blueray izlemedim izlersem yazarım center şart.
  • arkadaşlar 27 sinde saturunde hifi ürünlerde büyük indirim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEVLANA CELALETTİN -- 25 Ekim 2010; 23:16:29 >
  • Beni de listeye ekler misiniz?
    AVR 255 kullanıyorum. Hoparlör olarak HKTS11 kullanıyorum. Daha sonra Önlere KefiQ50 aldım 7+1 olarak bağlantı yaptım. Çok doğru yaptım mı emin değilim. Hoparlör bağlantısı için farklı bir öneriniz var mı? Bir de HKTS11'ler için ayakları nereden bulabilirim? HTFS-2 diye gçiyor. Gri.

Teşekkürler.

Efgan
  • bende 155 var çok memnunum 255 daha iyi kolon kompesizyonuda iyi olmuş. aramıza hoş geldin güle güle kulan ayaklar için büyük marketlere bak benim tavsiyem ucuz çin malı ayaklar var onlara bak orjinali pahalı.
  • Bu soruyu burada sormam uygun galiba. harman jbl'i satın almış galibai nternetten bu yönde bilgiler aldım bu doğru mu?.Eğer doğruysa jbl markasına ne gibi katkıları olabilir.Ben biraz şaşırdım açıkçası çünkü jbl de küçümsenicek bir marka değil ama harman paraya vermiş satın almış ekonomik krizdemiydi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The...

Bu soruyu burada sormam uygun galiba. harman jbl'i satın almış galibai nternetten bu yönde bilgiler aldım bu doğru mu?.Eğer doğruysa jbl markasına ne gibi katkıları olabilir.Ben biraz şaşırdım açıkçası çünkü jbl de küçümsenicek bir marka değil ama harman paraya vermiş satın almış ekonomik krizdemiydi acaba

zaten onlar eskiden beri iş birligi yapan 2 abd firması hk nın çok ürününde jbl ürünleri kulanılır aslında jbl de dünyada tanınmış köklü bir markadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel The...

Bu soruyu burada sormam uygun galiba. harman jbl'i satın almış galibai nternetten bu yönde bilgiler aldım bu doğru mu?.Eğer doğruysa jbl markasına ne gibi katkıları olabilir.Ben biraz şaşırdım açıkçası çünkü jbl de küçümsenicek bir marka değil ama harman paraya vermiş satın almış ekonomik krizdemiydi acaba

Evet JBL, Infinity ve Mark Levinson ( Lexus araclara konulan ses sistemleri vardir bunun ) ve daha bircok firma Harman International'a ait.

• quote:

Orijinalden alıntı: Efgan

Beni de listeye ekler misiniz?
    AVR 255 kullanıyorum. Hoparlör olarak HKTS11 kullanıyorum. Daha sonra Önlere KefiQ50 aldım 7+1 olarak bağlantı yaptım. Çok doğru yaptım mı emin değilim. Hoparlör bağlantısı için farklı bir öneriniz var mı? Bir de HKTS11'ler için ayakları nereden bulabilirim? HTFS-2 diye gçiyor. Gri.

Teşekkürler.

Efgan

Size HTFS2 ler konusunda yardımcı olabilirim. HKTS 11 satellite hoparlör olarak oldukça başarılıdır ve sub açısından da ciddi anlamda doyurucudur. Tabii ki bu dediklerim kablolama ve odanızın şekline ve genişliğine göre farklılık gözterir ama kötü ses almak için ciddi çaba sarf etmeniz lazım. Eğer elimden bir şey gelir ise lütfen mesaj atın.
    HTFS 2 87 cm yüksekliğindedir. Bütün HKS ve HKTS satellite hoparlörlerle uyumludur. Çiftinin fiyatı xxxx+KDV dir. Bende olan diğer ürünleri de incelemek isterseniz,www.evsinemam.com adresine bakabilirsiniz.

Bu arada beni de listeye ekleyebilirsiniz. Uzunca bir zamandır Harman ve B&W kullanıcısıydım. Harman aşkı, en sonunda beni bu işin ticari boyutuna taşıdı ve şu anda HArman, JBL, B&W, Rotel, Classe, AKG gibi markaların satış servis ve yedek parça teminini yapıyorum.
    Harman aşkı bambaşka...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozharat -- 26 Ocak 2011; 13:04:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

HK Almak isteyen arkadaşlar GSA dan Orhan beyi arasın yardımcı olur . İST da en geniş çeşit Ümraniye MM lerde.

Bu konuda benden de fikir alırsanız sevinirim. Distribütörün ithal ettiği iğneden ipliğe her üründen stok dahilinde bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickelx

ne kadar para okadar köftebide şöyle bişey var harman kardon avr 460 2*80 watt steryo 7 *60 watt .avr 355 ise steryoda 2*70 watt 460 dan 10 watt az fakat yedi kanalda avr 355 7*65 wat..yani ikiside birbirine farklı açıdan üstünlüğü var 355 de bridge port iphone için var 460 da yok

Selam
    Bir şeyi düzeltmem lazım.
    AVR 355 te Bridge II port çıkışı mevcut. AVR 460 ta ise Bridge III port çıkışı var.
    AVR 355 te Bridge II kutudan çıkıyor.(ARTIK ÇIMIYOR MAALESEF HARMAN INT. KARArI) Bridge II Ipod veya Iphone dan film oynatamıyor
    AVR 460 ta Bridge III kutudan çıkmıyor. Yaklaşık xxxx USD civarı bir fiyatı var ama hem Iphone 4 uyumlu hemde film oynatabiliyor. Logic 7 Music ve 576i video destekliyor.

Bütün Bridge modellerinde AVR kumandasından aynen Ipod'u kullanıyormuş gibi tüm menülere ve playlistlere ulaşabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozharat -- 26 Ocak 2011; 13:06:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bz

Harman Kardon kullanıcılarına bir sorum olacak, onceden de bahsettigim gibi HD kutu aldım d.turkten, dun kurdum, fakat bir sorunla karsılastım. şöyle ki:
    kutu normal bir biçimde çalısırken, birkackere tv unitesi bir sebeple sarsılınca, bir kere de HDCP korumalı bir kanala gecerken HDCP korumalı kanallarda goruntu gidiyor, tv ye mavi ekran geliyor, ses devam ediyor, aynı anda HDCP korumalı olmayan kanallarda goruntu ve ses duzgun devam ediyor. kutuyu direk amfiye baglıyorum amfiden tv ye HDMI ile goruntuyu veriyorum. sorunu cozmek için kutunun HDMI kablosunu cıkarıp takmak gibi ilkel bir yontem buldum ancak durum beni biraz urkuttu. TV olarak samsung le46m86bd kullanıyorum, butun cihazları kontrol ettim hepsi de HDCP korumalı gozukuyorlar ancak yine de anlattıgım gibi bir durum yasıyorum. HDMI kablo olarak bulabildigim en ucuz kabloları kullandım fakat hangi kablo olursa olsun yuvasında oynayacaktır bu sebeple daha kaliteli kabloların sorunumu cozebilecegi konusunda suphelerim var. merak ettigim harman kardon la HD kutu kullanıp boyle bir sorun yasayan baska insan olup olmadıgı. zira HK nın sitesinde HDCP ve HDMI cable-top lar için firmware updateler var bunlar ise yarıyor mu, merak ediyorum. bir de firmware update beni epey urkuten bir olay bilen varsa tecrubelerini paylassa mutlu olurum...

Firmware update'i kesinlikle kendinizin yapmamasını öneririm. Her ne kadar çok zor bir olay olmasada, elektrikte veya firmwarein kendisinde yaşayacağınız en ufak bir sorun daha masraflı işlere kapı açabilir. Bence üç beş bir paraya kıyıp kendi servisinde FW güncellemesi yaptırın. İşinizi sağlama alın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beyazit82

Selamlar herkese,

Arkadaslar HK avr260 ile JBL Balboa ( sadece onler, orta ve sub. arka speakerlar yok) sistemi kurmak uzereyim. Ne dusunursunuz? Yaklasik 2800TL ye geliyor fiyat iyi midir?

Bir de ayni speakerlarla HK avr160 da alabilirim o zaman da fiyat 2500 TL. Hatta HK avr155 ile alirsam 1900TL.

Bir de Jamo s606 lari dinledim yamaha ile, gercekten etkiledi beni acikcasi. Onun icin aldigim fiyatta soyle Yamaha 567+ jamo s606 onler ve merkez. Bunun icin aldigim fiyat ise 2500TL.

Kullanim amacim sadece filmler ve oyunlar, muzik pek dinlemem. Bu yukardaki kombinasyonlar icinde en iyisi hangisi olur? Fiyat olarak HK lar icin aldigim fiyat yamaha ya gore cok mu iyi? Elimde 3D tv var, ilerde sonucta 3D iyice kullanima girdiginde ve HDMI 1.4 yayginlastiginda HK ile sorun yasar miyim?

iyi bayramlar

HK larda şu an 3D yok önemliyse yamaha ve denon. pioneer gibi markalara yönelebilirsin herkese iyi Bayramlar.

Selam Harman Kardon'un stoklara giren fakat henüz satışa başlamayan HDMI 1.4 3D ready ürünleri gelecek. Hem kombine paketler hem de ayrı ayrı source lar var. İsterseniz biraz daha bekleyin bir kaç haftaya çıkar.
    O zaman değerlendirime şansınız da artar.

• quote:

arkadaşlar 27 sinde saturunde hifi ürünlerde büyük indirim var

sağlam bilgiyse gidip bakalım samsungx
    ben geçen hafta uğradım fazlaca ürün yoktu bir kaç yamaha ve hk dışında
    haa bir de güzel bir iki denon avr ve stereo amfi vardı tabii
    hoparlör çeşidi yok en kötüsü.. hep alt seriler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozharat

quote:

Orijinalden alıntı: Efgan

Beni de listeye ekler misiniz?

Teşekkürler.

Efgan

Size HTFS2 ler konusunda yardımcı olabilirim. HKTS 11 satellite hoparlör olarak oldukça başarılıdır ve sub açısından da ciddi anlamda doyurucudur. Tabii ki bu dediklerim kablolama ve odanızın şekline ve genişliğine göre farklılık gözterir ama kötü ses almak için ciddi çaba sarf etmeniz lazım. Eğer elimden bir şey gelir ise lütfen mesaj atın.
    HTFS 2 87 cm yüksekliğindedir. Bütün HKS ve HKTS satellite hoparlörlerle uyumludur. Çiftinin fiyatı 209TL+KDV dir. Bende olan diğer ürünleri de incelemek isterseniz,www.evsinemam.com adresine bakabilirsiniz.

Bu arada beni de listeye ekleyebilirsiniz. Uzunca bir zamandır Harman ve B&W kullanıcısıydım. Harman aşkı, en sonunda beni bu işin ticari boyutuna taşıdı ve şu anda HArman, JBL, B&W, Rotel, Classe, AKG gibi markaların satış servis ve yedek parça teminini yapıyorum.
    Harman aşkı bambaşka...

Hoşgeldiniz osharat HK severler başlığına..
    siteniz ve yeni ticari işiniz de hayırlı olsun. Zor bir işe girişmişsiniz, Allah yolunuzu açık etsin.
    HK ve özellikle B&W ler hakkında zaman zaman sizden bilgi ve görüş alırız bundan sonra sizi sıkmaz ve yormaz isek eğer.
    Sitenizde firma ismi ve iletişim bilgilerini göremedim

• geçen hafta sd yayın ve dvd arşimdeki filmleri izlemek için 32 metrekarelik salonumuza 46c650 samsung lcd aldık. aynı zamanda lg hs201 projektör var. amfi hoparlör seti almayı düşünüyordum. müzikle çok aram yok. film ve tv için sizce 1 kasıma kadar indirimde olacak olan taksitle 1799 tl'lik harman kardon avr 155 ve hkts9 ev sinema sistemi almam doğru olur mu? bu sistemleri fazla bilmiyorum fiyatı uygun mu sizce?
    bütçe 1500-2000 tl arası.
    link:
    yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• ben şu anda 155 kulanıyorum memnunum ama bu demek değil mükkemel sınırın sonu yok birde ne beklediğine bağlı saturunun yarın dogum günüymüş hk satan arkadaşada işlerinde başarılar dilerim.
  • Merhaba.
    Yaklaşık 1 yıldır HK254 (amerikadan geldi) ve HKTS11 kullanıcısıyım. Bu konfigürasyon bana yetiyor.
    HK 254’ün firmware’nı güncellemek istiyorum. Sayın “ozharat” firmware güncellemesi için servislere yönelmemiz gerektiğini yazmış. Son derece haklı, yalnız taşrada yaşıyan benim gibiler için böyle çözüm sıkıntılı. Ürünün kargo ile gidip gelmesi apayrı bir sorun. Bu sorunu aşmanın yolu firmware’ı kendi imkanlarımızla güncelleştirmek. Bunun için internette çok dolaşmama rağmen HK 254/255 güncelleştirmesinin nasıl yapılacağıyla ilgili bir açıklama bulamadım. Kendi sitesinde var, ama ingilizce olmayınca oda çözüm değil. Forumda HK avr güncellemesi yapan arkadaşlar güncellemenin nasıl yapılacağına dair bilgilerini paylaşırlarsa çok kişi faydalanabilir.
    Şimdiden teşekkür ve saygılarımla.
  • BURDA detaylı olarak anlatılmış aslında kolay gibi de görünüyor ama riske edilmeye değer mi ve güncellemenin + larına - lerine bakmakta fayda var.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.