Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.553
Cevap
49
Favori
337.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz . 3d olayı için bütün çihazlarınızın 3 de olması lazım hk 255. 260 veya pio 920 yer ufak olduğu için hk.ts 11 işinizi görür. sub için jamo 300 hesaplı ve iyidir . Bağlantıyı optikle yaptınsa geçişlerde çızırtı oluyor sesi kıs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz . 3d olayı için bütün çihazlarınızın 3 de olması lazım hk 255. 260 veya pio 920 yer ufak olduğu için hk.ts 11 işinizi görür. sub için jamo 300 hesaplı ve iyidir . Bağlantıyı optikle yaptınsa geçişlerde çızırtı oluyor sesi kıs.

SN: samsungx soylediginiz cihazları incelemeye başlayıp aklıma takılan yerlerde tekrar bilgi ve tecrubelerinizden faydalana bilme umudu ile saygı ve teşekkürlerimi sunarım emeginize saglık .
  • quote:

yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz . 3d olayı için bütün çihazlarınızın 3 de olması lazım hk 255. 260 veya pio 920 yer ufak olduğu için hk.ts 11 işinizi görür. sub için jamo 300 hesaplı ve iyidir . Bağlantıyı optikle yaptınsa geçişlerde çızırtı oluyor sesi kıs.

Teşekkürler hoşbulduk. iyide bu bir hata, sorun değil mi ? Neden sesi kısmak gerekiyor,başka bir çözüm yolu yok mu ? HDMI dan bağlarsam bu sorun çözülebilir mi ?
  • quote:

sub için jamo 300 hesaplı ve iyidir .

Tavsiye için teşekkürler biraz araştırayım bakalım ;)
  • arkadaşlar bende de harman/kardon 3480 var uygunmuyum üyeliğe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frozen_7

arkadaşlar bende de harman/kardon 3480 var uygunmuyum üyeliğe

hoş geldiniz. Hdmi ile sorun olmazda dd 5.0 sesleri iletmiyor sorunda zaten o geçişler.Ama benim bildigım dsmarta 5.0 yayın yok galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEVLANA CELALETTİN -- 23 Eylül 2010; 15:00:42 >
  • quote:

quote:

hoş geldiniz. Hdmi ile sorun olmazda dd 5.0 sesleri iletmiyor sorunda zaten o geçişler.Ama benim bildigım dsmarta 5.0 yayın yok galiba.

Yani optik kullanırsak mecbur cızırtı duyacaz,HDMI kullanırsak 5.0 taşınmayacak. HDMI kablonun 5.0 taşıma özelliği yok mu ? Birde bu cızırtı standart bir durum mu yani,problem değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: breakerman

quote:

quote:

Yani optik kullanırsak mecbur cızırtı duyacaz,HDMI kullanırsak 5.0 taşınmayacak. HDMI kablonun 5.0 taşıma özelliği yok mu ? Birde bu cızırtı standart bir durum mu yani,problem değil mi ?

HDMİ en alasını taşırda bizim dsmart dt gibi kuruluşlarda bu özelik şimdilik yok ilerde olursa zaten promlem kalmaz.

• merhaba arkadaşlar,
    güzel bir topic olmuş. Bu işlerde yeni olduğum için bişi sorucam.
    Harman Kardonun sitesinde şöyle 3 grup var;

Audio/video receiver
    Stereo Receivers
    Amplifiers

görüntü olarak birbirine benziyorlar, ne işe yararlar, aralarındaki fark nedir?

AVR355 ile 360 arasında ne fark var?

AVR+ses sistemi+blueray player olarak ne önerirsiniz?

Teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: breakerman

quote:

quote:

HDMİ en alasını taşırda bizim dsmart dt gibi kuruluşlarda bu özelik şimdilik yok ilerde olursa zaten promlem kalmaz.

İyide bu receiver in özlliğiyle alakalı değil mi ? Sonuşta cihazın optik çıkışından DD ses alabiliyorsak Dsmart bu yayını yapıyor demektir. HDMI çıkışından bu ses taşınmıyorsa bu cihazdaki bir eksikliktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mkut

merhaba arkadaşlar,
    güzel bir topic olmuş. Bu işlerde yeni olduğum için bişi sorucam.
    Harman Kardonun sitesinde şöyle 3 grup var;

Audio/video receiver
    Stereo Receivers
    Amplifiers

görüntü olarak birbirine benziyorlar, ne işe yararlar, aralarındaki fark nedir?

AVR355 ile 360 arasında ne fark var?

AVR+ses sistemi+blueray player olarak ne önerirsiniz?

Teşekkürler

stereo 2 kanalı ses sistemi avr ampli görüntü ve ses aktaran çok kanalı sistem öneri olarak önce bir dinle araştır seçenek bildir sonra kolay .Ses aktarma çihaz degil yayından kaynaklanıyor.
  • HK AVR 255 yada 355, arada 500 tl fark var
    HKTS 11 ses sistemi
    HK bdp 10 blueray

sistem maliyeti 4000tl ye kadar çıkıyor.
    sadece ses sistemi ve blueray player alıp tvye bağlasam olmaz mı?
    avr almak ne yarar sağlıyor?
  • quote:

HK AVR 255 yada 355, arada 500 tl fark var
    HKTS 11 ses sistemi
    HK bdp 10 blueray

sistem maliyeti 4000tl ye kadar çıkıyor.
    sadece ses sistemi ve blueray player alıp tvye bağlasam olmaz mı?
    avr almak ne yarar sağlıyor?

avr sistemin kalbidir bütün dagıtım ordan yapılır blueray ve diger sistemlerini avra bagla ordanda tv ye bence biraz dolaş araştırma yap sor soruştur bilgi al sonra bizlere danış öyle al 2000 e kadar başarılı sistem kurula bilir .
  • 255 ile 355 arasında wat farkı var 2 kanalda bu fark az gözüksede 7 kanalda 15 watt fark var ama orantı kurarsak harman değerine göre bu fark fazla 50 watt a karşı 65 watt 355 de çift kumanda var bir tanesi ışıklı zone 2 için ayrı kumanda ippone için bridge port var eğer harman alıcaksan avr 355 veya avr 460 ın altına inme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 26 Eylül 2010; 10:18:30 >
  • 355 bütçe açısından sıkıntılı.

AVR: HARMAN KARDON AVR 260 veya Pioneer 1019 veya denon 1911, hangisi doğru bir seçim olur
    speaker: HARMAN KARDON HTKS 11
    blueray : HARMAN KARDON BDP 10 veya pioneer bdp 120, hangisi doğru bir seçim olur
  • ne kadar para okadar köftebide şöyle bişey var harman kardon avr 460 2*80 watt steryo 7 *60 watt .avr 355 ise steryoda 2*70 watt 460 dan 10 watt az fakat yedi kanalda avr 355 7*65 wat..yani ikiside birbirine farklı açıdan üstünlüğü var 355 de bridge port iphone için var 460 da yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 27 Eylül 2010; 20:29:50 >
  • quote:

355 bütçe açısından sıkıntılı.

AVR: HARMAN KARDON AVR 260 veya Pioneer 1019 veya denon 1911, hangisi doğru bir seçim olur
    speaker: HARMAN KARDON HTKS 11
    blueray : HARMAN KARDON BDP 10 veya pioneer bdp 120, hangisi doğru bir seçim olur

merhaba sayin mkut, ben kisa zaman once avr260 ve jbl balboa 5.1 sistem aldim ve mumnunum. hkts 11 lerle de dusundum ama jbl ler daha tok duruyor diye onlari tercih ettim. ama yaptigim arastirmalarda gordugum kadariyla bu avr 260 ile 5.1 speaker seti alip kullanacaksan en uyumlu diye tabir edilen iki set de zaten bu hkts11 ve jbl balboa seti. Bu avr i almasaydim Yamaha dusunuyordum, onlarda guzel ama ben yaptigim tercihten son derece memnunum. Urunlerde olan ozellikler kadar bir urunde kullanilan malzeme ve yapisal kalitede (built quality) benim acimdan cok onemlidir ve elimdeki avr bu acidan her inceledigimde beni etkiliyor. Bu forumda yazan diger bir cok arkadas gibi ses konusunda uzman degilim ve hatta ilk defa avr kullaniyorum suan, ama sormak istedigin bisey varsa yardimci olabilirim.

• Merhaba arkadaşlar,

bende AVR 525 kullanıcısıyım. ancak ne yazıkki bu receiver'ı elden çıkartmak zorundayım. ilgilenenler benle bağlantıya geçebilir.
  • cebit e sakın gitmeyin tam rezalet .
  • bence bu cebit resmen bitmiş panayırdan farkı yok.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.