Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.553
Cevap
49
Favori
337.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • marantz mı pıonerr mi daha iyi markadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyhmur -- 22 Ekim 2010; 21:10:23 >
  • satış bölümüne yazsaydınız .
  • Merhaba,

Harman/Kardon'un eski bir AVRsine sahibim ve odamda JBL hoparlörler ile kullanıyorum. Modelini tam hatırlayamadım evden bakarım ama sanırım AVR 635 ya da AVR 645'ti.

Salona farklı bir sistem kurmak istiyorum. Ev ahalisinin salonda hoparlör görmek istememesinden dolayı hoparlör tercihimi Bose olarak yapmak zorunda kalıyorum. Harman/Kardon'un yeni AVRlerinden AVR 360 veya AVR 460 ile problemsiz şekilde çalışıp tatmin edici bir sinema zevki sunarlar mı?
  • Güncel kaldığı için bu bölüme yazmak zorunda kaldım.
    Sıfır olmak şartı ile peşin 1300 tl ye avr 255 bulabileceğim bir yer veya teklif verebilecek birisi varmı?
    Eyhmur arkadaşın sattığı amfi keşke avr 260 olsaydı benim işime yarardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1964

Güncel kaldığı için bu bölüme yazmak zorunda kaldım.
    Sıfır olmak şartı ile peşin 1300 tl ye avr 255 bulabileceğim bir yer veya teklif verebilecek birisi varmı?
    Eyhmur arkadaşın sattığı amfi keşke avr 260 olsaydı benim işime yarardı.

saturn ve m.markt ta bu fiata alabilirsiniz.
  • saturn istanbulda var bir telefon edin işterseniz 1600 pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riq88

Merhaba,

Harman/Kardon'un eski bir AVRsine sahibim ve odamda JBL hoparlörler ile kullanıyorum. Modelini tam hatırlayamadım evden bakarım ama sanırım AVR 635 ya da AVR 645'ti.

Salona farklı bir sistem kurmak istiyorum. Ev ahalisinin salonda hoparlör görmek istememesinden dolayı hoparlör tercihimi Bose olarak yapmak zorunda kalıyorum. Harman/Kardon'un yeni AVRlerinden AVR 360 veya AVR 460 ile problemsiz şekilde çalışıp tatmin edici bir sinema zevki sunarlar mı?

460 kesinlikle işinizi görür.
  • 360'da kurtarır mı :))

Çok teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

quote:

Merhaba,

• quote:

360'da kurtarır mı :))

Çok teşekkür ederim.

quote:

quote:

Merhaba,

oda olur 645 e daha yakın olduğu için 460 dedim.

• Çok teşekkürler cevap için samsungx. Gerçekten süper bir paylaşımcısın.
  • Samsungx seyahat planı vardı ne oldu? Gidebildin mi? yeni HK ları görüp dinleyebildin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Samsungx seyahat planı vardı ne oldu? Gidebildin mi? yeni HK ları görüp dinleyebildin mi?

şu anda erteledim nedeni yeni araba aldım.
  • araba mı hayırlı olsun .allah kazasız belasız binmek nasip etsin inşallah....memnun musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalimaki

araba mı hayırlı olsun .allah kazasız belasız binmek nasip etsin inşallah....memnun musunuz?

teşekkür ederim şu an memnunum bakalım nede olsa 2. el.
  • eğer 645 ise 460 alma en azından 660 al .çünkü 645 güçlü bir avr ve yeni nesili avr 660
  • quote:

quote:

Samsungx seyahat planı vardı ne oldu? Gidebildin mi? yeni HK ları görüp dinleyebildin mi?

hayırlı olsun HK ses düzeneği olan bir bmw mi aldın yoksa? Yakışır valla
  • quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun HK ses düzeneği olan bir bmw mi aldın yoksa? Yakışır valla

nerde o günler ancak 2004 c3 aldık onada şükür İnşallah seneye hk alacam şimdi hk980 idare eder.

• bugün 700 e kelepir bir hk 155 buldum hemen aldım şimdilik beni idare eder.
  • ooo süper valla...
    bu arada bmw lere b&w ile değil b&o dizaynı yapılacakmış

ben de stereoya da merak sardım bu ara
    nad 372 alasım var fikrin var mıdır?
  • çok iyi b&w Larla iyi gider mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEVLANA CELALETTİN -- 21 Ekim 2010; 22:25:51 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.