Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.553
Cevap
49
Favori
337.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Elimden ne gelirse her türlü teknik ve diğer konularda yardımcı olmaya çalışırım. Forum'a surekli giremediğim için mail veya PM atarsanız daha kolay geri dönüş yapabilirim.
    Sitedeki iletişim bilgileri için çok teşekkürler
    Şimdi düzelttik ve yerine yerleştirdk

İsmim Fuat Özharat
    Sevgiler

quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

quote:

Orijinalden alıntı: ozharat

quote:

Orijinalden alıntı: Efgan

Beni de listeye ekler misiniz?
    AVR 255 kullanıyorum. Hoparlör olarak HKTS11 kullanıyorum. Daha sonra Önlere KefiQ50 aldım 7+1 olarak bağlantı yaptım. Çok doğru yaptım mı emin değilim. Hoparlör bağlantısı için farklı bir öneriniz var mı? Bir de HKTS11'ler için ayakları nereden bulabilirim? HTFS-2 diye gçiyor. Gri.

Teşekkürler.

Efgan

Size HTFS2 ler konusunda yardımcı olabilirim. HKTS 11 satellite hoparlör olarak oldukça başarılıdır ve sub açısından da ciddi anlamda doyurucudur. Tabii ki bu dediklerim kablolama ve odanızın şekline ve genişliğine göre farklılık gözterir ama kötü ses almak için ciddi çaba sarf etmeniz lazım. Eğer elimden bir şey gelir ise lütfen mesaj atın.
    HTFS 2 87 cm yüksekliğindedir. Bütün HKS ve HKTS satellite hoparlörlerle uyumludur. Çiftinin fiyatı 209TL+KDV dir. Bende olan diğer ürünleri de incelemek isterseniz,www.evsinemam.com adresine bakabilirsiniz.

Bu arada beni de listeye ekleyebilirsiniz. Uzunca bir zamandır Harman ve B&W kullanıcısıydım. Harman aşkı, en sonunda beni bu işin ticari boyutuna taşıdı ve şu anda HArman, JBL, B&W, Rotel, Classe, AKG gibi markaların satış servis ve yedek parça teminini yapıyorum.
    Harman aşkı bambaşka...

Hoşgeldiniz osharat HK severler başlığına..
    siteniz ve yeni ticari işiniz de hayırlı olsun. Zor bir işe girişmişsiniz, Allah yolunuzu açık etsin.
    HK ve özellikle B&W ler hakkında zaman zaman sizden bilgi ve görüş alırız bundan sonra sizi sıkmaz ve yormaz isek eğer.
    Sitenizde firma ismi ve iletişim bilgilerini göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: _sude_

geçen hafta sd yayın ve dvd arşimdeki filmleri izlemek için 32 metrekarelik salonumuza 46c650 samsung lcd aldık. aynı zamanda lg hs201 projektör var. amfi hoparlör seti almayı düşünüyordum. müzikle çok aram yok. film ve tv için sizce 1 kasıma kadar indirimde olacak olan taksitle 1799 tl'lik harman kardon avr 155 ve hkts9 ev sinema sistemi almam doğru olur mu? bu sistemleri fazla bilmiyorum fiyatı uygun mu sizce?
    bütçe 1500-2000 tl arası.
    link:
    yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Selam
    Eğer bu işe yeni başlıyorsanız, seçim gayet iyi. Ama limango nun elinde paket kaldı mı yoksa bitti mi bilmiyorum Fiyat çok makul.

• quote:

Orijinalden alıntı: qtrendy

BURDA detaylı olarak anlatılmış aslında kolay gibi de görünüyor ama riske edilmeye değer mi ve güncellemenin + larına - lerine bakmakta fayda var.

Burada belirtmiş olduğunuz FW güncellemesi İngiltere de satılan 255 - 355 modelleri için geçerli. Sakın ha bunu yüklemeyin. Çünkü bütün elektronik altyapı 220 volta göre tasarlanmıştır.
    bu linki tıklayarak amerikan versiyonunun sayfasına gidersiniz. Etrafınızda ingilizce bilen birisi varsa size mutlaka yardımcı olsun. Sadece RS 232 kablosu kullanarak AVR'nin flash belleğini güncelleyip işi bitirirsiniz. Ama ddiğim gibi bir teknik servis yapsaydı daha iyi olurdu. Söylemesi benden...

• HK 254 için HK'nın amerikan sitesinden daha önceden indirmiştim.
    "qtrendy" ve "ozharat" ilginiz için teşekkürler.
    Bu arada "ozharat" yeni işinizde Allah'tan hayırlar dilerim.
  • AVR 145 için FW güncellemesi yapılabiliyormu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

AVR 145 için FW güncellemesi yapılabiliyormu arkadaşlar?

Sitesinde güncelleme görünmüyor.

Harman/Kardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazruzgar -- 28 Ekim 2010; 16:14:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1964

Güncel kaldığı için bu bölüme yazmak zorunda kaldım.
    Sıfır olmak şartı ile peşin 1300 tl ye avr 255 bulabileceğim bir yer veya teklif verebilecek birisi varmı?
    Eyhmur arkadaşın sattığı amfi keşke avr 260 olsaydı benim işime yarardı.

HK avr 260 ile hk avr 255 arasında bariz bazı farklar var.AVR 255 daha iyi özelliklere sahip.Sıfır garantili faturalı hk 260 ı peşin 1500 tl ye buldum.Ancak aynı şartlarda yani sıfır garantili faturalı ve peşin 1500 tl ye avr 255 almayı düşünüyorum.Bu şartlarda satmayı düşünenler buraya yazsın veya pm atsınlar lütfen.
  • Bariz farklar neler merak ettim? Sitesinde pek fazla fark yok gibi.
  • quote:

quote:

Güncel kaldığı için bu bölüme yazmak zorunda kaldım.
    Sıfır olmak şartı ile peşin 1300 tl ye avr 255 bulabileceğim bir yer veya teklif verebilecek birisi varmı?
    Eyhmur arkadaşın sattığı amfi keşke avr 260 olsaydı benim işime yarardı.

HK avr 260 ile hk avr 255 arasında bariz bazı farklar var.AVR 255 daha iyi özelliklere sahip.Sıfır garantili faturalı hk 260 ı peşin 1500 tl ye buldum.Ancak aynı şartlarda yani sıfır garantili faturalı ve peşin 1500 tl ye avr 255 almayı düşünüyorum.Bu şartlarda satmayı düşünenler buraya yazsın veya pm atsınlar lütfen.

x60 serisi yeni seri değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 28 Ekim 2010; 22:26:43 >

• Evet yeni seri.
  • avr 260 avr 255 ini üst srsi gözüksede avr 255 watt olarak 260 dan daha üstün 260 da ek olrak mp3 iyileştirici var .yani daha güçlü olsun diyorsanız avr 255 yeni seridede ya 460 alınır yada avr 355 benim fikrime göre tabiki..
  • Watt olarak fark yok, sitesinde niyeyse 260 modelinin bilgileri yanlış verilmiş hala da düzeltmemiş HK. Specification Sheet dosyasında ise 2x65w ve 7x50w (8 Ohm ) yazmakta yani gördüğüm kadarıyla 255 ile aynı güçte.
  • güç olarak fark yok bunun 2 .sinide dinledim bir fark göremedim tabi güç bakımından.
  • Sertaç selam
    MA RX8 lerin ile HK 260 nasıl uyumu?
    Memnun musun?
    Müzik dinliyor musun?
    Müzikalitesi nasıl amfi ve MA ların
    Yakında MA RS8 sahibi olacağım gibi
    amfi seçimimi şimdi bu hoparlörlerime göre yapmak istiyorum HK 460 aklımdaki ilk amfi
    Marantz 5004 ve 6004 de seçeneklerimden
    yani şimdilik tabii

Samsungx sen ne dersin HK lar için
    Saturnde 460 vardı teşhir uygun fiyatlı alınır mı o sence. Sen mutlaka görmüşsündür

Bir ara Fuat beyin mekanını da ziyaret edeceğim
    HK ları ve B&W lere bakacağız artık

Herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun

• evet gördüm temiz bir alet ordaki genç elemanı tanıyorum 5 yılda garanti verilebiliyor diger hk larda 1497 tl fırsat ürünleri ayrıca hk 990 stereoda gayet hesaplı ve yamaha 1900 hesaplı2000 küs ür tamer hoca baksın.
  • Merhaba herkese,

Ben mediamarkt' tan H/K AVR 139 + dvd player + Spekaer seti aldım. Hepsi Harman/Kardon marka ve 1.799 TL. 3D Blueray player kullandığım için dvd player hala kutusunda duruyor. AVR 139 eski bir model midir? Yanlış bir iş mi yaptım? Aslında amacım hoparlör setini almaktı ama bu seti 1.399 tl ye satıyorlardı ve set olarak 1.799 tl ödedim. Kullanıyorum ama sadece 3 gündür ve çok memnunum. Ama acaba eski model alıp hata mı yaptım demekten de alamıyorum kendimi....
  • model eski hd sesleri desteklemez hanği kolon setini aldınız madem 3d blueray var ona göre seçim yapsaydınız iade sanşsınız var.
  • İlgin için teşekkür ederim. Harman/Kardon markasını çok duymuştum, ses sisteminin en iyisi dediler. H/K 5+1 ve SW almaya gitmiştim bende Sony STR-DG710 av receiver vardı. Kolonlar 1.299 TL, bu sistemi alırsan kampanya var hemde 4x4 lük sistem dediler. Markasına baktım sadece o kadar. modeli de dandik değildir diye düşünmüştüm. Hoparlörlerimi duvarlara monte ettim bile. SW ve hoparlör setim çok güzel, cidden çok memnunum, modellerine bakıp yazarım sonra. 3d Bray' i hdmi olarak direk tv me bağladım ve 3d bray den optik ses kablosunu H/K reveiver e bağladım. Kaliteli ses alamıyor muyum şu an?
    Birde sadece av receiveri mi iade etsem yada birilerine satsam yerine ne almalıyım sence?

Şimdiden teşekkürler...
  • madem 3d bluerayin var oyüzden uygun avr al dedim sana verdikleride hk 11 veya hk 7 dir. şimdilik idare et bilmiyorum tv 3d değilse acele etmene gerek yok kolonlar iyidir.
  • Merhaba, aldığım TV 3D, Sony KDL-40LX900 modeldir. Hoparlör setim HKTS 7b model. Geri iade etsem ama açıkçası hoparlörler bana da iyi gibi gelmişti. Yani sadece AV receiver i mi iade etsem acaba? Yerine ne marka ve hangi modeli almalıyım ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.