Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.553
Cevap
49
Favori
337.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vf hoparlördür wharfadele nin kısaltılmışı ayrıca bakarsan birde topiği var bir incele evet o firma sitesine girersen orhan beyın teli var.kolay gelsin
  • Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

şöyle söyliyim neredeyse 1911 fiyatına 2311 satılacakmış...

çok iyi hk içinde indirim varmı ?

inşallah hk avr 260 için de benzer indirim olur, bizde alırız artık anfiyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1964

quote:

quote:

şöyle söyliyim neredeyse 1911 fiyatına 2311 satılacakmış...

çok iyi hk içinde indirim varmı ?

inşallah hk avr 260 için de benzer indirim olur, bizde alırız artık anfiyi.

260 saturude 1497 tl idi.
  • BEylerr BANA ACİLL YARDIMMM

Mediamarktdan AVR142 harman kardon aldım kurulumunu yaptım dvd playerim philips hts3347 arkasında HDMI out girisi var burdan HDMI la harmana bagladım ama ses cıkmıyorr beylerr bi yardımcı olabilir msnz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastson3

BEylerr BANA ACİLL YARDIMMM

Mediamarktdan AVR142 harman kardon aldım kurulumunu yaptım dvd playerim philips hts3347 arkasında HDMI out girisi var burdan HDMI la harmana bagladım ama ses cıkmıyorr beylerr bi yardımcı olabilir msnz

142 de hdmi üzerinden ses aktarmaz optikten bagla .
  • quote:

Orijinalden alıntı: monatim

Merhaba,

Özellikle Samsungx' e sormak istiyorum ama elbette diğer arkadaşlardan da cevap gelirse memnun olurum.

Hatırlarsanız 3-4 gün önce media marktan avr139+hkts7+dvd26 setini 1.799 TL ye aldığımı söylemiştim. Sony 3D tv ile birlikte güzel bir sinema deneyimi yaşama amacındaydım. Ses sistemimin araştırmasını da satın aldıktan sonra yaptım nedense :) Dün MM yetkilileri ile konuştum, kutuları duruyor, ben bu sistemi komple iade edeceğim dedim ve kabul ettiler. Onlara Pioneer VSX 1020 alacağımı söyledim. Biz size satalım o halde VSX 1020' yi 1999TL' ye ve VSX 1025' i 2099 TL' ye verecekler.

Şimdii, bunu almalı mıyım yada sizin önereceğiniz ve hoparlör sistemi ile 3.000 TL yi fazla aşmayacak hangi sistemi kurmalıyım. Hoparlörlerim hkts 7 idi ve açıkçası memnundum. Ama çok kararsızım, ciddi bilgi sahibi değilim ve çöpe para atacak kadar zengin de değilim.

Bu sebeple acil yardım bekliyorum sizlerden arkadaşlar...
    Şimdiden herkese teşekkür ederim...

Bence biraz aceleci davranıp hızlı karar vermişsin :) şimdi yeni şeyler duydukça okumaya başlayacaksın ve bu süreç yaklaşık 1-2 ay devam edecek

seninle benzer sistemi ben kullanıyorum tek fark 3d kullanmıyor olmam. bende hoparlör setin gayet yeterli ki zaten sen de kullanıp yeteceğini söylüyorsun. Bundan sonra tek yapman gereken uygun bir avr bulman ki bence yine Harman Kardon tercihinden devam etmelisin. Benim kullandığım avr 255 ve çok memnunum, sinema performansı gayet yeterli geliyor. Sen 3d desteği istiyorsun ki 255 in bir üstü 260 da bu desteğin verildiğini okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. AVR 260 ı bir inceleyip denemende fayda var diye düşünüyorum.

• Arkadaşlar selam...

Sizlere bir sorum olucak ve yardımcı olursanız sevinirim...

Aralık sonunda evleniyorum ve arkadaşlarım bana ev sinema sistemi alıcaklar...

Öncelikel aradığım özellikler
    1-) Subwoofer yatay veya dikey olarak en fazla 28 cm kadar olmalı
    2-) Ön hoparlörler ayaksız, arka hoparlörler ayaklı olucak
    3-) 5+1 bi sistem olucak...

DVD ve BLURAy farketmez çünkü zaten PS3üm var.

Harman Kardon'un HKTS9 ve AVR 155 kombinasyonunu beğend,m bugün bestbuyda. Fiyatı 1500 TL civarı.
    Sizce uygun mudur? veya kriterlerime uyan fiyat aralığı 1500 civarı olucak başka bir ses sistemi mi denemeliyim?

İlgilenebilirseniz çok sevinirin çünü bu hafta vericem kararı ve yanlış da bir karar vermek istemiyorum...

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

Arkadaşlar selam...

Sizlere bir sorum olucak ve yardımcı olursanız sevinirim...

Aralık sonunda evleniyorum ve arkadaşlarım bana ev sinema sistemi alıcaklar...

Öncelikel aradığım özellikler
    1-) Subwoofer yatay veya dikey olarak en fazla 28 cm kadar olmalı
    2-) Ön hoparlörler ayaksız, arka hoparlörler ayaklı olucak
    3-) 5+1 bi sistem olucak...

DVD ve BLURAy farketmez çünkü zaten PS3üm var.

Harman Kardon'un HKTS9 ve AVR 155 kombinasyonunu beğend,m bugün bestbuyda. Fiyatı 1500 TL civarı.
    Sizce uygun mudur? veya kriterlerime uyan fiyat aralığı 1500 civarı olucak başka bir ses sistemi mi denemeliyim?

İlgilenebilirseniz çok sevinirin çünü bu hafta vericem kararı ve yanlış da bir karar vermek istemiyorum...

Saygılar.

avr 155 hakkınd tam bir bilgim yok desteklediği formatlara ve giriş çıkış çıkış özelliklerine göre karar verilmeli.. HKTS9 yerine HKTS11 de tercih edilebilir. 2 adet ayak ile birlikte kullanımı hem rahat hem de şık.

• ben 155 kulanıyorum gayet tatminkar .
  • Slm arkadaşlar... bir sorum olacak. yamaha rxv 2500 de thx var. acaba neural thx var mı bu cihazda? bir de rs 232 çıkışı var. neural thx yoksa rs 232 çıkışı ile bu özellik yüklenebilir mi?
  • Beyler cevaplar için teşekkürler..

Öncelikle HKTS11 i nereden bulabilirim? İzmirde aradım bulamadım bestbuy dışında harman kardon ses sistemi. istanbul da nereden bakabilirim mesela?...
    Hkts 11 ile hkts 9 arasında fiyat farkı var mı? Ben 1500 TL üzeri çıkamıycm. Hediye olacağı için bu alet daha fazla çıkmakta istemiyorum...

Ayrıca bu sisteme Ps3ümü ve Digiturk Plus ı rahat bağlıyablirmiyim? tekrar teşekkürler.
  • istanbulda mediamark ve saturunde var fiatı 1299 tl
  • quote:

istanbulda mediamark ve saturunde var fiatı 1299 tl

valla herkese şu fiyatlara bakmasını tavsiye ederim;

http://forum.donanimhaber.com/m_44332190/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44332190

yok böyle fiyatlar...
  • quote:

quote:

istanbulda mediamark ve saturunde var fiatı 1299 tl

valla herkese şu fiyatlara bakmasını tavsiye ederim;

http://forum.donanimhaber.com/m_44332190/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44332190

yok böyle fiyatlar...

fiatlar şok fiat ihtiyacı olan kaçırmasın.
  • ooo bu ne fiyatlar böyle.
    HK topiğinde bizi yamah/denoncu yapacaklar valla.
    HK larda yok mu indirim?
  • quote:

Beyler cevaplar için teşekkürler..

Öncelikle HKTS11 i nereden bulabilirim? İzmirde aradım bulamadım bestbuy dışında harman kardon ses sistemi. istanbul da nereden bakabilirim mesela?...
    Hkts 11 ile hkts 9 arasında fiyat farkı var mı? Ben 1500 TL üzeri çıkamıycm. Hediye olacağı için bu alet daha fazla çıkmakta istemiyorum...

Ayrıca bu sisteme Ps3ümü ve Digiturk Plus ı rahat bağlıyablirmiyim? tekrar teşekkürler.

Mediamarkt a baktınmı.Birkaç ay önce Mediamarkt tan almıştım hkts 11.Hatta pazarlıkla 1199 tl ye almıştım.Bakmadıysan bir sor istersen.
  • orhan bey pek hk sevmiyor o yüzden indirim yapmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEVLANA CELALETTİN -- 9 Kasım 2010; 13:59:55 >
  • quote:

quote:

Mediamarkt a baktınmı.Birkaç ay önce Mediamarkt tan almıştım hkts 11.Hatta pazarlıkla 1199 tl ye almıştım.Bakmadıysan bir sor istersen.

Tamam izmir deki mediamarkt a bakıyorum.
    Ne sorucam... Sırf HKTS11 mı 1199 lira? Avr 155siz olarak ?

• quote:

quote:

quote:

Tamam izmir deki mediamarkt a bakıyorum.
    Ne sorucam... Sırf HKTS11 mı 1199 lira? Avr 155siz olarak ?

evet,orada engin adında birisi var onu bul sor hkts 11 kalıp kalmadığını,ben peşin olarak 1199 tl ye almıştım hkts 11 i.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.