Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.554
Cevap
49
Favori
337.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samsungx

hindistanda büyük pazar abim orda herşey çindende ucuz büyük potansiyel halk fakir ama telekomisyon ve alet ve edavat ve elektronik ve otoda baya yol aldılar.

Tekstilde de öyleler hindistan ve pakistan textilin yeni gözde ülkeleri zaten iç piyasayı mahveden 3 ülke kısmetse o bölgelerede bir seyehat lazım ama gözdem afrika ülkeleri
  • 2 sene önce hindistandan 20 ton kağıt getirmiştik melaminde kulanılan emici seliöz özlü daha önce seka ve italyadan geliyordu burdan bayagı pahalıydı hekes keşfedinçe çekildik.
  • aynen yeni yerler yeni ürünler yenilikler emek ve meşeğatli bir iş ama iyi bir şeyler yakalarsan degiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

aynen yeni yerler yeni ürünler yenilikler emek ve meşeğatli bir iş ama iyi bir şeyler yakalarsan degiyor

İnşallah seyehatiniz verimli ve hayırlı olur.hayırlı geçeler.
  • herkes köşelerine çekildi topik öldü resmen:) ne o işi biten bavulu topladı gitti valla
  • Yok yahu biz burdayız.
    HK sahibi olmadığımız için fazla katkıda bulunmuyoruz
    ama takipteyiz
  • Birde son sayfalara bakarsanız sadece 3-4 kişi arasında geçen ve pek fazla faydalı bilgi içermeyen daha çok muhabbet ağırlıklı yazışmalar ilgiyi azaltıyor bence, tabiki şahsi fikrim kimse alınıp savunmaya geçmesin..
  • savunma anlamında yazmıyorum yazıcaklarımı ama haliyle lafın ucu bir yerde banada dokunuyo bu yüzden açıklama yapmak istedim. şimdi bu sayfa tabiki hk hakkındaki faydalı bilgiler ve teknik açıklamalarla donatılmış durumda ancak sadece faydalı bilgi ve teknik açıklama ile bu sayfanın ömrü ne kadar olur nereye kadar gider orası meçhul. bu sayfanın amacı zaten ilgi toplamak değil hk hakkında gerek teknik gerek sohbet havasında bilgiler vermek/almak ve bu çerçevede sohbet etmek en azından ben böyle algıladım bugüne kadar. herkesin şahsi fikrinede saygı duyarım.
  • Arkadaşlar avr'ye bağladığınız cihazlar neler, en çok hangisini kullanıyorsunuz.

Şöyle yeni bir gelişme olmuş, 2011 yılı için geçerli olmak üzere, ticari ithalat maksadı dışında yurtdışından getirilecek televizyon, radyo, video, kamera uydu alıcısı vs. gibi cihazlardan bir defaya mahsus 10-215 euro arasında ücret alınacakmış. yani yurtdışından kargoyla ya da bizzat gelirken getirdiğiniz cihaz ile ilgili olarak eksta bir ücret daha ödeyeceksiniz. yok artık yani eşe dosta, kimseye birşey getiremeyecek miyiz? hani gümrük vergisi ödeniyor zaten girişte kontrole girerse tabiki, bi de bu çıktı şimdi. uygulanabilirliği nasıl bilmiyorum ama video kamera getireceksin 180 euro, avr getireceksin sanırım o da 180 euro civarı. tam da Avr 460 getirmeyi düşünüyordum. gümrükler de zaten karışık şu sıralar bakalım.
    ilgili link

http://www.bugun.com.tr/haber-detay/88297-elektronik-esya-getiricekler-dikkat-haberi.aspx

• bu yeni bir uygulama değil ki 1 yıldır böyle zaten ama uygulaması ne şekilde onu yaşayan kişiler bilir bulunursa onlara sormak lazım 180 euro ciddi rakam nitekim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

bu yeni bir uygulama değil ki 1 yıldır böyle zaten ama uygulaması ne şekilde onu yaşayan kişiler bilir bulunursa onlara sormak lazım 180 euro ciddi rakam nitekim

sakgöz79 dostum "2011 yılı için geçerli olmak" üzere denmiş. 30 Aralık 2010 Perşembe günü resmi gazete yayınlanarak yürürlüğe girmiş. Ama yine de burasıyla kıyısladığın zaman ciddi fiyat avantajları var mesela Harman AVR 3600 A/V Receiver 999 dolar uğraştıran tek şey getirmesi olacak. bu arada gümrük vergisi ne, ne kadar ödeniyor bilmiyorum.
  • 2010 yazıyo 2011 degıl:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

2010 yazıyo 2011 degıl:)

haber kaynaklarına da güvenilmiyor. verdiğim linkte yanlış yazmışlar. 2011 yılından itibaren geçerli :)
    www.patronlardunyasi.com
    Yurtdışından 'elektronik' eşya getireceklere kötü haber
    http://www.patronlardunyasi.com/haber/Yurtdisindan-elektronik-esya-getireceklere-kotu-haber/96831

neyse konumuz h/k

• merhaba arkadaşlar.

çok acil yardıma ihtiyacım var HK 160 satın aldım. hdmi ile notebook umu bu cihaza bağladım. ancak ses tvye ulaşsa bile görüntü ulaşmıyor
    notebooku direkt tvye bağlayıp denedim görüntü geliyor ama HK ye bağlayınca görüntü yok.

lütfen yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoxetin

merhaba arkadaşlar.

çok acil yardıma ihtiyacım var HK 160 satın aldım. hdmi ile notebook umu bu cihaza bağladım. ancak ses tvye ulaşsa bile görüntü ulaşmıyor
    notebooku direkt tvye bağlayıp denedim görüntü geliyor ama HK ye bağlayınca görüntü yok.

lütfen yardım edin.

Slm, aynı sorun bende de olmuştu mm a götürdüm ordada pc nin görüntüyü tv aktarmayınca avr 260 ile değişmiştim.Eğer sizin için önemliyse HTPC olayı bence farkı verip üst modeli alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoxetin

merhaba arkadaşlar.

lütfen yardım edin.

ekran kartın hdmi bağlantıyı destekliyor mu? destekliyorsa çözünürlük ayarlarını maksimum yap öyle bi dene!
  • Beyler muhabetmi lazım hemde H/K ile ilgili alın size bomba benim AVR 360 bu gün iyade gitti geri verdim.
    Buraya kadar ne alaka diyebilirsiniz, Alaka şu ki ben haklı çıktım cihaz arızalı çıktı, Ama inanın ilk degil hemen hemen her aldıgım elektronik aletin 3/1 hep arızalı çıkar bana denk gelir alışığım yani
  • geçmişmi olsun gözün aydınmı demeliyim. sohbet konusuna gelince arkadaşlar burası drshane değil sonuçta birinib bir sorunu olursa zaten cevap verilir biz bilmiyorsan mutlaka bir bilen çıkar tabiki eleştiride olacak buda normal ayrıca bu topiğe girmek için hk cihazı şart degil her konu ve şarta insanlara yardım etmek asıl amaçımız.
  • arıza kesın olarak tespıt edıldımı neymıs arızası üstad? sana demıstım cıhazın hakkını yıyosun dıye gördün mü bak kusur cihazda degil üretimdeymıs:)
  • teşhirse arıza olması normal.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.