valla bence şu zamanda alınabılecek cok guzel fıyata almıssın için rahat olsun ustad yap bakalım denemeler görüşlerın ne olucak:) sonucta artık herseyıyle aynı sete sahıp olduk:)
quote:
Orijinalden alıntı: sakgoz79
valla bence şu zamanda alınabılecek cok guzel fıyata almıssın için rahat olsun ustad yap bakalım denemeler görüşlerın ne olucak:) sonucta artık herseyıyle aynı sete sahıp olduk:)
aynen öyle oldu valla takım olduk kızılay dagıtıyor gibi
hayırlısı ile bir kur bakalım bir koltuga kurul aç sesini bütün yorgunlugun gider diğer aletlerinide avr üzerinden bağla tek tuşla hepsine eriş hdmi üzerinden.
keymandan ses seda yok ne yaptı açaba
quote:
Orijinalden alıntı: keyman2
Arkadaşlar müjde sonunda karatım gözümü beylikdüzü m/M den AVR 360 ımı aldım nakit olarak malesef fiyat biraz yüksek oldu ama saglık olsun çok yorumuştum kafamdan düştü 2100 tl tek vardı teşhirde ayın 8 de açılmış 2400 den 2100 e bagladık bilmiyorum iyimi ettim kötümü şiimdi eve getirdim kurmaya başlıyorum yaw dün saundsticks bu gun 360 param bitti
ama mutluyum
dostum hayırlı olsun valla sevindim senin adına. sen zaten 2000TL civarı bişey düşünüyodun fena sayılmaz aldığın fiyat. bu arada şu 1999Tl ile ilgili biraz bilgi verebilir misin?
samsungx dediğin avr 660 ın fiyatı yurtdışı fiyatı 2600TL ama getirmesi bi sorun. bugün teşhir ürünü Marantz 1501 buldum 1170TL fiyatı varmış nasıldır acaba?
Beyler kusura bakmayın kaybolmak zorunda kaldım yarın en geç aksam hem yorumlarımı hemde bu gün yaşadıgım aksilikleri sizlerle paylaşmak niyetindeyim ama özetlemek gerekirse şimdilik çok mutlu değilim henüz beklentilerimde bir karşılanma olmadı getirisi var evet ama begenmedigim çok fazla şey var ayarla alakalıda olabilir o sebeple şimdilik yorum yapmıyorum yarın ayar yapayım ve kullanan arkadaşlara bir iki şey sormam lazım ondan sonra durum belli olur
mertiks 1999 tl cihaz satıcı tr garatisi diyor 2 yıl get acabiliyorsun 140 tl tutuyor 40 ını satıcı karşılıyor 100 ü sen yani maliyet yine 2100 tl ama dedigim gibi tanımıyorum sahibindende get ne kadar saglamdır ne handikap oluşur bilgim yok yarın sana link veirirm sende görüşürsün
niyeyse bu ilan bana hiç güven vermedi üyelik başlangıcı 2 gün önce artı yer olarak bartında bilmiyorum açıkcası ben kesınlıkle güvenip almazdım
Beyler ilana ben de baktım. ciddi bi satıcı telefon vs. bişey bırakır neyse bakalım artık, açıkçası bana da pek güvenilir gelmedi.
artık hedef büyültüm en az 660 almak niyetindeyim yamaha 765 ve bazı fazla aletleri satacagım hk 970 stereo ve 970 turner hk 34 dvd sony str dg 300 jbles 60 çift kolon yamaha ns 333 çift kolon satılıktır ilğilenen pm atsın.
Evet ilan dogru ilan arkadaşlar ben yazıştım get acabilecegini soylıuyor ya mertiks aslında ya beklemek ya almak lazım iyice zulum oldu bu iş bize ben sırf o sebeple aldım aklımı çok kurcalıyordu yoksa çokda uygun degil aldıgım fiyat bence sende 2250 ye bulmuştun zaten bana göre guzel rakam 1800-1900 fazlası normal sayılır senide çok kasıyorsa bence al kurtul yahut sabırlı ol illa bu ürün uygun bulunur ama baktımki 50 tl benzin 20 tl otopark 1-2-3 git gel git gel geldi aynı paraya tabi bundan keyif alarak yapar isen başka
quote:
Orijinalden alıntı: samsungx
artık hedef büyültüm en az 660 almak niyetindeyim yamaha 765 ve bazı fazla aletleri satacagım hk 970 stereo ve 970 turner hk 34 dvd sony str dg 300 jbles 60 çift kolon yamaha ns 333 çift kolon satılıktır ilğilenen pm atsın.
üstad biz seni yakalayamaz olduk bu ne sürrat
neyse bakalım artık çok fazla acele etmiyorum öncelikle alacağım modele karar verip sonra artık almanyadan kargoyla ya da gelen birisi olursa onunla o da olmadı, iyi birşey bulursam belki de buradan alırım.
quote:
Orijinalden alıntı: mertiks
neyse bakalım artık çok fazla acele etmiyorum öncelikle alacağım modele karar verip sonra artık almanyadan kargoyla ya da gelen birisi olursa onunla o da olmadı, iyi birşey bulursam belki de buradan alırım.
mertiks bu senin ilk takımmı olacak avr+5+1 olarak ?
Eger ilk ise çok yukarı bakıyorsun bilgin olsun ben olsam daha alt bir şeylerle başlar konuya hakim olur ona göre daha üste geçerim ben hemen hemen 10 senedir kullanıyorum ve inan genelde sterio olarak tv radio ve arada mp3 ve fazla fazla avr 145 bile yetiyordu ki hala testlerim suruyor yorumlamam 2-3 gün sürer ama avr 145 belki bu kadar güçlü ve donanımlı degildi ama çook naturel bir sessi vardı daha berraktı hoş arada oda gitti artık yok malesef bu gun bi arkadasıma verdim aksam gelip alacak ama üüzüldüm valla güzel cihaz idi
samsungx üstad şampıyonlar lıgını gözüne kestırmıs beyler bu uğurda elindeki yüksek bonservıslı oyuncuları satısa cıkarmıs sanırım dünya çapında bir kadro kurmak niyetinde:):)
Dediğim gibi kesinlikle acele etmiyorum ve yurtdışından almayı planlıyorum şu sıralar. çok fiyat farkı var burasıyla orayı ile kıyaslarsan ama her anda herhangi birşey de alabilirim buradan. gönlümüzden geçeni alamasak da Daha önce bu kadar tasarlayıp, araştırıp, herhangi bir avr+5.1 sistemi almamıştım. bu ilk olacak gibi duruyor. ama15-16 sene önce yine almanyadan sony marka stereo analog bi cihaz getirtmiştim onu kullandım. yanlış hatırlamıyorsam yazlıkta bi yerlerde duruyordur hala. bu arada sen ayarlarla meşgulsun galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: sakgoz79
samsungx üstad şampıyonlar lıgını gözüne kestırmıs beyler bu uğurda elindeki yüksek bonservıslı oyuncuları satısa cıkarmıs sanırım dünya çapında bir kadro kurmak niyetinde:):)
bu arada yamaha 765'i yeni almıştı samsungx kadroya giremedi galiba.
keyman 2 üstadı bu ara kolay kolay kımse bulamaz okadar gün 360 almayı tasarladı şimdi ayarlara gömülmüştür:):)