Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.554
Cevap
49
Favori
337.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keyman2

quote:

Orijinalden alıntı: mertiks

keyman senin bu araştırdığın cihaz 2. el değil mi? hem de yurtdışı bence uğraşma. ben bi cihaz aldım yurtdışından (media player) sorunlu çıktı kargoyla bi gidiyor bi geliyor. hala uğraşıyorum.

2. el degil 2. el istersen zaten dahada ucuz ama benim niyetim zaten netten almak degil eger öyle bir karar alırsam gelen giden olurmu diye arkadaşları yokluyorum denk gelen arkadaş yanında alıp geliyor ama kendin almak istesen 15 tl mi 15$ nedir bi adres kiralıyorsun senin abd posta kutun oluyor adamların görevi kiraladıgında sana gelen paketi senin istedigin adrese yollamak hatta istersen ayarlayıp küçük şeylerde 3-5 ürünü birleştirip kargoyu ucuza getirebiliyorsun.

ama dedigim gibi ben genelde elden getirtiyorum kargo ile degil o sebeple bazen 2-3 ay beklemek gerekebiliyor o sebeple pek yanaşmıyorum beklemek zor geliyor ben samsung üstad gibi sabırlı olsam TR den cöp almam abartıgım zamanlar bile olmuştur bir keresinde abd den manifolt hariç komple motor ekzostu bile getirtmiştim ( ben bile o kadar buyuk oldugunu fark etmemiştim )

komik olan bir dostum 15 gün önce geldi ama malesef aklımda bu şekil yoktu

dostum benim aldığım cihaz da sıfırdı ama türkiyede ilgili servis yoktu. sanırım ben de 2-3 haftaya alırım bişeyler ben de o kadar sabırlı değilim. bu arada hkts 11 vardı sen de değil mi? ne kadara mal etmiştin tekrar sorayım

• Ben farklı aldım biraz set aldıgım için 1000 tl idi dagılımı ama 155 boyle giderse avantaj gitti 1200 e felan mal etmiş olacagım ilk defa bi şeyi ekonomik alayım heyecan yapmayayım sabırlı olacagım dedim fazladan bide avr oldu inşallah 360 peşinde koşarken bi gol daha yemem bende sabırsızımdır aslında bakalım ne edecez p.tesi kısmetse ortalıga bi düşerim en geç salı eger 2000 tl içinde 360 bulursam alırım bulamadım o zaman Bakacaz bi hal caresi ama inan 3660 ile 360 arasındaki fark beni etkiledi incele karşılaştır hak vereceksin tavsiye ederim 360 alsak bile bilgi olur . natta nette var bir tane satılık ama fiyatta uçmuş 360 fiyatına verse hemen alırdım garantisine akmazdım en fazla cepten bide tamir parası verirdik ki boyle aletler ya bozuk cıkar yada 2-3 sene en az sorun yaratmaz bende genelde hep oyle olmuştur garanti bitince bozuluyorlar ne hikmetse
  • geldim geldim:) yine fikirler değişmiş ortaya farklı modeller sürülmüş beyler benim bu teknoloji fetişizminde öğrendiğim tek birşey varsa o da şudur; bu işte ne kadar çok araştırırsan o kadar çok bataklığa saplanır işin içinden çıkamazsın benim defalarca başıma geldi bu olay size tavsiyem kararı çabuk verin yoksa hepinizin balatadan koku gelmesi yakındır üstadlar haberiniz ola:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakgoz79 -- 28 Ocak 2011; 9:22:44 >
  • 2000TL ye 360 bulmak zor be keyman ben kaç gündür uğraşıyorum anca 2250 ye buldum. 2000 e bulursam ben de alırım. bu haftasonu ben de bi dolaşayım avm leri belki kampanya yaparlar.bu arada bestbuy outletine bi bakın derim beğenilmemiş ya da bi şekilde iade edilmiş güzel ürünler oluyor. bahsettiğin avr 3600 de güzel görünüyor

sakgöz aslında hepimiz iyi bir fiyat fırsatı kolluyoruz ama bekledikçe de kafalar karışıyor labirent gibi oluyor.
  • Sakgoz79 haklısın üstad bu işler resmen böyle ben doviz kur farkınıda hesaba katarak konuşuyorum 2000 tl güzel rakkam illa denk gelir benim en buyuk rahatlıgım evde mevcut cihaz olması ve gayet memnun olmam yoksa bu kadar düşünme ve kasma şansım olmazdı 10 kere alırdım

Mertiks piyasa çok karışık inan M/M de bile avr 155 1200 tl ama sıfır kutu 1000 tl ye soran yok ne hikmetse ki döviz artı ise bunda da arttı kısacası ne hikmetse alacaklarımız kıymete bindi eldekiler cöp sanki ama inadım inat 2000 tl ye kasacam ama sana hak veriyor senin durumun farklı fakat acelede etme bi kere al iyi karar ver derim
  • quote:

Sakgoz79 haklısın üstad bu işler resmen böyle ben doviz kur farkınıda hesaba katarak konuşuyorum 2000 tl güzel rakkam illa denk gelir benim en buyuk rahatlıgım evde mevcut cihaz olması ve gayet memnun olmam yoksa bu kadar düşünme ve kasma şansım olmazdı 10 kere alırdım

Mertiks piyasa çok karışık inan M/M de bile avr 155 1200 tl ama sıfır kutu 1000 tl ye soran yok ne hikmetse ki döviz artı ise bunda da arttı kısacası ne hikmetse alacaklarımız kıymete bindi eldekiler cöp sanki ama inadım inat 2000 tl ye kasacam ama sana hak veriyor senin durumun farklı fakat acelede etme bi kere al iyi karar ver derim

evet ya artık ekonomiyi, döviz piyasasını da takip eder hale geldik parayı borsaya mı? yatırsak! çok kasmıycam denk gelirse alcam artık.
  • 360 a fazla takılıp kalmayalım olayları ve gelişmeleri daha geniş açıdan bakalım fırsat nerde varsa değerlendirmeli.
  • Hayırlı olsun Samsungx yine yamaha ya gömülmüşsün
    valla son zamanlarda sana çokça hayırlı olsun demeye başladık.
    kısa sürede çokça cihaz elden geçiriyorsun tebrikler.
  • almanyadan bi arkadaşımla konuştum 360 fiyatı 655 euro ve 460 ında fiyatının 800 euro civarı ve garantili olduğunu söyledi önümüzdeki haftaiçi 460 siparişi verebilirim.
  • Valla bende iyice bunaldım sonunda vaz geçcem ev bir tane daha alırsam 3 avr iki 5+1 bi 2+1 eski steriolarıda saymıyorum ben şimdi bi alet aldım aldım ama ana hedefi yuksek tutuyorum 760 olur 7550 olur 7600 olur birinden birine gitmek maksat ama kesin yurt dışı olacak cihazlar buyuk ve agır kutusuz felan düşünmüyorum tam tekmil ilk yakaladıgım fırsatta alacagım takipdeyim şimdi ya eldekiyle idare edecez yada pansuman niyetine alacaz bi tane nefsimiz korlensin aslında nikelx ve mertiks in hedefleriyle aynı kordinatlardayız gerci bu topikde olupda farklı frekansta biri olsa şaşardım en mantıklı serinkanlı duranımız sagolsun samsungx ki onun hızına bırak yetişmeyi takip bile edemiyoruz

Bu arada nikelx le de özelden biraz sohbetimiz oldu ama malesef ikimşzde mutlu edecek bir hal caresi bulamadık ikimizde haklı olarak :)

mertiks birde 660 ve 760 fiyatı sorabilirmisin ve almanyanın neresinden konuşuyoruz hatta mumkunse ADB serilervarmı o bolgede 7550 -7600 gibi varsa fiyat biligi varmı almanya kolay cünkü abd gibi degil şehir uygun gelirse bana rahat uyabilir

• iyi geceler herkese!
    keyman sen getirmiştin bişeyler yurtdışından bilirsin. elektronik ürünlerde ekstra bişey yapmak gerekiyor mu? alırsam eğer tnt veya dhl kargo ikisinden birini tercih edecem arkadaşla konuştuk biraz, fiyatlar da çok uygun geld.i tek çekincem yolda hasar görmesi ki ben onu arkadaşa iyice bi paketlettiririm ama yine de belli olmaz yine bulaşacaz yurtdışına galiba.

bu arada nickelx 355 ile 3310 ne kadar zamandır sen de fiyatı vs. bilgi verebilirmisin? (pm den de istersen bilgi verebilirsin.)
  • quote:

Valla bende iyice bunaldım sonunda vaz geçcem ev bir tane daha alırsam 3 avr iki 5+1 bi 2+1 eski steriolarıda saymıyorum ben şimdi bi alet aldım aldım ama ana hedefi yuksek tutuyorum 760 olur 7550 olur 7600 olur birinden birine gitmek maksat ama kesin yurt dışı olacak cihazlar buyuk ve agır kutusuz felan düşünmüyorum tam tekmil ilk yakaladıgım fırsatta alacagım takipdeyim şimdi ya eldekiyle idare edecez yada pansuman niyetine alacaz bi tane nefsimiz korlensin aslında nikelx ve mertiks in hedefleriyle aynı kordinatlardayız gerci bu topikde olupda farklı frekansta biri olsa şaşardım en mantıklı serinkanlı duranımız sagolsun samsungx ki onun hızına bırak yetişmeyi takip bile edemiyoruz

Bu arada nikelx le de özelden biraz sohbetimiz oldu ama malesef ikimşzde mutlu edecek bir hal caresi bulamadık ikimizde haklı olarak :)

mertiks birde 660 ve 760 fiyatı sorabilirmisin ve almanyanın neresinden konuşuyoruz hatta mumkunse ADB serilervarmı o bolgede 7550 -7600 gibi varsa fiyat biligi varmı almanya kolay cünkü abd gibi degil şehir uygun gelirse bana rahat uyabilir

internetten amazon.de den bakmış garantili sıfır ürünler, daha sonra ben de baktım 660-770 yoktu çok güzel fiyatlar vardı ama. daha detaylı olarak yarın bikaç mağazadan bakacak, konuşursak seni de bilgilendiririm. şehir olarak dortmund yani alırsa bana oradan gönderecek

• quote:

Orijinalden alıntı: nickelx

kısmet diyelim herkez gönlünce istediği cihazı alır inşallah ben bir iki ürün satıyım büyük bi bomba patlatıcam bi amiral gemisi alırım heralde

inşallah dostum bekliyoruz! msj için sagol
  • quote:

iyi geceler herkese!
    keyman sen getirmiştin bişeyler yurtdışından bilirsin. elektronik ürünlerde ekstra bişey yapmak gerekiyor mu? alırsam eğer tnt veya dhl kargo ikisinden birini tercih edecem arkadaşla konuştuk biraz, fiyatlar da çok uygun geld.i tek çekincem yolda hasar görmesi ki ben onu arkadaşa iyice bi paketlettiririm ama yine de belli olmaz yine bulaşacaz yurtdışına galiba.

bu arada nickelx 355 ile 3310 ne kadar zamandır sen de fiyatı vs. bilgi verebilirmisin? (pm den de istersen bilgi verebilirsin.)

öncelikle ben genelde kargo ile büyük ürün getirmem sadece ufak tefek şeyler ama bu aralar kargo ile avr getirmenide asla tavsiye etmem gümrükler didik didik ama illa getirecem kargoyla dersende yerel ptt kargolar en saglamı gümrüksel olarak fakat senin bölgendeki durumuda etüd etmek lazım ups dhl felan adama oyle malıyetler cıkartıyorkı bazen extra Nalet olsun der avr yi bile almazsın o boyut yani kısacası tavsiyem elden gelmesi bir şekilde aksi sorun yaratır zaten sorunda bu noktada bazen böyle agır ve buyuk ürünlerde gercekten buyuk zahmet cekiyor getiren o kadarki kendi kendinize aldıgınız şey bile zülüm olabliyor az degil 15-20 kilo

• quote:

quote:

kısmet diyelim herkez gönlünce istediği cihazı alır inşallah ben bir iki ürün satıyım büyük bi bomba patlatıcam bi amiral gemisi alırım heralde

bende katılıyorum nikelx bizlerden daha fanatik bu konularda emegide baya çok D/H olsun T/F olsun denk geliyorum hakkıdır
    quote:

quote:

• işin kargo kısmını henüz araştırmadım nasıl gelir, kaç mal olur bilmiyorum. p.tesi ithalat işlerinde çalışan bir arkadaşımla konuşcam, onlar devamlı almanyadan ithalat yapıyorlar. bu arada maliyetler büyürse tabiki de vazgeçerim gelen bi olursa o zahmete katlanacak, onu bekleriz artık.
    yerel ptt dediğin bizim postaneleri kastettin değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Hayırlı olsun Samsungx yine yamaha ya gömülmüşsün
    valla son zamanlarda sana çokça hayırlı olsun demeye başladık.
    kısa sürede çokça cihaz elden geçiriyorsun tebrikler.

teşekürler dostum darısı başına.
  • quote:

işin kargo kısmını henüz araştırmadım nasıl gelir, kaç mal olur bilmiyorum. p.tesi ithalat işlerinde çalışan bir arkadaşımla konuşcam, onlar devamlı almanyadan ithalat yapıyorlar. bu arada maliyetler büyürse tabiki de vazgeçerim gelen bi olursa o zahmete katlanacak, onu bekleriz artık.

ucuzsa 660 da getirisin
  • quote:

işin kargo kısmını henüz araştırmadım nasıl gelir, kaç mal olur bilmiyorum. p.tesi ithalat işlerinde çalışan bir arkadaşımla konuşcam, onlar devamlı almanyadan ithalat yapıyorlar. bu arada maliyetler büyürse tabiki de vazgeçerim gelen bi olursa o zahmete katlanacak, onu bekleriz artık.

Evet kastım PTT idi yani gelen ülkenin ve getirilen ülkenin PTT si kullanılıyor ama tekrarlıyorum elden daha mantıklı önümüz yaz zaten tatiller başlar tavsiyem yanlarında getirmeleri bu kargaşada getirtmeyin bu şekilde derim .
  • en iyisi beklemek nasılsa bir fırsat düşer acelem yok şunu alıcağım diye kendimi şartlamam .
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.