Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.554
Cevap
49
Favori
337.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keyman bi biz kaldık heralde napcaz samsungx de aldı. sen de uzakdoğudan getirirsin heralde
    bu arada benim de düşündüğüm fiyat 2000Tl civarı yarın bir kez daha konuşcam. bu arada hkts 11 i kaça almıştın bi mahsuru yoksa sorabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertiks

keyman bi biz kaldık heralde napcaz samsungx de aldı. sen de uzakdoğudan getirirsin heralde
    bu arada benim de düşündüğüm fiyat 2000Tl civarı yarın bir kez daha konuşcam. bu arada hkts 11 i kaça almıştın bi mahsuru yoksa sorabilir miyim?

ben 765 i idare etmek için aldım uygun 360 bulursam satacagım .
  • Ama zaman geçtikçe 360 fikrin de değişebilir başka modellere yönelebilirsin
  • quote:

Ama zaman geçtikçe 360 fikrin de değişebilir başka modellere yönelebilirsin

kısmet .
  • açıkcası seyehat dedigim gibi p.tesi salı net belli olacak varsa 2000 tl içerisinde hemen alablrim o sorun degil kafaımı kurcalayan ise 3600 modeli ve fiyatı esas iyi mal bizim malın 3/1 fiyatına masrafı ile yarı fiyata samsun üstad şu 3600 için fikrin nedir inan çok merak ediyorum normalde bu cihaz 360 ın muhadili olmalıydı ama 660 muhadil geliyor 2 satır karalada kafamızda biraz şekil alsın ole kal geldi bana kafam karıştıkca karışıyor esas soru şu getirtirsem en fazla 2000 tl ye malederim hemde resmi yani 360 fiyatına gelir mesele 360 ile 3600 kıyaslamak aslen fikir beyan edersen sevinirim
  • kafadan yorumlamak olmaz hiç dinlemedim ama muhakak iyidir hele çok hesaplıysa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

kafadan yorumlamak olmaz hiç dinlemedim ama muhakak iyidir hele çok hesaplıysa.

Üstad ben aklımın erdigi kadarı ile verilerine baktım ama sende şöyle bir daha prof gözle baksan belki kaçırdıgım şeyler vardır senden kaçmaz

link :

• buda Fiyat link buyrun :
    www.amazon.com
    Amazon.com: Harman Kardon AVR 3600 7.1 Channel 3D Ready A/V Receiver with iPod/iPhone 30-pin Dock (Discontinued by Manufacturer): Electronics
    http://www.amazon.com/Harman-Kardon-7-1-Channel-Performance-Receiver/dp/B002IKKFUA/ref=sr_1_1/192-5226777-4441636?ie=UTF8&s=electronics&qid=1296130629&sr=8-1

• kağıt üstü değerler iyi ben dinlemeden almam .
  • Üstad Bu adamların kendi ülkelerinde kötü bir şey sattıklarını tarih yazmaz ne satar nede sattırırlar .
    önemli olan cihaz 50 hz olsun 60 hz ise sorun olablilir bence buradan bakmak lazım ama cihazın teknik verileri fena güzel geldi bana her manada 360 dan dolu duruyor .
  • Sakgoz 79 üstad sende 2 kelam et sessiz kaldın bak topigimizi bulduk geniş geniş takılıyoruz ben hayatımda bi konuda bu kadar kararsız kalmadım ama bi o kadarda konuda bilgim arttı valla sagolasın samsunx sayende vesile oldun
  • teşekkür ederim neyse hayırlısı o olsun birde 110 luk ceyran sorunu vat birde transformatör alman lazım 220 ye çevirmen için
  • ya beyler birde AVR yi eZset de denemem lazım Sagolsun sakgoz üstad apara gönderdi ama malesef beceremedim ingilizcesi iyi olan bi arkadaş tercüme etse manuelde var sayfa 21 buda link :http://www.harmankardon.com/resources/Brands/harmankardon/Products/ProductRelatedDocuments/en-US/OwnersManual/Owners%20Manual%20-%20AVR%20145%20%20(English).pdf

yoksa eZset işi yalan olacak ben anlayamadım malesef

• quote:

teşekkür ederim neyse hayırlısı o olsun birde 110 luk ceyran sorunu vat birde transformatör alman lazım 220 ye çevirmen için

Üstad Volt Aslında derin düşünürsen sorun degil niye dersen cevirici kolay en alası bulunur ilaveten volt düştükce amper artar buda avantaj olur ama 60 hrz konusu mühim eger trafo sadece volt dengeliyorsa sorun alınmaz ama hrz tutarsa volt avantaj bile sayılabilir fikrindeyim
  • bügün zaten 5500 tl bayıldım hanım kızgın .
  • quote:

bügün zaten 5500 tl bayıldım hanım kızgın .

zaten kendimize ne yapsak kızarlar
  • keyman senin bu araştırdığın cihaz 2. el değil mi? hem de yurtdışı bence uğraşma. ben bi cihaz aldım yurtdışından (media player) sorunlu çıktı kargoyla bi gidiyor bi geliyor. hala uğraşıyorum.
  • yarın daha detaylı bilği veririm kafa durdu iyi geceler hepinize.
  • quote:

yarın daha detaylı bilği veririm kafa durdu iyi geceler hepinize.

üstad sana da iyi geceler!
  • quote:

keyman senin bu araştırdığın cihaz 2. el değil mi? hem de yurtdışı bence uğraşma. ben bi cihaz aldım yurtdışından (media player) sorunlu çıktı kargoyla bi gidiyor bi geliyor. hala uğraşıyorum.

2. el degil 2. el istersen zaten dahada ucuz ama benim niyetim zaten netten almak degil eger öyle bir karar alırsam gelen giden olurmu diye arkadaşları yokluyorum denk gelen arkadaş yanında alıp geliyor ama kendin almak istesen 15 tl mi 15$ nedir bi adres kiralıyorsun senin abd posta kutun oluyor adamların görevi kiraladıgında sana gelen paketi senin istedigin adrese yollamak hatta istersen ayarlayıp küçük şeylerde 3-5 ürünü birleştirip kargoyu ucuza getirebiliyorsun.

ama dedigim gibi ben genelde elden getirtiyorum kargo ile degil o sebeple bazen 2-3 ay beklemek gerekebiliyor o sebeple pek yanaşmıyorum beklemek zor geliyor ben samsung üstad gibi sabırlı olsam TR den cöp almam abartıgım zamanlar bile olmuştur bir keresinde abd den manifolt hariç komple motor ekzostu bile getirtmiştim ( ben bile o kadar buyuk oldugunu fark etmemiştim )

komik olan bir dostum 15 gün önce geldi ama malesef aklımda bu şekil yoktu

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.