Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.554
Cevap
49
Favori
337.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Durum şöyle : System Error Occurred: Please contact Harman admin.
  • google chrome da actı sanırım sorun explorer da
  • ben chrome kullanıyorum mesaj oradan aynı düşünerekde morzillada bile denedim bende yemedi
  • mail gelmedi henüz gelirse bu arada arkadaşlar denon 1611 nasıl bu arada bilgisi olan var mı?
  • Muhtemeldir samsunx üstad fikir sahibidir aramızda en çok çeşit avr kullanan odur.

kendi adıma sony 1 avr145 2 oldu

bu arada şu an avr 145 hkts11 le pc den 320 kbps mp3 dinliyorum ve analog üzerinden muhteşem bir ses yorum konusunda ise bence hop lar avr den bile önemli bu hkts11 ler hakkaetten dehşet bayılıyorum sesine 145 bile çostu bu hoplarla resmen :)
    bu arada niyetim pc kulaklık çıkısını apara ile optik yapmak gayet randımanlı oluyormuş dts felanda destekliyormuş bilgisi olamayanın dikkatine daha çogunu bilende paylaşsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyman2 -- 26 Ocak 2011; 17:58:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertiks

mail gelmedi henüz gelirse bu arada arkadaşlar denon 1611 nasıl bu arada bilgisi olan var mı?

denon alacaksanız enaz 2311 den başlamalı 360 ve üzerine o denk gelir 1611 ile 160 mukayese yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

Harman Kardon AVR-460 Av Receiver

Teknik Özellikleri

7.1-kanal AV Receiver
    Stereo Güç (FTC) 80 x 2
    Çok kanallı Güç (FTC) 60 x 7
    Amplifikatör Tipi Yüksek cari ± 35 amper
    THD @ 0,07% Empedans 8 ohms @
    Bandwidth 20Hz - 20kHz
    Bant genişliği @ 1W (0 dB/-3dB) 10Hz - 130kHz
    Sinyal-Gürültü Oranı (IHF-A) 100dB
    Güç Kaynağı Bağımsız ön ve arka
    Dolby Digital Plus Evet
    Dolby True HD Evet
    Dolby ® Digital Dolby Digital EX
    Dolby Pro Logic II ® Pro Logic IIx
    Dolby Cilt Evet
    Dolby Virtual Hoparlör Harman sanal hoparlör
    DTS-HD/DTS-HD Master Audio Evet / Evet
    DTS ® 5.1 Evet
    DTS-ES ® 6.1 Ayrık & Matrix Evet
    DTS 96/24 ™ Evet
    DTS Neo: 6 ® Evet
    Logic 7 ® Evet
    iPod Bağlantı Köprüsü III
    Kulaklık Modu 2-kanal Harman HP
    Multizone Yeteneği Ses, uzaktan
    Adreslenebilir Arka Kanal Amplifikatörler Evet
    A-BUS ® Ready Var
    EzSet ® Yetenek EzSet / EQ ™
    S-Video/Component Video Girişleri 0 / 4
    Analog ses girişi 6
    Dijital Ses Girişi (Koaksiyel / Optik / USB) Arka panel 2 / 2, Ön Panel 1 / 1
    Dijital ses çıkışına (Koaksiyel / Optik) Arka panel 1 / 1
    USB Girişi yazılımı için güncelleme
    Ethernet Giriş Yok
    Dijital Giriş Polling Tüm video girişleri
    Doğrudan ses girişi 7,1
    HDMI ™ Giriş / Çıkış 4 / 1
    HDMI Tip 1.3a
    Preamp Çıkışlar 7,1 kanal
    Komponent video girişi () 3 @ 50MHz atanabilir
    Bas Yönetimi Dört crossover
    Ekran ekran Evet, HDMI ve bileşen
    Giriş Tüm girişleri titling
    DSP İşlemci Cirrus ® CS 49.700
    Video İşleme / Dönüşüm Faroudja DCDi sinema 1080p ölçeklendirme ™
    Yüksek Çözünürlük GUI Evet
    A / V Sync Delay Giriş başına 180 mS
    IEC Ayrılabilir Güç Kablosu Evet
    Sistem Uzaktan 8-Cihaz, öğrenme ve önceden programlanmış
    IR-In/Out Jacks Evet
    Kızılötesi Taşıyıcı Çıkış Var
    Ayrık Uzaktan Açık / Kapalı Kodlar Evet
    Düşük Voltaj Trigger No Jacks
    Dış Veri Port Hayır
    Hoparlör Terminalleri Renk bağlayıcı kodlu mesaj
    Boyutlar (Y x G x D) 165mm x 440mm x 382mm
    Ağırlık 14.4kg
    Çıkış 192KHz/24 bit DAC
    bu sisteme yoğunlaştım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertiks

mail gelmedi henüz gelirse bu arada arkadaşlar denon 1611 nasıl bu arada bilgisi olan var mı?

denon alacaksanız enaz 2311 den başlamalı 360 ve üzerine o denk gelir 1611 ile 160 mukayese yapılır.

Bugün denon 1611'i araştırdım. 3D, 110 watt çıkış, hdmi 1.4, yeni nesil bütün ses formatlarını destekiyor vs. 1200TL de fiyatı var bayağı hoşuma gitti ama ses kalitesi nasıldır bilmiyorum. H/K dan kötü ise direk dışlarım... samsungx üstad denon alınacaksa 2311 den başlanmalı demişsin doğrudur peki 1611'in teknik özellikleri 160 ile karşılaştırınca, daha fazla karışık bir durum.

Bu arada hdmi 1.4 neymiş ona da baktım edindiğim bilgiler; hdmi 1.4’in, cat5 kablo (bilgisayarlarda kullanılan bir kablo) gibi bir yapılandırması da olduğunu, 100mps veri alıp ilettiğini, hem ses hem görüntü hem de internete tek kablo üzerinden bağlanılabileceğini, yani hdmi 1.4’ü direk bağlıyorsun. optik yok ethernet kablosu yok her şeyi tek kabloyla hallediyosun. Bir diğer şey de, görüntü kalitesinin eskisinden 4 kat daha fazla olduğu vs. ayrıca sene sonuna doğru 1.4 te ve 3D de inanılmaz bir patlama olacağı 3D filmler, 3D PS3 oyunlar, 3D gözlüksüz izlenilebilen Tv’lerin ve olacağı falan işte uzun vadede bu cihaza yönlendiriyor beni ama dediğim gibi öncelikle kalite tabi ki. Bu arada 360 almayı düşünüyoruz arkadaşlar ama, hani ben 2 senede bir avr değiştirecek bir insan değilim. şimdi aldım mı en az 6-7 yıl kullanırım diyorum.

• karşılaştırma kağıt üzeri bilgilerle yapılırsa sağlıklı olmaz.
  • quote:

karşılaştırma kağıt üzeri bilgilerle yapılırsa sağlıklı olmaz.

tamam da üstad nasıl yapcaz. demek istediğini anladım ama bayağı teknik faklarda var ortada. cihazlar da yok ki elimizde deneyip yorumlasak anca kullanıcılara sorup onların yorumlarını öğrenecez ya da kendimiz test edcez mağaza mağaza dolaşıp. kısa ve net sorayım o zaman hangisinin ses kalitesi daha iyi h/k mı? denon mu? film izleyip müzik dinleyecez diyelim ne önerirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickelx

avr 460 veya 355 al

Nikelx merak ettim senin için bu ticretmi hobimi (bilmedigimden sordum )

bu arada 355 niyetlenirsem tutuşuruz el hele bi niyetimiz belli olsun
  • mertiks HDMİ 1.4 hakkında yazdıkların bana tuaf geldi hdmi port hdmi port tur sen başka çeşit bir port tarif ediyorsun benim algıladıgım ama o zaman onun adı HDMİ olmaz osman olur, X olur , Y olur ama HDMİ olmaz bi mantık hatası var bunda ben 360 ın arkasında dedigin tarz bi şey görmedim bi hata var bence

birde gerçekten samimi söylüyorum merak ettim senede bu yeni formatları destekleyen kaç flim izleyeceksiniz ?
    ben en fazla 5-10 daha öte degil TV v.s ise bu formatları anca 3-5 yıl sonra adam gibi anca destekler bizim olayımız başka bunu kabul etmek lazım benim aldıgım elektronik ürünlerin ( TV DVD UYDU AVR GSM v.b ) çogunun anca %30-40 performansını kullanıyorum bir çok özelligini kullanmıyorum bile ama alırken olsun istiyorum araba alırken bile biz erkekler öyleyizdir 20.000 tl den başlayıp 40-45.000 tl ye 35-40.000 tl den başlayıp o kadar veren bu kadarda verir bu kadar veren şu kadarda veirir şuda olsun diyerek 60-65*000 tl ye araba alan bir sürü arkadaşım var ev alan bile var bu mantıkla bu bir alışanlık tarz önemsedigim şeylerde biraz böyleyiz bu sebeple hangisini karşılayacagına karar vermek lazım egomuzumu yoksa ihtiyaçmı ben üstüne basa basa ego aslında diyorum aslında bana hkts11 bile yetti 145 le gelecek gelmeden gelecege hazırlık yapıyoruz şimdide o zamanda sistem oturana kadar kırk çeşit yeni özellik ekleyecekler yine bizim alet zayıf kalacak bir yerden sonra yıllardır bana bu boyle our durur malesef ama hastalık işte

• quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

mertiks HDMİ 1.4 hakkında yazdıkların bana tuaf geldi hdmi port hdmi port tur sen başka çeşit bir port tarif ediyorsun benim algıladıgım ama o zaman onun adı HDMİ olmaz osman olur, X olur , Y olur ama HDMİ olmaz bi mantık hatası var bunda ben 360 ın arkasında dedigin tarz bi şey görmedim bi hata var bence

birde gerçekten samimi söylüyorum merak ettim senede bu yeni formatları destekleyen kaç flim izleyeceksiniz ?
    ben en fazla 5-10 daha öte degil TV v.s ise bu formatları anca 3-5 yıl sonra adam gibi anca destekler bizim olayımız başka bunu kabul etmek lazım benim aldıgım elektronik ürünlerin ( TV DVD UYDU AVR GSM v.b ) çogunun anca %30-40 performansını kullanıyorum bir çok özelligini kullanmıyorum bile ama alırken olsun istiyorum araba alırken bile biz erkekler öyleyizdir 20.000 tl den başlayıp 40-45.000 tl ye 35-40.000 tl den başlayıp o kadar veren bu kadarda verir bu kadar veren şu kadarda veirir şuda olsun diyerek 60-65*000 tl ye araba alan bir sürü arkadaşım var ev alan bile var bu mantıkla bu bir alışanlık tarz önemsedigim şeylerde biraz böyleyiz bu sebeple hangisini karşılayacagına karar vermek lazım egomuzumu yoksa ihtiyaçmı ben üstüne basa basa ego aslında diyorum aslında bana hkts11 bile yetti 145 le gelecek gelmeden gelecege hazırlık yapıyoruz şimdide o zamanda sistem oturana kadar kırk çeşit yeni özellik ekleyecekler yine bizim alet zayıf kalacak bir yerden sonra yıllardır bana bu boyle our durur malesef ama hastalık işte

dostum ben hdmi 1.4 ile ilgili bikaç makale okudum ve bunun sonucunda paylaşım olsun diye hdmi 1.4 ün genel özelliklerinden bahsettim kabloya yeni özellikler eklendiğini, kullanım alanlarını vs., bunun yeni bir port ile kullanılacağını yazmadım. yine aynı kullandığımız hdmi girişini kullanacağız .
    son parağrafta bahsettiğin şeylere ben de katılıyorum erkek mantalitesi bu…

• bu arada beklediğim mail geldi.
    Avr 360 için 2250TL, hkts 11 için 1100TL üzerinden yardımcı olunabilirmiş. yarın bir kez de telefonla konuşup fiyatı daha da aşağıya çekmeye çalışacam, alıp almayacağımı konuştuktan sonra netleştirecem.sizler ne düşünüyorsunuz?
  • beyler avr 360 alınabılır fıyatlara gelmiş bence 2250 tl den alınır takdir sizin
  • sakgöz79 sen aldın tabi güzel fiyata
  • valla benımkı ıstısnaydı su anda bu dolar kurunda 2250 gayet alınacak bır rakam ben aldıgımda dolar 1.40 tı sımdı nerdeyse 1.60 bırazda o acıdan dusunmek lazım
  • bugün sıkı bir pazarlıktan sonra soavo 1 ve 765 yamaha aldım diger forumdaki bir abimimden aslında 765 i 360 alıncaya kadar kulanıcam önemli olan benim için kolonlardı kurmayı tamamladım ahenk harika.
  • Benim ayırdığım bütçe 2.000 tl max üstüne çıkmaya niyetim yok malesef

BU arada ilginç bir şey oldu ilan bakarken satılık bir AVR 3600 ( üçbinaltıyüz) buldum buraya kadar herşey normalde cihaz bizim 360 ın yanında uçak wat bile 80 üstelikde ABD fiyatı 750$ ı geçmiyor parası bir yana alet avr 660 gücünde bu nasıl iştir hadi getir götür 1000 bilemedin 1100$ olur ama aradaki güç farkı ve yanılmıyorsam donanım farkıda var degmezmi

İlaveten p.tesi veya salı netleşecek bir aksilik olmaz ve ALLAH nasip ederse 18 nisan 5 mayıs arasında bir uzakdoğu ziyaretimiz olaçak dubai aktarmalı olma sansıda var dönüşte buda başka bir durum

Kafam gittikce karışıyor hayırlısı bakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyman2 -- 28 Ocak 2011; 0:03:42 >
  • quote:

bugün sıkı bir pazarlıktan sonra soavo 1 ve 765 yamaha aldım diger forumdaki bir abimimden aslında 765 i 360 alıncaya kadar kulanıcam önemli olan benim için kolonlardı kurmayı tamamladım ahenk harika.

dostum hayırlı olsun sevindim senin adına. bizde hala hareket yok
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.