valla eger 360 ucuk fıyatsa bencede 355 veya 260 alınabılır cıhazlar daha öncede söylemıstım bunu. keyman 2 üstad bugun baya yogundum yorulmusum koltukta nat geo wıld ızlerken sızmısımda:):)
Çok lezettli olur o uyumalar şanslısınız :) yok benim aklım başkabir şeyde aslen malum iyi kötü bir H/K tecrübem var 145 le ve gercekten söylüyorum ses rengi beni gerçekten tatmin ediyor ama artık yenilemekde lazım buda bir gerçek şartlar böyle ama bu operasyonu yaparken sadece çok komplike diye bir alet alıp başka yerlerden feragat etmek istemem heleki begendigim bi sesrenginden buradan bakınca ve birazda yorum okuyunca sanki 55 serisinden 60 sersine geçince bazı özellikler eklenmiş inkar edilemez ama başka bir taraftanda çok fedakarlıklar yapılmış. Yani teknolojik özellik ekleyip güç v.s gibi özellikler eksilmiş taviz verilmiş gibi duruyor buda beni rahatsız etti bir miktar hani 355 den sonra 560 alınmalı gibi bir durum sanki ozaman 355 + almış oluyorsunuz sanki yanlışsam lütfen düzeltin mantıgım böyle diyor tabiki bilgimdahilinde yazdım uzman degilim ?
özetle gücü azaltıp biraz tefaruat eklemişler oda ne kadar gerekli taktir kulananın.
355 i kaslı motora sahip amerıkan arabası mesela mustang e benzetelım 360 ise cok daha konforlu ama okadar güçlü olmayan mercedes e serisi coupe dıyelım :) aklıma biranda bu benzetme geldı ama sankide öyle gercekten
yaw şu adam 1450 ye satıyodu gidin alın bu cihazı işte sıkı bir pazarlıkla:)
355 i kaslı motora sahip amerıkan arabası mesela mustang e benzetelım 360 ise cok daha konforlu ama okadar güçlü olmayan mercedes e serisi coupe dıyelım :) aklıma biranda bu benzetme geldı ama sankide öyle gercekten
evet konforu fazla hepinize hayırlı geçeler o uyku benide bastı.
quote:
Orijinalden alıntı: samsungx
özetle gücü azaltıp biraz tefaruat eklemişler oda ne kadar gerekli taktir kulananın.
Bravo üstad resmen aklımdan geceni özetlemişsiniz, ben bu cümleyi direk kurmadım tecrübeme göre ukalalık olurdu ama siz noktayı koydunuz kararı aynen buna göre vermek lazım
bu arada sanırım sizi 355 cezbediyor aslında için için dogru algılıyorum sanırım hatta sakgoz üstad da keza 355 die gittiydi teknolojiye kapılıp 360 aldıydı :) benimde şimdi aklım bulandı ama tam ortada kaldım kullanım amacım mantıgım 355 ama arzularım (içimdeki tekno canavar ) 360 diyo
iyi geceler herkese! samsungx avr konusunda sanırım peşin fiyatı verildi. ama öyle kalıcı pazarlık ta yapmadım yani, son ne olur 3 tane istiyoruz dedim. ilk önce 1600 dolar, sonra arayıp 2400 dediler. sanırım verilen fiyat ta kimseyi ben dahil tatmin etmedi. bekleyecez artık dolar artmasın diye. Çoğunkukla film ve müzik dinlemek istediğm için bu cihaza yoğunlaşmıştım her an durum değiştirebilirim. keyman sen daha fazla ikame yapabilirsin bu konuda, acele de etme bence dostum sonuçta müzik ağırlıkta olacak senin alacağın cihaz yani bakarsın biz de sakgöz79 gibi teşhir ürününe denk geliriz.
şimdi olaya mantıkla yaklasmak lazım 360 2400 tl ye satılıyor ama 355 1450 ye alınabılıyorsa gidip 355 alıcaksınız iki kere iki dört muhabbeti:)
quote:
Orijinalden alıntı: sakgoz79
yaw şu adam 1450 ye satıyodu gidin alın bu cihazı işte sıkı bir pazarlıkla:)
üstad almak sorun degil de hangisini alırsak alalım ya keşke digeri dersek ki durum biraz öyle 355 alsam keşke diycem 360 da alsam keşke diycem
çok samimiyim şu an beni aşar ama 560 almak lazım 355 in kasları ve 360 ın teknolojisi bence ( fikir kafama yatıyoda çok para yaw )
evet 360 ın teknolojısı 355 ın kaslarıda aston martin fiyatı:):)
quote:
Orijinalden alıntı: mertiks
iyi geceler herkese! samsungx avr konusunda sanırım peşin fiyatı verildi. ama öyle kalıcı pazarlık ta yapmadım yani, son ne olur 3 tane istiyoruz dedim. ilk önce 1600 dolar, sonra arayıp 2400 dediler. sanırım verilen fiyat ta kimseyi ben dahil tatmin etmedi. bekleyecez artık dolar artmasın diye. Çoğunkukla film ve müzik dinlemek istediğm için bu cihaza yoğunlaşmıştım her an durum değiştirebilirim. keyman sen daha fazla ikame yapabilirsin bu konuda, acele de etme bence dostum sonuçta müzik ağırlıkta olacak senin alacağın cihaz yani bakarsın biz de sakgöz79 gibi teşhir ürününe denk geliriz.
ya dostum benim kafam aslen şundanda karıştı biraz şimdi zaten ben gercekten avr 145 den menunum sterioda da normalde de sorunumyok maksad yeni teknoloji bir şey olsun durumu 2-3 yılda gitsin rahat rahat eksiksiz işte o zaman 360 gündeme geliyor ama bi bakıyorum 355 360 dan daha sıkı bi alet aslında ama teknoloji eksik bu seferde 355 in gücü 360 teknolojisi diye düşündüm pat die avr 560 almam gerekiyor o zaman cıkıyor ortaya gelde ne et şimdi ha ilaveten elimde kapalı paket bide avr155 ölece duruyo oda cabası
bence devam et sen 145 le, çok teknolojik alet kulanıyorsan eğer o zaman iyi bir modele geçersin bu arada keyman bu 355 niye yok h/k orginal sayfasında karşılaştırma yapmak için girmiştim ama cihaz ile ilgili bilgi yok 155-255 var ama 355 yok, ne o son daklika mı çıktı yoksa önemsenmiyor mu?
quote:
evet 360 ın teknolojısı 355 ın kaslarıda aston martin fiyatı:):)
Aynen
Üstad sana bi teklif şimdi sen 360 sat bende elimdekileri alalım ortak bi 660 hatta belki 760 ( bu arada bi saattir 560 dedigim 660 arkadaşlar özür 560 die bi şey yok :) benim proje sallamışım )
bi hafta sende kalsın bi hafta bende heheh hatta üşenmeyip hkts11 leride satar bide hkts60 alırız dadından yinmez
quote:
Orijinalden alıntı: mertiks
bence devam et sen 145 le, çok teknolojik alet kulanıyorsan eğer o zaman iyi bir modele geçersin bu arada keyman bu 355 niye yok h/k orginal sayfasında karşılaştırma yapmak için girmiştim ama cihaz ile ilgili bilgi yok 155-255 var ama 355 yok, ne o son daklika mı çıktı yoksa önemsenmiyor mu?
evet bende farkındayım 355 yok ama inan 255 le 260 ve 360 karşılaştır şok olacaksın ben çok şaşırdım eger 255 böyle ise 355 nasıldır die merak ettim bende 3 ünü bir arada karşılaştıracak bi site bakıyorum bi yandan bulursam paylaşırım sende paylaş lütfen zaten kafam ondan çok bulandı bide 355 bakayım külah önde daha derin düşünecegim hatalı karar beni çok üzer şahsen Sakgoz üstadddddddddd yorummmmm bu arada üstad sende 360 dan önce ne vardı merak ettim ?
Samsung üstad bi şeyler soyle biz battıkça batıyoruz biraz daha batarsak almaktan vaz gecip Hİ Fİ magazası acacaz başka yolu kalmadı meslek edinecez
bende 360 dan önce hıcbırsey yoktu avr manasında yanı yeni merak saldım acemi şansı yakaladık işte 360 ı:) ben senın yerınde olsam alırdım o 355 i üstad net konusıyım fıyatına göre super alet bence
quote:
bende 360 dan önce hıcbırsey yoktu avr manasında yanı yeni merak saldım acemi şansı yakaladık işte 360 ı:) ben senın yerınde olsam alırdım o 355 i üstad net konusıyım fıyatına göre super alet bence
Fiyatı dert etmiyorum sonuçta bunada max2000 tl verecem ve illa bulunur bir yerden o fiyata derki 355 mi 360 mı sesi kaliteli tatminkar olacak ona takıldım ha ses kalitesi aynı olacak ise 360 almayı yeglerim kesinlikle ama seste kalite farkı var ise o zaman 355 derim aklım 360 da kala kala anımsarsanız ben hkts11 leri alırken 60$ gibi bir farkla hkts30 alabiliyordum ama 11 tercih ettim belli sebeplerle ve mutluyum şimdi aynı ikilem 355-360 arasında var dogru secim merakım seni 355 den 360 a fikrini degiştiren ne oldu tarzımız baya yakın cünkü beni biraz rahatlatın gercekten kafam cok karıstı
benim de kafam karıştı 360 dan vazgeçiyo gibiyim şuna bi bakın isterseniz karşılaştırma yapmak için ben yaptım, avr 225, 260-355 karşılaştırılması ttp://home-cinema-amplifier.tr.diplotop.com/comparative avr 225 bilgisi olan
quote:
hehheh acemi şansımı yaw babanızdan genetik %3 bulaşsa avr 760 hkts60 bisiklet kornası kalır