Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.554
Cevap
49
Favori
337.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: feelulive

toplu alımlar ters te tepebilir,adam der ki; nasıl olsa patonsiyel var,niye indirim yapayım

imzanızda hiremco görünüyorbiraz bilği verebilirmisiniz.
  • sadece avr değil harman kardon ürünleri almayı düşünen arkadaşlar bir araya gelelim pazarlıkla toplu alım yapalım derim. ben hkts-30 almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furai

sadece avr değil harman kardon ürünleri almayı düşünen arkadaşlar bir araya gelelim pazarlıkla toplu alım yapalım derim. ben hkts-30 almayı düşünüyorum.

evet sadace avr degil her türlü hk ürünü olabilir.
  • avr 360 için öğleden sonra fiyat alcam,
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertiks

avr 360 için öğleden sonra fiyat alcam,

hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

valla demekki benımde o gün alacagım varmış tam kısmet olayı 355 niyetıyle gittik 1750 tl ye 360 aldık ama şansta yanımdaymıs dolar fırlayınca o fiyatlara almak zorlastı ama 2000 tl ye bıle bulunursa dırek alınmalı düşünülmemelı bıle ama yıne dıyorum en az 3-4 kişi var bu baslıkta 360 alıcak olan bence ciddi ciddi konusulmalı toplu alım olayı ve bu koz kullanılmalı diyorum kimsede hareket yok keyman 2 üstad hala mikrodalgayı avr ye monte etme projelerıyle ugrasıyo:):)

Tam dolmada sarsınmı die yazdımdı ki net gitti ya ben bu nete kıl kapıyorum Yaptıgım avr ye modem felanda ekleyecem olmadı

• 3 tane avr 360 için 1600 dolar istediler, en son ne olur diye haber verecekler.
  • Avr 360 için en son 2400TL ye indiler, neyse araştırmaya devam edcez
  • 2300 e ok derse bence alın arkadaslar fiyatlar uctu malum bence bır 100 tl daha ınerse alınabılır yınede tercıh sızın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

2300 e ok derse bence alın arkadaslar fiyatlar uctu malum bence bır 100 tl daha ınerse alınabılır yınede tercıh sızın

acaba vadeli olunca ne olur oda önemli
  • e artık pesın fıyatına bı 6 taksıt yapsın o da fazla kasınmasın aynı anda 3 cıhaz satıyo kolay degıl o da bı taksıtı cok görmesın
  • 1350 tl + pazarlık payı ile 260 ı beğendiremedik, nerdeyse 2 katını 5-10w fazlası ve 3d için 360 a vereceksiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

1350 tl + pazarlık payı ile 260 ı beğendiremedik, nerdeyse 2 katını 5-10w fazlası ve 3d için 360 a vereceksiniz...

sende haklısın ayrıca 260 da 3d yüklemek mümkün galiba
  • Bilmiyorum ama 3d çooook uzakta benim için.
  • benim içinde önemi yok . aslında 1900 kulandıktan sonra 360 ta beni kesmez ama fiatlar malum.
  • Ben öncelikle nakit almak niyetindeyim taksitle alınca 3 günde hevesim geciyor öde öde zor geliyor sonra
    Bu sebeple kafamdaki fiyat max2000tl üstüne çıkmaya niyetim yok birde bakmayın işler müsait de bu ara evdeyim normalde eve uyumaya anca geliyorum arada derede kullanmak kısmet oluyor kısacası 2000 tl den fazla vermem avrupaya yönelirim o zaman arada dediginiz fark başka bi alet alır resmen fazladan gerekyok ki dedigim gibi ben 145 le bile çok mutluyum :)

bide bendeki bu avr 155 hdmi dan ses iletmiyor degilmi sadece görüntü taşıyor yani diyelimki ps3 bagladım ayrıyetten ses içinde optik baglamam lazım yanlıs anımsamıyorum sanırım
  • bu arada hiremco fx aldım fiatına göre fena değil 4 gb belege 1 saat kayıt yaptı hd olarak fena değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

bu arada hiremco fx aldım fiatına göre fena değil 4 gb belege 1 saat kayıt yaptı hd olarak fena değil.

Hayırlı olsun samsungx güle güle kullan ben dreambox cuyum biraz pahalı alıyoruz ama içime siniyo
  • sagol uydudan internet veya filim izleme alışkanlığım yok ayrıca pahalısınıda gördük birde bunu deneyelim.
  • Bu dreamboxtan memnun musunuz.. gecen arkadasta gordüm.. internet hızı yavaslayıncı ekranda bazen donmalar oluyordu. sizde de benzer durum var mı?

Ben de almayı düşünüyorum da, gerçekten dream gibi
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.