Aslında bende senin gibiyim samsung bende aldıgım hiç bir ürünü dibine kadar kullanmam ama hastalık işte illa oda olsun buda olsun diye alırım belki ilk aldıgım 1-2 kere denerim o kadar aslında saçmalık ve para israfı ama sanırım bizdeki tutkuda bu :)
perşembe günü bir tarama daha yapacagım .
quote:
Orijinalden alıntı: nailefendi
Bu dreamboxtan memnun musunuz.. gecen arkadasta gordüm.. internet hızı yavaslayıncı ekranda bazen donmalar oluyordu. sizde de benzer durum var mı?
Ben de almayı düşünüyorum da, gerçekten dream gibi
Dedigim gibi ben dibine kadar kullanmam ama almadan çok araştırır aylarca okur yazar cizer ve algılayabildigim kadarı ile en iyisini alırım dreambox da bu işin sonudur tabiki üst model bir şeyler almak kaydı ile yani dm500 hd - dm800 - dm8000 v.b gibi ama dert server kullanmak ise ve sd yayın ise dm500 bile fazla fazla yeter size
sifreleri kırarken donmalar oluyor mu?
beklentilerle alakalı bir durum.
quote:
Orijinalden alıntı: samsungx
perşembe günü bir tarama daha yapacagım .
bende bu gün niyetlendim ama kısmet olmadı ilgilenmek işim uzadı ama dedigim gibi ben bu defteri en geç ayın 15 de kapatırım ama öyle ama böyle gönül tv nin altındaki yerde kapansın istiyor bakalım kısmet neyi gösterecek
bence zaman vererek kendini şartlandırma zaman ve şartlara bırak.
quote:
Orijinalden alıntı: nailefendi
sifreleri kırarken donmalar oluyor mu?
ben zaten normal yerli platformları orjinal olarak kullanıyorum futboldan nefret ederim sevmem benim tutkum daha öncede belirttim HD yabancı kanallar Özellikle hem HD hemde DTS muzik ve belgesel kanalları oyle dvix felanda izlemem yani benim gbi kullanan pek olmaz bu aleti birde yayın dondurma kayıt işleri çok sevdigim seyler aslında ben avr yi bile sadece bunlarda ve radio dinlerken kullanırım flim blueray felan kırk yılda bir izlerim biraz tuafdurumlardır biliyorum ama ben elektronik almayı seviyorum arada bir kullandımmı mutlu oluyorum o kadar arızalı bir durumum var yani
quote:
Orijinalden alıntı: samsungx
bence zaman vererek kendini şartlandırma zaman ve şartlara bırak.
Üstad benim zaten tek sorunum bu aceleci olmam kafama takıldımı illa aklımdan düşecek buda benim zaafım ve hep bu sebeple zarar eder dururum farkındayım :) ama inşallah zamanla daha yakın tanışmak nasip olur daha net biliriz birbirmizi anlayacaksınız hayatta 2-3 tane hobim var bütün masrafım bunlar gerisi iş iş iş iş Biraz kendimizide şımartmak lazım içkimiz yok kumarımız yok işten eve evden işe oradan bakınca aradaki farklar için bile kendimizi yordugumuza degmiyor bazen inanın şimdi dışarı cıksanız en kötü gün tek başınıza 100 tl harcarsınız hiç bir sey yapmadan bide program felan yapsanız rakkam resmen uçar gider e aldıgımız aletler en kötü 1-2 yıl fazla fazla yetiyor satarkende 2. elde para ediyor aradaki zarar aslen kar bie bence Motorla gezmeye cıkardık eskidenbi bakmışsın bursadayız bi bakmışsın edirne hatta bazen izmir,antalya,bodrum olurdu tabi anamızında yüregi agzında böyle olunca onlarda mutlu bende aradakinide yazdıklarıma sayıyorum kar var zarar yok inan
bendede aynı hastalık var her çıktıgımda mutlaka birşey alma egilimi var .
Bizimde kusurumuz bu olsun be üstad varsa zararımız bi kendimize bide forumda bizim gibi olan zehirledigimiz dostlarımıza
quote:
Orijinalden alıntı: keyman2
Bizimde kusurumuz bu olsun be üstad varsa zararımız bi kendimize bide forumda bizim gibi olan zehirledigimiz dostlarımıza
öyle birde kesemize.
biri zehir mi dedi:) zehircibaşı geldi:):):)
bu arada hazırlanın beyler samsungx üstad yarbaylığa terfi ediyo:)
bu arada sertacS nickli dostumuzun yazdıkları üzerine meraktan avr karşılaştırması yaptım ama ilginç bir sonuca vardım eger İpod baglama derdiniz yok ve 3d peşinde degil iseniz banagöre yegane eksik olan dtsııx eksik avr255 de hatta neredeyse bunlar genelde hariç 360 a çok yakın bir cihaz 260 biraz eksik watajlarda ama dts11x onda mevcut usb portu saymıyorum sadece veri yuklemeye yarıyor anladıgım bu gibi bakınca simdi 355 i merak ettim sanırım buda daha bakmadım ama 3d yi cıkartırsak 360 dan sıkı cıkacak sanki 255 böyleyse neyse uzatmayayım bana ilginç geldi hatta 3d umursamayan bence 255 yada 355 alsın daha iyi sanki hele sterio merakı varsa yanlışmı yorumluyorum arkadaşlar gözden kaçırdıgım bir şeyler varmıdır ???
quote:
Orijinalden alıntı: sakgoz79
biri zehir mi dedi:) zehircibaşı geldi:):):)
heheh valla benim zehirci geldi hoşgeldin dostum valla merak ettimdi geç kalınca alıştırdın
Samsung üstad tebrikler darısı başımıza gerçi topik e sarınca resmen post kasar olduk yoksa ben genelde okumayı severim yıllardır üyeyim H/K topigine gelene kadar subaymıdır cavusmudur oyledık burda ucuyoruz allah sonumuzu hayır eylesın
quote:
Orijinalden alıntı: keyman2
bu arada sertacS nickli dostumuzun yazdıkları üzerine meraktan avr karşılaştırması yaptım ama ilginç bir sonuca vardım eger İpod baglama derdiniz yok ve 3d peşinde degil iseniz banagöre yegane eksik olan dtsııx eksik avr255 de hatta neredeyse bunlar genelde hariç 360 a çok yakın bir cihaz 260 biraz eksik watajlarda ama dts11x onda mevcut usb portu saymıyorum sadece veri yuklemeye yarıyor anladıgım bu gibi bakınca simdi 355 i merak ettim sanırım buda daha bakmadım ama 3d yi cıkartırsak 360 dan sıkı cıkacak sanki 255 böyleyse neyse uzatmayayım bana ilginç geldi hatta 3d umursamayan bence 255 yada 355 alsın daha iyi sanki hele sterio merakı varsa yanlışmı yorumluyorum arkadaşlar gözden kaçırdıgım bir şeyler varmıdır ???
dogru tespit .
Kafam daha karıştı şimdi üstad o zaman aslen benim sterio agırlıklı dinledigim için 355 almam daha akıllıca olur ama 3d yi feda etmem lazım gibi bir durum Samsung üstad bu bahsettigimiz sterio performansı bariz bir oranmı yoksa daha iyi manasındamı ve ses renkleri konusunda 355 mi 360 mı naturel soft ve toktur yoksa fark etmiyormu sanırım siz 2 cihazıda dinlediniz çok merak ettim
valla eger 360 ucuk fıyatsa bencede 355 veya 260 alınabılır cıhazlar daha öncede söylemıstım bunu. keyman 2 üstad bugun baya yogundum yorulmusum koltukta nat geo wıld ızlerken sızmısımda:):)
bence 3d olmasa 355 performans olarak daha iyi tabi bu benim görüşüm.