Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.554
Cevap
49
Favori
337.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sakgoz79

zaten nescafe ikram etsende ayıp olmasın diye içerdim yoksa çay varken kahveye ne hacet samsungx üstad olmadan olmaz kahvaltıyı yapar cayları ıcerken masaya harman kardonu ve gelecegını yatırırdık:):)

Hahaha Üstad valla güldürdünüz beni H/K nın gelecegi bize kaldı işe bizim için büyük başarı olacagı kesin ama onlarda kesin batar Düşünürmüsün üçümüz bir avr tasarlasak donanım ve özellik olarak kesin şahane olur ama şirket satış politikasıdır ileri yıllara hazırlanmış alt yapıdır hepsi heba olur

Bu arada samsung üstad dm800 e modul takamazsın o zaman sen vu+ duo yu incele yahut dm8000 bende D:S salonda normal cihaz bunda ancak server kullanımı yapmak mumkun olur ama oda yasal degil bu garip bi alet uydu ile pc arasında biryerlerde

• iyi aksamlar herkese! valla ne güzel sohbet varmış burada ama hala h/k 360 alamadı kimse
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

quote:

zaten nescafe ikram etsende ayıp olmasın diye içerdim yoksa çay varken kahveye ne hacet samsungx üstad olmadan olmaz kahvaltıyı yapar cayları ıcerken masaya harman kardonu ve gelecegını yatırırdık:):)

Hahaha Üstad valla güldürdünüz beni H/K nın gelecegi bize kaldı işe bizim için büyük başarı olacagı kesin ama onlarda kesin batar Düşünürmüsün üçümüz bir avr tasarlasak donanım ve özellik olarak kesin şahane olur ama şirket satış politikasıdır ileri yıllara hazırlanmış alt yapıdır hepsi heba olur

Bu arada samsung üstad dm800 e modul takamazsın o zaman sen vu+ duo yu incele yahut dm8000 bende D:S salonda normal cihaz bunda ancak server kullanımı yapmak mumkun olur ama oda yasal degil bu garip bi alet uydu ile pc arasında biryerlerde

bu arada keyman, tek bi cihaz tasarlıyacan içinde uydusu, avrsi,p3'ü,pikabı , mirodalgası, vs ne güzel olur :)

• bana server lazım degil iyi kayıt yapsın sapıtmasın hd sesleri desteklesin yeter. bu arada arkadaşada yamaha arıyorum bu ihaleler hep bana kalıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertiks

quote:

quote:

bu arada keyman, tek bi cihaz tasarlıyacan içinde uydusu, avrsi,p3'ü,pikabı , mirodalgası, vs ne güzel olur :)

çay kahvede yapsın.

• Denk getirsek kaçırmayaçaz ki biri çıkıpta şuraya avr360 kampanyada fiyat 2500 tl 2. yi alırsan birisi %50 indirimli dedide bizmi almadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

quote:

Orijinalden alıntı: mertiks

quote:

quote:

çay kahvede yapsın.

• quote:

Denk getirsek kaçırmayaçaz ki biri çıkıpta şuraya avr360 kampanyada fiyat 2500 tl 2. yi alırsan birisi %50 indirimli dedide bizmi almadık

keymen bal damlıyor ağzından valla! konuşulsa yaparlar aslında bi kampanya 3 tane alana %20-25 indirim falan ben 360 ile hkts11 ya da 30 falan kesin alrım yani
  • diger arkadaşlarda katılıncı olsun bu topik hepimizin.
  • quote:

diger arkadaşlarda katılıncı olsun bu topik hepimizin.

doğru ama ben sizden bayağı memnunum okurken bile yorumlarınızı bayağı keyif alıyorum, valla görmeden tanıyorum gibi bile sizi yani özellkle seni, keymanı ve sakgözü :)
  • 360 alma konuları başladı ben köşeye cekildim malum:):)
  • bu arada sahibinden de şöyle bir liste buldum. cihazlar satılık ve takas imkanı da varmış...

PROCEED PRE ANFİ

MARANTZ SR9200 RECEİVER

NAD 218 THX POWER ANFİ

nad pre anfi

rotel pre-power

HARMAN KARDON AVR 635 RECEİVER

HARMAN KARDON AVR 65 RECEİVER

HARMAN KARDON AVR 75 RECEİVER

ONKYO TX-DS787 RECEİVER

PİONEER VSX-D710S RECEİVER

ROTEL RB-976 6 CH POWER ANFİ

YAMAHA RX-V2095 RECEİVER

DBX BX-3MK2 POWER ANFİ

DENON AVP-A1 PRE

DENON POA-T2 POWER 2 CH

DENON POA-T3 POWER 3CH

DENON AVP-500 POWER

DENON AVR-500 PRE

HARMAN KARDON AVR-230

ONKYO TX-DS484 RECEİVER

SHERWOOD R-945MKII RECEİVER

CARVER PRE-POWER

MARANTZ AV-500

ROTEL RSP-1068

NAKAMİCHİ CR-7 TEYP

SONY X339ES CD PLAYER

CAYİN LAMBALI CD PLAYER

PANASONİC DMP-BD1E

DENON DCD-500AE CD PLAYER

SANSUİ 6060 RECEİVER

TECHNİCS SU-V560

TECHNİCS RS-B755

JVC TD-W354

JVC SEA-M770X

JVC XL-U311

KENWOOD KX-770W

SONY CDP-797

SONY CDP-597

MARANTZ SA8400

• quote:

360 alma konuları başladı ben köşeye cekildim malum:):)

yok be asıl taktiği senden alacaz 1750Tl wauuvvv!
  • valla demekki benımde o gün alacagım varmış tam kısmet olayı 355 niyetıyle gittik 1750 tl ye 360 aldık ama şansta yanımdaymıs dolar fırlayınca o fiyatlara almak zorlastı ama 2000 tl ye bıle bulunursa dırek alınmalı düşünülmemelı bıle ama yıne dıyorum en az 3-4 kişi var bu baslıkta 360 alıcak olan bence ciddi ciddi konusulmalı toplu alım olayı ve bu koz kullanılmalı diyorum kimsede hareket yok keyman 2 üstad hala mikrodalgayı avr ye monte etme projelerıyle ugrasıyo:):)
  • listede sadece 360 yok galiba 3 . müz efsane olmuşuz galiba bir şova çıkalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEVLANA CELALETTİN -- 25 Ocak 2011; 0:49:43 >
  • toplu alımlar ters te tepebilir,adam der ki; nasıl olsa patonsiyel var,niye indirim yapayım
  • üstad o söylediğin inan bana receiver dünyasında olabilecek birsey degil bence direk gözlerinin içi parlar bu cihazları stokta tutmak her zaman için potansiyel risk içerir satıcılar acısından nitekim bir 3-d vs özellikli yenisi öıkar pat diye elinde kalır:)
    quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

toplu alımlar ters te tepebilir,adam der ki; nasıl olsa patonsiyel var,niye indirim yapayım
  • Orijinalden alıntı: sakgoz79

valla demekki benımde o gün alacagım varmış tam kısmet olayı 355 niyetıyle gittik 1750 tl ye 360 aldık ama şansta yanımdaymıs dolar fırlayınca o fiyatlara almak zorlastı ama 2000 tl ye bıle bulunursa dırek alınmalı düşünülmemelı bıle ama yıne dıyorum en az 3-4 kişi var bu baslıkta 360 alıcak olan bence ciddi ciddi konusulmalı toplu alım olayı ve bu koz kullanılmalı diyorum kimsede hareket yok keyman 2 üstad hala mikrodalgayı avr ye monte etme projelerıyle ugrasıyo:):)
    [/:)quote]

evet ya çok şanslısın kıskandım bak şimdi seni :) ben de 142+hkts 9 alayım dedim ilk başlarda sora yorumlarınızı okuyunca 360'a karar verdim... ben istanbulda yaşasam altını üstüne getirirdim 360 almak için ama dediğin gibi 3-5 tane alınacakmış gibi hareket edilirse ve uygun fiyat bulunsa hemen basıp gelirim..

• quote:

listede sadece 360 yok galiba 3 . müz efsane olmuşuz galiba bir şova çıkalım

evet yoktu maalesef. avr 247 varmış 1000TL... ya da biz yeni bir mağaza açcaz bize şu kadar mal lazım desek h/k'ya ilk etapta alsak 360 ları :)
  • bu arada electroworld, darty falan nasıl amfi konusunda bişey çıkar mı?
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.