bugün peder beye gittim sizin için psiko sistemının resmını cekıyım dedım:)
quote:
Orijinalden alıntı: qtrendy
quote:
Orijinalden alıntı: samsungx
ileriye dönük olarak alınabilir bu arada ucuz bir avr yok
peki ns777 lerle avr 255 uyumu hakkında bilgisi olan var mı ?
ns 777 vardı sattım 255 hafif gelir 360 ve üstü olmalı.360 lar 2500 in üzeri.şahane bir stereo sistem hayran olmamak elde degil
Sıkı duruyor cihazlar, hakkında bir iki done de eklersen daha şık olurdu.
bir pikabı eksik yoksa benmi görmedim.
valla ne gibi bir done eklıyım kı adam işin sonuna gelmiş:)
pikap var ama kurulu değil peder beyde masallah yok yok işin ilginci resimde olmayan bunun gibi bir set daha var sarılı şekilde beklıyo onlarda mcIntosh:)
darısı hepimizin başına .
quote:
Orijinalden alıntı: sakgoz79
valla ne gibi bir done eklıyım kı adam işin sonuna gelmiş:)
Ona şüphe yok turistik bi şeyler manasında söyledim gecen forumda bir hi end kablosu vardı sterio 40.000 küsür $ fiyatı ikinci eli 12.500 felan idi gittigidiyorda şaşırmıştım o manada klon şudur anfi budur ortalama şöyledir felan cehaletimiz gitsin amaç
hocam bildigim tek bırsey var o resimdeki setin sıfır fıyatı 100.000 cıvarı:) birde bu setin yedegi var adamda diyorum ya uçmuş ayrı bir dunyada yasıyo
herkesin bir tutkusu var .
bizde burda avr 360 ı 1750 ye aldık dıye bı çifte telli oyanamadıgımız kaldı:)
o fiata herkes alır.
quote:
Orijinalden alıntı: sakgoz79
hocam bildigim tek bırsey var o resimdeki setin sıfır fıyatı 100.000 cıvarı:) birde bu setin yedegi var adamda diyorum ya uçmuş ayrı bir dunyada yasıyo
Üstad senin peder beyi ço sevdim acaba amca desem kızarmı hatta arada hal hatır sormaya gidebiirim bayramda el öpmek olur doğum günü olur alır dvd lermi giderim :) kanım kaynadı birden
Şakası bir yanada gerçekten güzel sistem eminimki muhteşem bir sessi vardır insanı mest eder ve hakkat dedigin gibi ya 360 diye inliyoruz biz maşallah babanız aşmış gerci bizim bu kadarında gözümüz yok sadece zevk diye bakmamak lazım meşegattli de bir iş bu bunlar bir araya gelene kadar verilen emek para zaman dünyalardır eminim . bana bir avr bir sterio sistem ayrı ayrı olsu yeterde artar bile oda zamanla simdilik 360 hkts11 cok bile
bu arada sakgoz senin pederbeyler tatiile felan gitmiyormu valla bu sisteme bilet kesip otbusle gezibile duzenlenir arada güzel bir takım parası toplerız
şuanda tatilde zaten kendisi:):) dün akşam gitti o yüzden gitmiştim bende zaten ziyarete biz biletleri kesmeye başlayalım ozaman:)
Valla bana uyar hemen forumda bi topik açalım sanırım ilk samsung gelir bu fırsat kaçmaz bence
bu arada ben bir yandanda 2+1 bakıyorum kafamda 3 marka var Bose Companion 3 Serisi II- H/K saund sticks 2 son olarakda Acoustic energy aego m arasında kaldım fikriniz varmı konu hakkında
imkan bütçe varsa açıkcası direk bose companion 3 alın derim müthiş başarıı bir 2+1
komik olan üstad en ucuzda bose buldum yanlız bunu sadece leptopla kullanacam ofiste muzik için extre seskartı olmayacak yani tatminkar olurmu ? ürünü ABd de buldum gerekli ise link vereyim fiyat gayet makul
üstad onboard ses kartında kullanıcaksanız yazık edersiniz bu sete creatıve ın harıcı kalıtelı ses kartları var onları tavsıye ederım madem usa den alıcaksınız ucuzada gelır
Harici kartlar randımanlimidir yahut omborddan ciddi farklar yaratırmı ben normalde kulaklık çıkışından kullanmayı planlıyordum genel kullanım alanım trance, jazz ve enstrumantel slow ( haus muzik diyorlar sanırım ) kesinlikle yüksek volum derdim yok sadece kaliteli bir ses istiyorum çalışırken alttan fon yapsın genel maksad bu ama kesinlikle kaliteli bir ses olsun .
abd den bakıyorum ayrıcada ingiltere bizim biladerin bi ayagı ingilterede bankacı durmadan egitim seminer derdine gidip geliyor ne kötü ona kastırırım :) getirme konusunda biaz şanslıyım aslında bir bilader havalimaında biri uluslar arası nakliyatla ilgili biri bankacı çok geziyor arada derede abilerini kırmıyorlar sagolsunlar o kadar böşunamı okudular
üstad onboard kartlarla kalıtelı harıcı bır ses kartı arasında cok cıddı kalıte farkı olur bence kesınlıkle alınmaya deger derım yınede karar sızın