Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.554
Cevap
49
Favori
337.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse pahalı almak istemez keşke 1 tl ye alabilsek de bundan biraz faslası gerekecek bize :)
  • benim işim hem imkansızları başarmak sabır ve doğru zaman devamlı araştırma işin förmülü.
  • valla şu aşamada 2000-2250 tl aralıgında 360 mantıklı alınabılır gibi duruyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

valla şu aşamada 2000-2250 tl aralıgında 360 mantıklı alınabılır gibi duruyo

aynı kanıdayım.

• pazarlık edilebilir belki simdilik buldugum en ucuz bu
  • quote:

pazarlık edilebilir belki simdilik buldugum en ucuz bu

piyasaya göre makul

• quote:

pazarlık edilebilir belki simdilik buldugum en ucuz bu

iyi akşamlar herkese!
    sakgöz linke baktım da sen bu cihazı 1750'ye almıştın çok iyi fırsat yakalamışsın.

• keyman 360 için fiyat alırsan beni de haberdar edersen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertiks

keyman 360 için fiyat alırsan beni de haberdar edersen sevinirim

mertx fiyat bulabilirsem mutlaka bilgilendiririm sanırım istanbul kazan ben kepçe hifi ciler ve AVM gezecez bir dönem

bu Arada benim max rakkamım 2000 tl üstüne çıkmaya şimdilik niyetim yok yoksa alsam bile TR den almam getirtirim avrupa bölge bir yerlerden ( almanya,fransa,ingiltere,isviçre v.b )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyman2 -- 23 Ocak 2011; 1:43:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

quote:

Orijinalden alıntı: mertiks

keyman 360 için fiyat alırsan beni de haberdar edersen sevinirim

mertx fiyat bulabilirsem mutlaka bilgilendiririm sanırım istanbul kazan ben kepçe hifi ciler ve AVM gezecez bir dönem

bu Arada benim max rakkamım 2000 tl üstüne çıkmaya şimdilik niyetim yok yoksa alsam bile TR den almam getirtirim avrupa bölge bir yerlerden ( almanya,fransa,ingiltere,isviçre v.b )

keymen benim o kadar araştırma şansım yok buradan neyse senden bilgi alacaz artık.. benim de fiyat aralığım da senin gibi.avrupadan bakcam demişsin ama avrupada buradan çok farklı fiyatlar yok onu söyleyeyim hatta bazı cihazlar buradan pahallı bile ben en son oradan harddisk,iphone dock, fotğraf makinası ve wd live media player aldım. buraya göre en ucuzu harddiskti o da 2TB 79 euro idi. bu arada wd media player sorunlu çıktı onu da saturnden almıştım. almanyadan oradan aldığım için garantisi burada geçerli değilmiş şimdi kargoyla oraya tekrar gönderecem amerika ya başka alternatifler olabilir tabi ki.

• Amerika zor alet çok agır genelde aktarmalı uçmak gerebiliyor v.b ilavetende 110v 220 v ve 50hrz 60 hrz olayı felan bana pek sıcak gelmiyor genelde oradan farklı ürünler tercih ediyorum gerektiğinde ve fırsat oldugunda
    gecenlerde sony wm600 kulaklık aldım ingiltereden 70 tl burada 150 kacak 190-200 ise resmisiydi ben biraz baktım arada güzel fiyatlar denk geliyor amazonda felan özellikle almanyadan, hatta bazen öyle fiyat oluyorki uygun sezona denk gelse günlük uç gel en kötü gezdiğin yediğin içtigin kar kalır hele hısım akraba varsa zaten hem ziyaret hem ticaret olur fikrindeyim birazda macera
  • öğleden sonra yine dolaşacam akşam kısmetse yazarım
  • valla samsungx keyman 2 ve mertiks sanırım toplamda 3 tane 360 alıcaksınız bence fıyat arastırması yaptıgınız yerlerde 3 tane alıcakmıs gıbı fıyat alınırsa dahada ınerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

Amerika zor alet çok agır genelde aktarmalı uçmak gerebiliyor v.b ilavetende 110v 220 v ve 50hrz 60 hrz olayı felan bana pek sıcak gelmiyor genelde oradan farklı ürünler tercih ediyorum gerektiğinde ve fırsat oldugunda
    gecenlerde sony wm600 kulaklık aldım ingiltereden 70 tl burada 150 kacak 190-200 ise resmisiydi ben biraz baktım arada güzel fiyatlar denk geliyor amazonda felan özellikle almanyadan, hatta bazen öyle fiyat oluyorki uygun sezona denk gelse günlük uç gel en kötü gezdiğin yediğin içtigin kar kalır hele hısım akraba varsa zaten hem ziyaret hem ticaret olur fikrindeyim birazda macera

doğru söylüyosun keyman bazen güzel kampanyalar oluyor ama denk getirmek lazım yani...
  • quote:

valla samsungx keyman 2 ve mertiks sanırım toplamda 3 tane 360 alıcaksınız bence fıyat arastırması yaptıgınız yerlerde 3 tane alıcakmıs gıbı fıyat alınırsa dahada ınerler

dediğin gibi sakgoz79, 3-5 tane alınacakmış gibi hareket edilirse güzel fiyat alınabilir akşam akşama samsungx den haberleri alırız
  • öyle ballandıra ballandır anlatıyorsunuz ki elimdeki 255 i satıp 360 veya 460 a mı geçsem diyorum :)

şaka bi yana 5.1 den 7.1 e terfi edeyim diyorum. hkts 11 kullanıyorum set olarak ve 2 tane kule tipi hop daha alma düşüncesindeyim. yamaha777 alsam avr 255 ile doyurabilir miyim acaba? ve hkts 11 ile uyumlu olurlar mı? sonuçta ns777 leri front olarak kullanacağım ve hkts11 lerde back ve çebvresel olarak kullanacağım. böyle düşününce olur gibi geliyor bana sizler nasıl düşünüyorsunuz? bir başka konu da ns777 lerin yanına hkts nin sub'ı uyar mı ki acep veya centeri? yoksa center da almak gerekir mi? sönük kalmasınlar sonra center ile sub yani.

bu arada sadece film izlemek için kullanıyorum. müzik ile evde işim olaz o sadece arabada :)
  • ileriye dönük olarak alınabilir bu arada ucuz bir avr yok
  • 360 larda görebildiğin en uygun fiyat ne oldu samsung ? belki güzel takım kampaya yaparlar hkts20 ile felan zira pek ragbet olmayacak sanırım 30 la kıyaslanırsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

ileriye dönük olarak alınabilir bu arada ucuz bir avr yok

peki ns777 lerle avr 255 uyumu hakkında bilgisi olan var mı ?
  • Malesef kendi adıma bu konuda tecrübem olmadı samsungx belki denemiş olabilir sanırım aramızda en çok sistem değiştirien o
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.