Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.554
Cevap
50
Favori
337.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok üstad sende bizi naptın okadar acemı degılım optık en fazla dts destekler onu bılıyorum hdmı den baglı seste bitstream tüm ayarlar tam nıtekım hıtman fılmıde true hd onda sorunsuz ses alıyorum true hd olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

yok üstad sende bizi naptın okadar acemı degılım optık en fazla dts destekler onu bılıyorum hdmı den baglı seste bitstream tüm ayarlar tam nıtekım hıtman fılmıde true hd onda sorunsuz ses alıyorum true hd olarak

Estefurullah ozaman sorun pc de galiba
  • üstad pc den dınlemıyorum zaten medıa player dan dune base 3.0 den dinlemeye calısıyorum
  • daha önce dinlemişmiydin
  • hıtman fılmı var ondada true hd var onda sesı almıstım bunda alamıyorum
  • Ne o arkadaşlar 1 gün kayboldum gerilmişsiniz, sorunlar içerisinde :) Ve evet forumda sorun vardı gerçekten bende giremedim .
    Sakgoz üstad sen olayı yaşadığın için hepimizden duruma hakimsindir ama bazen olayın içinde olmak ve hep bir sorun aramak göz göre göre sorunu gizliye biliyor .
    Benim şahsi fikrimide merak edersen nacizhane zaten sistemi test etmişsin daha önce sorun yok ayar konusunda her şeyide denemişssin bence geriye bir tek indirdigin dosya kalıyor malum dts farklı bir kayıt true hd başka dosyada bozukluk olabilir birde medyabox bu formatı desteliyormu onu merak ettim gerçi bunu zaten elemişsindirde bahsi geçmemiş ondan sordum
    Kolay gelsin sonucu paylaşırsan seviniriz .
  • quote:

hıtman fılmı var ondada true hd var onda sesı almıstım bunda alamıyorum

ne diyelim İnşallah çözersin bende takıntı var bir sorun olsa çözene kadar bırakmam.
  • selam üstad medıa player desteklıyo ama zaten desteklemese bıle dırek pass through yapıyo yanı sesı ham olarak avr ye gönderıyo sesı avr çözüyo malum avr 360 da leblebi gibi çözüyo true hd yı sanırım gerıye sadece dosyanın bozuk olması kalıyo ama goruntusu taş gıbı ya dolby dıgıtal secenegındede sesı verıyo heralde true hd ses kodunda bır sorun var
  • aynen üstad şimdi bunu çözene kadar 3 gün gözüme uyku girmez en kötü gururuma yedıremem:):)
    quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

quote:

hıtman fılmı var ondada true hd var onda sesı almıstım bunda alamıyorum

ne diyelim İnşallah çözersin bende takıntı var bir sorun olsa çözene kadar bırakmam.
  • acaba kayıtamı bir hata var görmeden tahminde zor oluyor
  • Geçmiş olsun beter bir durum hepimiz sık sık yaşarız ama sanırım biraz keyfide burada, O cözdüğümüz zamanyaşadığımız haz degilmdiri tatmin, Yahut ilk kurduğumuzda karşısına gecip, İzlemek, Dinlemek, Bütün bunlar bunun için değilmidir :))
    Kısaca şanslı sayılırsın üstad taze bir haz daha geliyor bizlerlede paylaş :)

Bende kısmetse pazar günü nü bekliyorum Gönderdiğin emaneti denemek için sabırsızlanıyorum
  • acele etme yaw işini gör rahat rahat bu arada bence bu haftasonu bir gezıntıye cıkın 360 için mm lere bır bakın derım
  • quote:

acele etme yaw işini gör rahat rahat bu arada bence bu haftasonu bir gezıntıye cıkın 360 için mm lere bır bakın derım

Sagolasın üstad en azından test etmiş olayım malum nasıl ayar yapılacak bilmiyorum geniş geniş kurcalarım.

360 konusunda ise ben kısmetse nakit niyetindeyim kart işini pek sevmem zamanında çok üzdüydü ;)
    o sebeple 30 undan sonra hazırlıklı çıkıp işi bitireyim diyorum ben öle ayırt felanı bekleyemem aldı isem eve gelecek yoksa uyumam :)
    Öte yandan geçen pazar bi piyasa yoklaması yapmıştım ve kısmetse samsunx üstadla twin yapalım avantaj olur diyoruz hatta net niyeti olan var ise yazsın buradan 3 er beşer konuşalım sesimiz gürleşir bu yazım bir duyru kabul edilsin lütfen Harman Kardon 360 almaya niyeti olan var ise yazsın toplu bir alıma girelim .

1: keyman2
    2: samsungx

samsun üstad böyle yazdım ama niyet aynı değilmi yanılmıyorum ( not bu arada tekil ama hesaplı bulan arkadaşlarda bireysel alım yapabilir bu baglayıcı degildir avantaj olsun maksad )

• yarın teknosa indirimleri varmış forum ve cevahirde bir bakıcam bana yarar birşey varmı foruma gitmişken saturunede bakarım
  • üstad benım evde cevahıre 5 dk mesafede:):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

yarın teknosa indirimleri varmış forum ve cevahirde bir bakıcam bana yarar birşey varmı foruma gitmişken saturunede bakarım

bende Fırsat olursa bakarım ama ^360 konusunda bizimle paylaşırsan izlenimlerinizi sevinirim üstad
  • quote:

üstad benım evde cevahıre 5 dk mesafede:):)

forum bana daha yakın ayrıca cevahir otoparkı paralı
  • Aslındada Merter M/M da bana 5 dk ama bir şey aldıgımda bile değiştirmem 15 günü buluyor tembellikden
  • orası oyle artık parasız otopark kalmadı gıbı bısey
  • ya samsungx üstad bu dıgıturk plusta sd yayınları 120 dk hd lerı 30 dk gerı sarabılmek nasıl oluyo bılıyomusunuz? atıyorum saat 10 da eve geldık yayın sd ıse saat 8 e gerı alabılıyomuyuz yayını yaw:):)?
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.