Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.554
Cevap
50
Favori
337.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keyman 2 bence o cıhaz burdan zor satılır satılırsa bu baslık altında satılır düşüncesındeyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

keyman 2 bence o cıhaz burdan zor satılır satılırsa bu baslık altında satılır düşüncesındeyım

Anlayamadım üstad Tavsiyen nedir ?

Birde çok takılmıyorum açıkcası satılırsa ne ala satılmaz ise heba olmadıkdan sonra acımam parasına israf etmem mutlaka birisini mutlu eder en kötü ihtimal
  • yanı ılan acmanın faydası olmaz dıyorum ayrıca bu baslıga satılık dıye yazın kı yazdınız zaten illaki bu baslıga girip almak isteyen olucak demek istedim
  • Anladım haklısınız, Ters bir zamanda okudum algılayamadım kusuruma bakmayın :)
  • bence bir an önce sat parayı çebine koy fırsat bekle
  • günaydın herkese
    keyman bence de sat avr 155'i, hatta takas bile düşün ne de olsa 3 tane varmış, kıskandım bak burdan seni :) ben daha ilkine sahip olmaya çalışıyorum yani. bu arada dün gece forum sayfası açılmıyordu hata veriyordu galiba
  • evet bende giremedim.
  • bizim muhabbete naza değdi desenize:)
  • quote:

bizim muhabbete naza değdi desenize:)

donanım nazarı
  • aman foruma nazar değsin aletlere nazar değmesinde :):)
  • baktıgım yerlerde henüz ucuz 360 göremedim 355 hesaplı var ama düşüncem en az 360.
  • valla üstad doların uçmasıyla bu cihazın fiyatıda uçtu şu dövizin artmasına benim akdar sinir olan yoktur heralde
  • quote:

valla üstad doların uçmasıyla bu cihazın fiyatıda uçtu şu dövizin artmasına benim akdar sinir olan yoktur heralde

düşerse kimse indirim yapmıyor ama.
  • quote:

aman foruma nazar değsin aletlere nazar değmesinde :):)

bi kaç yıl önce benim bilgisayar ve uydu pert oldu ani voltaj yükselmesinden dolayı tunçmatik priz aldım sigorta korumalıymış vs. ona da güvenemedim, önlem olsun diye ups aldım şimdilik böyle kullanıyorum cihazları bir sorun yok... düşünülmesi lazım bir konu, sistemleri garantiye almak için böyle bir ürün edinmek gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertiks

quote:

aman foruma nazar değsin aletlere nazar değmesinde :):)

bi kaç yıl önce benim bilgisayar ve uydu pert oldu ani voltaj yükselmesinden dolayı tunçmatik priz aldım sigorta korumalıymış vs. ona da güvenemedim, önlem olsun diye ups aldım şimdilik böyle kullanıyorum cihazları bir sorun yok... düşünülmesi lazım bir konu, sistemleri garantiye almak için böyle bir ürün edinmek gerek...

valla hocam bende hem ups hemde akım korumalı belkin prizler var buna ragmen bırsey olursa artık diyecek lafım kalmaz ben maksımum önlemı almıs durumdayım:)
  • bu arada foruma maalesef nazar değmiş...
  • üstadlar bir sorum olucak ben true hd bir demo indirmiştim bir konser demosu dune de calıstırmaya kalktıgımda bir türlü ses gelmiyo dune hk 360 avr ye baglı ve avr de bu codec ı desteklıyo dune de ayarlarda ses hdmı dan pass through olucak sekılde ayarlı yanı tum ayarlar tam ama ne yaptıysam vıdeoyu calıstırdıgımda ses almayı beceremedım. medya oynarken kumanda da audıo tusuna bastıgımda dolby digital secenegıde var ona basınca ses gelıyo ama true hd yı secınce ses gıdıyo yoksa ture hd sadece 7.1 sistemlerdemı calısıyo? bendekı sıstem 5.1 yardımlarınızı beklıyorum bu konuda
  • true HD 5.1 de çalışır, dune ayarlarında sesi çözmeden göndermesi için bir ayar olmalı.
  • o ayar yapılı zaten ona ragmen vermıyo sesı alet şaştım kaldım bende
  • quote:

o ayar yapılı zaten ona ragmen vermıyo sesı alet şaştım kaldım bende

vardır bir püf noktası bağlantıyı hdmi ile degil optikten yapmışsan desteklemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEVLANA CELALETTİN -- 21 Ocak 2011; 23:00:32 >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.