ortak nokta elektronik dışında çıktı yüzme yazın açılalım kısmetse babamın marmara adasında yazlıgı var her yaz ordayım.
bu arada samsungx sony pikapı bağlayabiliyor musun peki ses sistemine. cızırtılı dinlemek ayrı ayrı bi keyifitr. arkadaşlar ben de yüzme, windsuf, bisiklet aynı zaman da bisiklett hakemliği yapıyorum, ben de deniz kenarında yaşıyorum beklerim sizleri... bu arada tabi ki teknoloji
hk 980 de fono bağlantısı var pikabın zevki başka birde bendeki gibi plak koleksiyonu olursa teşekkür ederim davatinize.
şunları da ekleyeyim bende de beta video vardı. sonra tutmadı bu beta olayı, vhsler yerini aldı zaten artık cd devrine de geçmiştik attım gitti o zaman, iyi bir turntable vardı bozulunca onu da attım, geçen panasonic marka otomatik şarkı atlamalı,bataryalı falan walkman vardı onu buldum denedim hala çalışıyor ee kasetler de vardı onları da geleceğe sakladım... nerelerden nereye geldik
quote:
Orijinalden alıntı: samsungx
hk 980 de fono bağlantısı var pikabın zevki başka birde bendeki gibi plak koleksiyonu olursa teşekkür ederim davatinize.
benim de idare eder bi plak koleksiyonum var htta 1 yıl djlik yaptım plak çalarak cd falan değil çok zevkli
quote:
Orijinalden alıntı: mertiks
şunları da ekleyeyim bende de beta video vardı. sonra tutmadı bu beta olayı, vhsler yerini aldı zaten artık cd devrine de geçmiştik attım gitti o zaman, iyi bir turntable vardı bozulunca onu da attım, geçen panasonic marka otomatik şarkı atlamalı,bataryalı falan walkman vardı onu buldum denedim hala çalışıyor ee kasetler de vardı onları da geleceğe sakladım... nerelerden nereye geldik
öyle şöyle 10 yıl geriye gidimde ne kadar değişiklik olmuş. halen faal olan 30 yıılık kasetlerim mevcut .
quote:
ortak nokta elektronik dışında çıktı yüzme yazın açılalım kısmetse babamın marmara adasında yazlıgı var her yaz ordayım.
İnşallah kısmet olur güzel zıpkın yapılır o bölgelerde bizim dernegimize ait ortalama 6-7000 üyelibir forumumuz var vaktim varken uzunca bir süre mod luk yapmıştım türkiyenin her yerinde dostlarım vardır dalıg zıpkıncı hatta ilginizi çekerse forumumuzu tavsiye ederim gayet nezih ve eglencelidir .www.zipkiciforum.com adresine bakabilirsiniz son 3 yıldır malesef evden 100 km ötede marmara ereğlisinde bir yazlık var yaptıdıgım 3 kere gidemedim bottur motordur baya bide ekipmanım var ama öyle duruyor hatta bir adet bot u farelere kaptırmıştım kemirmirmiş mındar etmişti depoda melun hayvanlar içim gittiydi 2007 de yeni aldım 1 kere kullandım öyle kaldı yok krizdir odur budur derken işe gömüldük kaldık sektörden ayrıldıkda anca şimdi insan gibi hayata dönüyoruz robot olmuştuk şükür kısaca inşallah nasiip olur memnun olurum hatta nasip olursa bende beklerim
benim de öyle, hatta plaklar daha da eski, bi de ses bantları vardı 70 lerin başı, 80 lerin sonunda amcamların onları bile kullanmışlığım vardı sonra kasetler çıktı vs.
malesef hayat gaylesi insanı bir çok tutkularını frenliyor siteye bakacam teşekkür ederim.
quote:
malesef hayat gaylesi insanı bir çok tutkularını frenliyor siteye bakacam teşekkür ederim.
İnanın forumda paylaşabileçegim en büyük tecrübem ki textil sektöründe kobi denilenbilecek kıvamda yaklaşık 3000m2 civarı firma işletmeciligi yapmış ülkede hemen hemen 1987 yılından bu yana vergi mükellefi olan bir birey olarak deymez diyorum sadece kendimize yazık ediyoruz sonu yok hırs yapmaya gerek yok hayata bakmak lazım yoksa sonu yok hayat geçip gidiyor tabi yaşlanmak içinde yaşamamak lazım kısacası aslen hayatı yaşadığı için yaşlanan insanlardan olmak ama bunuda zevk alarak yapmak lazım bence mümkünse :)
quote:
Orijinalden alıntı: keyman2
quote:
Orijinalden alıntı: yanardag06
benide ekleyebilirsiniz imzamdaki sistemi kullanıyorum ve her konuda çok memnunum:)) herkese en iyisini dilerim
imzanızda dm800 ve popcorn gördüm güncel tartıştıgımız bir konu dm800 yahut 8000 varken mediabox ne artı katıyor size paylaşırsanız sevinirim
elbette paylaşırım sebebi popcornu dm800den önce almıştım ve kaldıki her cihaz kendi işini yapmalı, benim mantığımda :)) kullanım rahatlığı ve az sorun ile keyfli zaman geçirme. zaten dm800 kullanmak bir nevi hobi:). sil, yükle, yok o yazılım, yok bu yazılım, zaman geçirmek için, hatta daha fazlası sinir de olabilirsiniz:)) birebir cihaz.
quote:
quote:
quote:
benide ekleyebilirsiniz imzamdaki sistemi kullanıyorum ve her konuda çok memnunum:)) herkese en iyisini dilerim
imzanızda dm800 ve popcorn gördüm güncel tartıştıgımız bir konu dm800 yahut 8000 varken mediabox ne artı katıyor size paylaşırsanız sevinirim
elbette paylaşırım sebebi popcornu dm800den önce almıştım ve kaldıki her cihaz kendi işini yapmalı, benim mantığımda :)) kullanım rahatlığı ve az sorun ile keyfli zaman geçirme. zaten dm800 kullanmak bir nevi hobi:). sil, yükle, yok o yazılım, yok bu yazılım, zaman geçirmek için, hatta daha fazlası sinir de olabilirsiniz:)) birebir cihaz.
zaten maksatta o
quote:
quote:
quote:
Tşkler ama sanırm ben yanlış sordum bende dm800 kullanıyorum ama dediğiniz gibi bir çok eklentiden faydalanmyorum sizinde belirtiginiz gibi bazen deli ediyor bende aman asli işini yapsın sorun yok diyerek dokunmuyordum bu ara Mediabox olayı gundeme gelince konuda tecrübem olmadıgı için bana ne fayda saglayacak dm den fazla ve illa bi fark yoksa bi dm8000 alıp olayı daha farklı bir boyutamı taşımak lazım gibi radikal fikirlerde kafamda kısacası kafam biraz karıştı konudaki tecrübelerinizden faydalanmak istedim paylaşır iseniz hemde konuyu takip eden bir çok arkadaş fikir sahibi olur malum genel zevklerimiz ortak bi obaşlkda bir bunda denk geliyoruz devamlı
quote:
Tşkler ama sanırm ben yanlış sordum bende dm800 kullanıyorum ama dediğiniz gibi bir çok eklentiden faydalanmyorum sizinde belirtiginiz gibi bazen deli ediyor bende aman asli işini yapsın sorun yok diyerek dokunmuyordum bu ara Mediabox olayı gundeme gelince konuda tecrübem olmadıgı için bana ne fayda saglayacak dm den fazla ve illa bi fark yoksa bi dm8000 alıp olayı daha farklı bir boyutamı taşımak lazım gibi radikal fikirlerde kafamda kısacası kafam biraz karıştı konudaki tecrübelerinizden faydalanmak istedim paylaşır iseniz hemde konuyu takip eden bir çok arkadaş fikir sahibi olur malum genel zevklerimiz ortak bi obaşlkda bir bunda denk geliyoruz devamlı
sevgili keyman bildiğiniz gibi bu ilgi alanında sınır yok malesef herşey maddi durum ile alakalı. ben her iki cihazı da sorunsuz ve zevkle kullanıyorum dm800 ile sadece tv izleyip birde tvde beğendiğim veya seyredemediğim programların kaydı için için kullanıyorum ve yeterince memnunum popcorn ise sadece film müzik fotoğraf ve benzeri medya materyalleri için kullanıyorum ve bu konuda da oldukça performanslı çalışıyor. açıkcası popcornun medaya özelliği dm800 den çok daha fazla performanslı sonuçta asli görevi bu çıkan yazılımlarda bu doğrultuda her iki cihazın yazılımları asli görevlerini daha iyi yapabilmek için çıkcağı için diğer görevlerinde aksamalar olabilir diye düşünüyorum neticede her iki cihazıda asli görevleri dışında kullanmadığım içn çokbişey de yazamaıyorum :) dm8000 ile ilgili olarak övgü dolu yorumlar okuyoruz ama fiyatı da başka bir konu:) iyi günler diliyorum.
benimde çok çihaz kulanmamdaki mantık her çihaz görevini yapsın ama tam yapsın yoksa iswiçre çakısı her işi yapan ama tam işleviyle yapamayan bir konumda olmasın.
hk marka cihaz kulanan tüm kulanıcıları bu topige bekleriz.
vay vay vay bir akşam erken uyuya kaldık neler dönmüş neler bildiğin güzelim rakı muhabbeti kaçmış:):) şaka bir yana bende de korkunç bir beşiktaş hastalığı var önüne geçemediğim ne de olsa doğma büyüme serencebeyliyim bilen bilir beşiktaşın kurulduğu köşk benim büyüdüğüm evin 2 bina yanındaydı:) arabalara merakım var zamanında yaklasık 10 sene önce falan 98 mustang im vardı ahh ahh ne arabaydı hala unutamam:) kaset çalara gelince ya bende sıfır gibi yamaha KX-W421 var siz ne diyosunuz:) geçen sene 500 lira teklif ettiler vermedim:) öyle sıfır kutusunda duruyo sırf merakımdan işte kopamıyorum. bu arada teklif benden yazın kısmet olursa tekneyle açılalım keyman 2 balıgı tutar yemek beleşe gelir:) tekne samsungx dan bendende sahil güvenliğe karşı koruma görevi ve yamaha kaset çaları alır gelirim ibrahim tatlıses dinleriz:):):)
bende tekne yok yat var
oooo süper samsungx daha ne körün istediği bir göz allah verdi iki göz :) yat derken kac mt fiber yatlardan mı sunseeker falan mı yoksa:)
şaka bir yana keşke olsa şimdi bile hep beraber bir bogaz turu yapardık.