Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.553
Cevap
49
Favori
337.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sub buyuk ama ben memnunum sonuçta standar bir keson bile yanında buyuk kalıyor o kadar olsun bence sonuçta sub
    Benim H/k dan tanıdıgım birisi var ama h/k tr aslında hi end işi yapan bir firma yani H/K gibi avr cihazlar esas ilgi alanları degil daha yukarılarda adamlar dolayısı ile H/K ya kurumsal bakıp o tarz bir çalışma uyguluyorlar ve vergilerden dolayı onlarada maliyet agır oyle dediginiz rakamlara onlar bile alamıyor vergiler binince
    HKTS11 lerin 2. elinden bahsetme maksadım ise alanın satmadıgının bir göstergesi olması idi keza ben bile aynı şeyi düşünüyorum salona büyük bir sitem kursam bile bunlar mutlaka kendine bir yer bulur ama evde ama yazlıkda ama ofiste gercekten compaq ve güzel cihazlar ve boyut fiyat performansı bence gayet tatminkar A klas bir 2+1 almaya kalksanız 500-800 tl aralıgında ona o parayı verecegime bunu kullanırım bin kat iyidir hatta hkts 9-7 bile bin kat iydirki o fiyatlara denk neredeyse rakkamları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyman2 -- 19 Ocak 2011; 2:47:55 >

• Ben korkuyorum biz bu çeneyle devam edersek bir aya kalmaz birak mareşali emekli olucaz diye:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Ben korkuyorum biz bu çeneyle devam edersek bir aya kalmaz birak mareşali emekli olucaz diye:)

maksadımız öğrenmek ve öğretmek hekes herkese muhtaçtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

quote:

Ben korkuyorum biz bu çeneyle devam edersek bir aya kalmaz birak mareşali emekli olucaz diye:)

maksadımız öğrenmek ve öğretmek hekes herkese muhtaçtır.

onu tartışmaya bile gerek yok tabiki herkes herkese muhtaç en azından söz konusu öğrenmek olduğunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertiks

h/k nın ithalatçısını tanıyan biri çıksa da; toplanıp ihtiyacı olan şeyi herkes uygun fiyata alsa.
    sanırım senin hkts 11 usa da 400 dolar civarı gibi bişey olsa..

Bende katılırım hkts30 almayı düşünüyorum, yakın zamanda hk ürünlerinden alacak olan arkadaşlar bir araya gelsekte iyi bir indirimle alsak ürünlerimizi. Bu arada Denon 1911 ile uyumu konusunda yorum yapılmadı ama ben çok da kötü olacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furai

quote:

Orijinalden alıntı: mertiks

h/k nın ithalatçısını tanıyan biri çıksa da; toplanıp ihtiyacı olan şeyi herkes uygun fiyata alsa.
    sanırım senin hkts 11 usa da 400 dolar civarı gibi bişey olsa..

Bende katılırım hkts30 almayı düşünüyorum, yakın zamanda hk ürünlerinden alacak olan arkadaşlar bir araya gelsekte iyi bir indirimle alsak ürünlerimizi. Bu arada Denon 1911 ile uyumu konusunda yorum yapılmadı ama ben çok da kötü olacağını düşünmüyorum.

denon 1910 ile hk ts iyi uyum içinde arkadaşa geçen sene almıştık gayet memnun .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

quote:

bedavaymış şimdi bulsam alırım onkyo ile aran nasıl.

yaa evet

onkyo çok iyi 808 alabilsem daha iyi olacaktı ya neyse başlangıç olarak bu da iyi
    ama hala sistemi tam kuramadığım için istediğim performansta değil.
    galiba stereo cihaz arıyorsun .hk çok iyi ve hesaplı bu konuda.

orası ne şüphe
    990 bulsak uygun fiyata alırım hemaaan...
    vincent 234 istiyorum bir de
  • Allah herkese heşeyin en iyisini nasip etsin.
  • quote:

Allah herkese heşeyin en iyisini nasip etsin.

amiiin
    beylikdüzü MM ye bolca HK getirdiklerini görmüştüm geçtiğimiz haftalarda
    ama senin ardıkların olmayabilir. Belki bir kampanya hazırlığı felan ise kontrol etmekte fayda var
  • M/M beylikdüzü ne pazar günü ugramıştım sadece avr142+hkts9 kampanyada fiyat 1499 tl bunun dışında bir kampanya yok malesef

Sakgoz oda olur üstad onada hür general diyorlar :) üstad bu arada şu media boxların en iyisi hangisi ben apple gördüm ve bir suru marka konuyu biraz incelemek istiyırum bana 2-3 isim zikredersen sevinirim
  • hiç inceleme üstad ben zamanında aylarca inceledim al birtane dune prime 3.0 bak keyfıne ötesi yok zaten sonra çok teşekkür edersin bana:)
  • quote:

hiç inceleme üstad ben zamanında aylarca inceledim al birtane dune prime 3.0 bak keyfıne ötesi yok zaten sonra çok teşekkür edersin bana:)

Kesinlikle fikrine sayğım var zira seninle aynı fikir yapısına sahip oldugumuza kanaatim var tamamdır o zaman hedefdeki cihaz budur onuda sıraya aldım ama 360 dan sonra yer alıyor sırası benim aslen derdim başka ben malum dreambox 800 hd kullanıyorum ve niyetim dm8000 e dönmek ve her ikicihazda aslen hem uydu hemde media player görevi görüyor kısacası benim asli araştırmam elimde bu aletler varken bunu almam ne kadar gerekli buradan bi bakarak degerlendirme yapmak istiyorum bu arada bahsettigimiz alet bluray player barındırıyormu içinde ve 3d desteklimidir ?

• blu ray player barındırıyo evet ama 3-d konusunu bılmıyorum acıkcası ılgılenmedıgım ıcın
  • Ok anlaşılmıştır ama aslen 3d de önemli degilmi herşeyimizi 3d ye göre ayarlamay çalışıyoruz eger 3d olursa güzel olur yahut eger almaya kesin ihtiyaç hissedersem 3d li modeli beklerim blurayde var extra player e gerekde kalmaz diye düşünüyorum gerçi sen olayı ps3 le cözmeyi planlıyordun yanılmıyorsam ama benim bildigim ps3 de bluray izlemek zamanla gözü bozuyor fazla tercih etmeyin diyorlardı en güzeli incelemek şu cihazı bize yeni bir meşgale daha cıktı desene :)
  • hocam o ps3 blu ray izleme olayı tamamen hurafe yok öyle birşey inanmayın öyle her söylenene alakası yok uzaktan yakından hemde 3-d olayının oturmasıda en azından 2 sene hiç gidipte yenı teknolojıye şimdiden para yatıramam bence sizde hiç boşuna 3-d medya player beklemeyin bırakın piyasası biraz otursun sonra bakarsınız 3-d olaylarına şimdiki teknolojının tadına bakın derim benim tavsiyem
  • Aslen haklısın zaten hep öyel olur önden alırız sonra teknoloji geldiginde bizimkisi daha kullanmadan eski kalır zira dünya geliştirme yaparlar bu arada forumda konuyu buldum ama içi boş hatta sende aynı yerdeydin bende başlık var içi boş sende bir sayfa acıldımı ?
    Nasıl yakaladım ama

tamam acıldı baya çektirmiş alet sana 2 sayfada var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyman2 -- 19 Ocak 2011; 15:05:33 >
  • evet bana alet cektırmedı fırmware guncellemesını yanlıs yapınca oldu yoksa aletın kabahatı yokmus sonradan ortaya cıktı:)
  • zaten genelde öyle olur bunlarla ugraşırkende aletin piri oluyoruz ama bazen çıldırtıyor sanırım bizde bundan keyif alıyoruz ama :)
  • ya benimki artık elektronik fetişizmine dönmüş durumda önüne geçmeye çalışıyorum:):)
  • iyi bir blueray veya uydu alıcı aldınmı medyabox la işin olmaz bende goldmaster hd 1090 var usb ve harici harddisten kayıt yapıyor interneten dosya ve filim yüklüyorum çift kayıt yapıyor daha ne olsun vatandan 720 tl ye aldım.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.