Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.554
Cevap
50
Favori
337.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel görüntüler vardı dosya boyutu büyük olduğu için aktaramıyorum bunun bir programı var mı bildiğiniz ?

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU
  • bu arada 1900 le 9.6 ları bügün amcamın oğluna sattım çok ısrar etti. 360 ile 460 düşünüyorum.
  • Ben Wİİ kullanıyorum ama wii kalabalıkda bord da var ise hele harika oluyor ama onunda kaderi malesef xbox gibi oluyor 1-2 ay geçmeden
  • Samsunx paint de bile yapabiliyorsun ben oyle yaptım ölçeklendir diyorsun % sini yaz tamam dedikden sonra farklı bir yere toparla tamamdır çektgin cözünürlügü bilmiyorum ama çok yüksek çekti isen %40-60 aralıgında uygun olur sanırım .

daha prof bir program istiyorsan fotoshop türevi bir çok program var ama biraz teferuatlı

not : fotolara yorumsuz kalıyorum hepsi gelsin sonra bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyman2 -- 18 Ocak 2011; 0:43:13 >
  • hd çektiğim için 350 den aşağı düşmüyor ceple çektiklerimde kötü foto shop proğramlarına bakacagım artık.
  • fotoshop çok yorar ben cs3 ögrenmeye çalışıyorum fazla ağır tavsiyem netten photoscape veya photofiltre programını indirin gezginlerde bulabilirsiniz işizi bir çok konuda fazla fazla görür WEB işinden dolayı bir miktar aşina olduğum şeyler tavsiye ederim .

Ve tavsiyem Hd yi kütültmeye uğraşmayıp yeniden çeker ve onlar üzerinde oynarsanız daha iyi olur zira fazla sıkıştırmakda resmi bozuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyman2 -- 18 Ocak 2011; 1:25:13 >
  • bursa mm tan aldım. kampanyalı fiyat 1299 tl idi. forumda pazarlık yapıldığını okumuştum bende öyle yaptım ve forum sayesinde 100 tl kazandım yani avr142+hkts9 1199 tl ye mal ettim.
    quote:

Orijinalden alıntı: mertiks

quote:

Orijinalden alıntı: chapulcu

açıklamalar için samsungx ve sertaçS teşekkür ederim. aleti aldım. performansından çok memnun kaldım. sesteki temizlik eski sistemle kıyaslanamaz bile. tekrar sağolun.
    quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

quote:

üstad müstad gırla gidiyor ortalıkta. herkes birbirinin sorusuna cevap veriyor fakat ben uzun zamandır şu soruma olumlu yada olumsuz cevap alamadım. hayır bilgisi olan mı yok yoksa erim diye mi bu çaylak muamelesi onu anlayamadım.herkese hayırlı cumalar dilerim.
    quote:

arkadaşlar bende eski model sony dhc-fl7d hi-fi sistem var. spesifikasyonları 60*5 watt (8ohm at 1kHz,10%THD) olarak verilmiş. şimdi ise harman kardon avr142 model almaya karar verdim.ancak tereddütlerim var. hk 142 spesifikasyonları 35watt*5 (8ohm 20Hz-20kHz, %0,07 THD) şeklinde. bu konuda çok bilgim yok fakat anladığım hk 142 den daha temiz ses alabileceğim ama sony de sesi daha yüksek dinleyebileceğim yönünde zira thd nin anlamı sanırım bu. bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim.

ben üstad degilim ama cevap vereyim hk larda ses kaç wat sa odur ve güçlü ve tok sesi vardır emin ol sony nin 60 watından daha güçlüdür . 142 hdmi den ses aktarmaz optik ten aktarır fiat performans ve 1.4 ve 3d ile işim olmaz diyorsan alabilirsin stereo performansıda gayet iyi.

de sonrada ben üstad değilim de samsungx:):)

chapulcu, hayırlı olsun cihazın, nereden aldın. ne kadara maloldu söyler misin?

• açanlar, yazanlar sağolsun demek lazım o zaman!
    bu arada bu mm lerde fiyatlar niye bu kadar oynuyor anlamadım aynı ürün eskişehir 1149 ya da 1199 idi geçen, bursa 1299- izmir 1399 her mm mağazası kafasına göre mi fiyat belirliyor, var bir bildikleri demek.
  • hayırlı olsun samsungx üstad yine en iyisini siz bilirsiniz ama 460 sanki fazla olur gereksiz olur gerççi kullanım şeklini bilemiycem tüm özelliklerinden faydalanıcakmısınız bilemıyorum ama bence en fazla 360 işinizi görür bu arada avr 360 ı 1570 dolara satan bir magaza var belki ordan pazarlık yapılabilir beyoglunda
  • quote:

bu arada 1900 le 9.6 ları bügün amcamın oğluna sattım çok ısrar etti. 360 ile 460 düşünüyorum.

Samsungx ne çabuk kurtuldun 1900 den öyle yahuu!!
    Hayırdır sarmadı mı?
    HK aşkı bir başka galiba
  • Samsungx gel sanada pioneer alalım
  • keyman 2 geldımı paket?
  • quote:

hayırlı olsun samsungx üstad yine en iyisini siz bilirsiniz ama 460 sanki fazla olur gereksiz olur gerççi kullanım şeklini bilemiycem tüm özelliklerinden faydalanıcakmısınız bilemıyorum ama bence en fazla 360 işinizi görür bu arada avr 360 ı 1570 dolara satan bir magaza var belki ordan pazarlık yapılabilir beyoglunda

Bakalım kısmet acelem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

Samsungx gel sanada pioneer alalım

lx 73 olsa alırım tabi ucuz bulursam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

quote:

bu arada 1900 le 9.6 ları bügün amcamın oğluna sattım çok ısrar etti. 360 ile 460 düşünüyorum.

Hayırdır sarmadı mı?
    HK aşkı bir başka galiba

benim sistemi dinleyen hemen aşk oluyor ve istiyor ben ne yapayım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

quote:

Hayırdır sarmadı mı?
    HK aşkı bir başka galiba

benim sistemi dinleyen hemen aşk oluyor ve istiyor ben ne yapayım.

1800 tl ye 460 ı kaçırdık zamanında

• bedavaymış şimdi bulsam alırım onkyo ile aran nasıl.
  • quote:

keyman 2 geldımı paket?

Teşekkür ederim sakgoz eve şimdi geldim paket gelmiş şimdi acıp bakacam

Sanırım yapmam gereken benim oturdugum yere cihazı yerleştirip kumandadan ezset e basmak degilmi bunu yaparken başka özen göstermem gereken bir şey varmıdır püf noktası , b,rde dvd felanmı koyup ayarlamak lazım v.s bilgiler varsa sevinirim
  • Samsungx hayırlı olsun bu arada Bu sefer bi hkts60 yakışır yanında bi 360-460 fenamı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

Samsungx hayırlı olsun bu arada Bu sefer bi hkts60 yakışır yanında bi 360-460 fenamı olur

teşekür ederim 155 i sat beraber alalım.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.