Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.553
Cevap
49
Favori
337.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu arada benim bir sorunum var benim bulundugum mevki melesef FM konusunda sorunlu fakat radyo da ihtiyaç benim için M/M deki tüm antenleri tek tek aldım denedim nafile orjinal anten keza oyle şu an kendi uyduruk el yapımı antenim en iyi işi goruyor aklıma şöyle bir şey geldi uyduda radyo yayını var ilk tercihim mumkunse uydu anten gibi kullanılablirmi ? malum 75 ohm sinyali uydu anteninden avr ye taşımak mumkunmu yoksa tv de radyo acmam mumkun zaten uydu cihazım optikle avr ye baglı ama ben aynı anda ekrana başka goruntu almak istiyorum uydudan yada avr ye saglam bi fm anteni bulmam lazım ama oyle çatı matı modeli degil normal normlar tarzı bir sey balkon a araba anteni felan gibide olablir ama en az 7-8 m kablolu olması sart. varmıdır fıkır ???
  • ben dtürkten dinliyorum avr da cızırtı yapıyor.sakgoz yarbaylıga terfi etmiş kutlarım.
  • Allah allah verdiginiz rakkamlar çok uygun benim gördugum avr boyutuna yakın bi aletti bahsi gecen aletlerde oylemi ayar dugmelerı gosterge gırıs cıkış felan tefferuatlı bir aletti ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

.sakgoz yarbaylıga terfi etmiş kutlarım.

tebrikler sakgoz Samsungx maşallah valla senden kacmıyor hiç bir sey bu arada senin mekan kaç m2 idi maşşallah alan çok galba baya bir şeyler oldu ve bildigim kadarı ile kuletipi hoplarda var sende bir iki resimde sen eklesende bari bizlerde görsel olarak nasiplensek dimi sakgoz bir kirli kabloları sergilemiştik ama eminimki sizinki gayet tertipli ve nizami uygulanmıştır öyle bir intibam var size karşı
  • en kısa zamanda gönderecegim.
  • Çok sevinirim sabırsızlıkla bekliyorum

bu arada bende bu ara jamo ların çekim alanına bir daldım çıktım ahtım var söyle 40-60m2 bir salonum olsun şiir gibi aletler kuracam Allah nasip etsin 10.000 $ lık bi sistem yemem içmem kurarım :)

Bekarlığın busunu seviyorum işte ekmek isteyen yok aş isteyen yok, aç otur ama kaliteli müzik dinle, Hatta lafı bilen var, Müzik ruhun gıdasıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

Çok sevinirim sabırsızlıkla bekliyorum

bu arada bende bu ara jamo ların çekim alanına bir daldım çıktım ahtım var söyle 40-60m2 bir salonum olsun şiir gibi aletler kuracam Allah nasip etsin 10.000 $ lık bi sistem yemem içmem kurarım :)

Bekarlığın busunu seviyorum işte ekmek isteyen yok aş isteyen yok, aç otur ama kaliteli müzik dinle, Hatta lafı bilen var, Müzik ruhun gıdasıdır

ben salona kurdum en az 70 m.kare yinede eksik bitmiyor devamlı araştırıyorum.

• teşekkürler üstadlar bende öglen fark ettim terfi ettiğimi:) yarbay olmusuz hoş 6 yıllık üye olarak sanırım baya gec oldu ama ne işe yarıycaksa yarbay olmusuz iste:) evet samsungx üstadda boyle feci nizamlı bir insan izlenimi var resim eklerseniz bende merak ediyorum nasıl oldugunu:)
  • yarın kısmetse yollarım hepinize hayırlı akşamlar.
  • Valla üstad inanın adınıza çok sevindim ben istanbul içinde ortalama 100m2 lere sıkışmaktan çok sıkıldım 70m2 mükemmel bir alan özellikle ses ve sinema tutkunu biri için bunun farkına yazlıkda vardım şehir dışı olunca geniş geniş tuttuk inşaatta ama malesef 3 gün kalınıyor kalınmıyor sistem kurmak mantıksız bende sizin gibi geniş bir alan hayali kuruyorum inşallah nasip olursa bu sebeple resimleri daha buyuk bir sabırsızlıkla bekliyorum ve ricam sayıda çömert olun ayrıntı atlamayın lütfen belgesel tadında üslubunuzu görselle destekleyin lutfen

Bu arada sakgoz üstadında bildigim kadarı ile ev buyuk salon söylediginiz m2 lere yakın olmalı bence avr360 ve hkts11 le zehri aldı çok sürmez jama denon jbl hkts60 avr 760 demeleri ne hikmetse sakgoz üstada karşıda böyle bir fikrim var Bişey değil benide zehirler kesin adam mesleginin erbabı fikirlerinizi yönlendirmeyi gayet iyi biliyor

• yok üstad o zehir benim peder beyde var kendisinde bol miktarda accuphase ve mcIntosh cihaz var ve bunları B&W Diamond 802 ile kullanıyo o zevkimi peder beye gittiğimde giderıyorum:) kendim için düşünmüyorum yanı
    quote:

Valla üstad inanın adınıza çok sevindim ben istanbul içinde ortalama 100m2 lere sıkışmaktan çok sıkıldım 70m2 mükemmel bir alan özellikle ses ve sinema tutkunu biri için bunun farkına yazlıkda vardım şehir dışı olunca geniş geniş tuttuk inşaatta ama malesef 3 gün kalınıyor kalınmıyor sistem kurmak mantıksız bende sizin gibi geniş bir alan hayali kuruyorum inşallah nasip olursa bu sebeple resimleri daha buyuk bir sabırsızlıkla bekliyorum ve ricam sayıda çömert olun ayrıntı atlamayın lütfen belgesel tadında üslubunuzu görselle destekleyin lutfen

Bu arada sakgoz üstadında bildigim kadarı ile ev buyuk salon söylediginiz m2 lere yakın olmalı bence avr360 ve hkts11 le zehri aldı çok sürmez jama denon jbl hkts60 avr 760 demeleri ne hikmetse sakgoz üstada karşıda böyle bir fikrim var Bişey değil benide zehirler kesin adam mesleginin erbabı fikirlerinizi yönlendirmeyi gayet iyi biliyor

• Valla sanslıymışşın üstad o zaman, ALLAH senin peder beyden razı olsun sayesinde yırttık o zaman :)
  • :):) valla öyle kendisi hobi olarak hayatını hi end sistemlere adamış biri ben kendimi bildim bileli bu işe servet yatımıstır malesef halada yatırmaya devam ediyo
  • Yanlız bir nüans farkettim sonuç olarak bu kadar profosyönel cihaza aşina biri olarak illaki bir kullak dolğunlugunuz hasıl olmuştur hiç merakınız olmasa bile dolayısı ile siz bu şartlarda AVR 360 ve HKTS 11 den bu kadar mumnunsanız gerçekten kaliteli cihazlar demektir yoksa mutlaka kulağınızı tırmalardı tahammül gösteremezdiniz diye düşündüm yanılğım varmıdır ?
    Farkında olmadan neydi o cözümleme galba öle yapmış oldum

not: ben avr 145 ve hkts 11 le bile gercekten çok mutluyum bu arada kesinlikle samimi bir görüştür .( kullanım amaçlarıma baglı olarak tabıkı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyman2 -- 17 Ocak 2011; 1:03:47 >
  • e yani kesin olmamakla birlikte haklılık payı oldugu kesin:) odun olsa bunca yıldır hi end cihazın içinde yetişince hassas bir kulaga sahip olurdu heralde:)
  • üstad sen o 145 i sat derim sen beklentisi yüksek insansın 500-650 aralıgında ver ilanı sahıbınden com a nakıte dönsün sonrada alıver en kötü avr 260 film-ps3-medıa player üçlemesi için yeni nesil ses formatları mühim nitekim:)
  • keyman kardeş bişey soracam, hkts 9'a baktım dün sub'ı küçük 7'nin ise daha büyük. performans farkı nolur aralarında
  • Estafurullah demekle beraber haklılk payınız yüksek dolayısı ile bir dinleyici hatta bir ses gurmesi ie aynı evi paylaşan bir dinleyici olarak ses kalitesindeki ve rengindeki kesinlikle hafife almamak derim :)
    Bu arada her halikarda 145 gidici ve en alt düşüncem 360 o kesin bak aslında en makul olanıda 360 ne alt ne üst ne kötü ama iyi buradan bakınca kararı gibi gozkuyor ki keza sizde öyle yaptınız sanırım .

mertik küçük büyük derken kabinsel olarakmı wat olarakmı konuşuyoruz eger wat ise mutlaka fark eder ama kabin derseniz benim şahsi fikrim buyuk kabin buyuk sub çanagı iyidir sesse kalite katar özellikle baslarda ama teknolojide aldı yurudu adamlar 2 içat 2 hesap yapıp öyle şeyler yapıyorki akıl sır almıyor ama oluyor var yani bir ilmi irfanı ama ben yinede eski kafalıyım buyuk wat eşit ise bile canakta kabinde buyuk olsun agır olsun derim hatta Ben HKTS11 leri yeni aldım halbuki 60$ farkla HKTS30 alabılıyordum sadece SUB ufak diye 11 aldım halbuki watlar aynı idi ustelik o yeni teknoloji illa vardır bir iki numarası ama pişman degilim en azından şimdilik

• quote:

Estafurullah demekle beraber haklılk payınız yüksek dolayısı ile bir dinleyici hatta bir ses gurmesi ie aynı evi paylaşan bir dinleyici olarak ses kalitesindeki ve rengindeki kesinlikle hafife almamak derim :)
    Bu arada her halikarda 145 gidici ve en alt düşüncem 360 o kesin bak aslında en makul olanıda 360 ne alt ne üst ne kötü ama iyi buradan bakınca kararı gibi gozkuyor ki keza sizde öyle yaptınız sanırım .

mertik küçük büyük derken kabinsel olarakmı wat olarakmı konuşuyoruz eger wat ise mutlaka fark eder ama kabin derseniz benim şahsi fikrim buyuk kabin buyuk sub çanagı iyidir sesse kalite katar özellikle baslarda ama teknolojide aldı yurudu adamlar 2 içat 2 hesap yapıp öyle şeyler yapıyorki akıl sır almıyor ama oluyor var yani bir ilmi irfanı ama ben yinede eski kafalıyım buyuk wat eşit ise bile canakta kabinde buyuk olsun agır olsun derim hatta Ben HKTS11 leri yeni aldım halbuki 60$ farkla HKTS30 alabılıyordum sadece SUB ufak diye 11 aldım halbuki watlar aynı idi ustelik o yeni teknoloji illa vardır bir iki numarası ama pişman degilim en azından şimdilik

not: hkts9 da bence gayet başarılı bir sistem sub da çok kuçuk sayılmaz zaten bir buyugu 11 lerin sub u sanırım
    quote:

Estafurullah demekle beraber haklılk payınız yüksek dolayısı ile bir dinleyici hatta bir ses gurmesi ie aynı evi paylaşan bir dinleyici olarak ses kalitesindeki ve rengindeki kesinlikle hafife almamak derim :)

• şunu demek istemiştim 9'daki subın kabini küçük, 7'nin ki ise büyük. hani büyük hacimli sub büyük ses, küçük hacim küçük ses muhabbetinden yola çıkarak sormuştum.bi tezat sezdiğim için soruyorum, eski model büyük hacimli olarak duruyor insanın aklı karışıyor aaaaa! bundan daha iyi ses gelir diye düşündürtüyor (bilmeyince işte), yeni model hkts9 subı ise küçük fakat daha mı iyi ses veriyo acaba?. Keyman hkts11 i hangi recevier ile kullanıyosun..
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.