Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.553
Cevap
49
Favori
337.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samsungx

bedavaymış şimdi bulsam alırım onkyo ile aran nasıl.

yaa evet

onkyo çok iyi 808 alabilsem daha iyi olacaktı ya neyse başlangıç olarak bu da iyi
    ama hala sistemi tam kuramadığım için istediğim performansta değil.
  • valla üstad hiç kullanmadım o yuzden bılmıyorum:)
    quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

keyman 2 geldımı paket?

Teşekkür ederim sakgoz eve şimdi geldim paket gelmiş şimdi acıp bakacam

Sanırım yapmam gereken benim oturdugum yere cihazı yerleştirip kumandadan ezset e basmak degilmi bunu yaparken başka özen göstermem gereken bir şey varmıdır püf noktası , b,rde dvd felanmı koyup ayarlamak lazım v.s bilgiler varsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

quote:

bedavaymış şimdi bulsam alırım onkyo ile aran nasıl.

yaa evet

onkyo çok iyi 808 alabilsem daha iyi olacaktı ya neyse başlangıç olarak bu da iyi
    ama hala sistemi tam kuramadığım için istediğim performansta değil.
    galiba stereo cihaz arıyorsun .hk çok iyi ve hesaplı bu konuda.
  • quote:

quote:

Samsungx hayırlı olsun bu arada Bu sefer bi hkts60 yakışır yanında bi 360-460 fenamı olur

teşekür ederim 155 i sat beraber alalım.

Süper olur hem pazarlık payımızda artar kısmetse şubat içinde çözmek niyetindeyim en geç hesaplarımda bir aksilik olmaz ise tabiki sencede uygun ise iyi olur inşallah sakgoz dostumuzun aldıgı rakkamlara denk getiririz .

ya üstad senden bi ricam olacak ben hkts11 aldım sub için ama hkts30 larda da uydular 1.5 kg olmuş orta hoplar buyumuş sana zahmet bi inçeler yorumlarmısın ben kendimce yorumladım ama farklı yorumlarıda duymak istiyorum acaba 11 almak hatamı oldu arada 60$ fark vardı ama ben sub sevdasına 11 aldım fikrin nedir

• quote:

valla üstad hiç kullanmadım o yuzden bılmıyorum:)
    quote:

quote:

keyman 2 geldımı paket?

Teşekkür ederim sakgoz eve şimdi geldim paket gelmiş şimdi acıp bakacam

Sanırım yapmam gereken benim oturdugum yere cihazı yerleştirip kumandadan ezset e basmak degilmi bunu yaparken başka özen göstermem gereken bir şey varmıdır püf noktası , b,rde dvd felanmı koyup ayarlamak lazım v.s bilgiler varsa sevinirim

Hım dur bi araştırayım o zaman müsadem ne kadar bir süreçtir üstad ona göre hızımı ayarlıyayım bakalım ayarlarda ne fark edecek benim yaptıklarımla

• bence hk ts 11 bir efsane en çok satan ve aranılan yeniler biraz kırpılmış ve malzeme kalitesi düşmüş gibi geldi 11 sadece sub için bile alınır.hayırlı olsun
  • Üstad fikirlerimiz aynı buna sevindim yanlız teknik verilerde birinde 1 watt üzerinden digerinde yanılmıyorsam 2.74 du galiba volt uzerinden teknik olarak sanki frekans aralıgı değişmiş ama sanki sub dan eksiltip o tarafa vermişler denge böyle saglanmış gibi geldi bana bu acıdan degerlendirme şansınız varmıdır kafama takılan aslen bu kısmı yahut ses aralıgı daha artmış 30 un mudur ?
  • quote:

Üstad fikirlerimiz aynı buna sevindim yanlız teknik verilerde birinde 1 watt üzerinden digerinde yanılmıyorsam 2.74 du galiba volt uzerinden teknik olarak sanki frekans aralıgı değişmiş ama sanki sub dan eksiltip o tarafa vermişler denge böyle saglanmış gibi geldi bana bu acıdan degerlendirme şansınız varmıdır kafama takılan aslen bu kısmı yahut ses aralıgı daha artmış 30 un mudur ?

verilere fazla takılma bence banko 11
  • keyman 2 yüzbaşı oldu tebrıkler gözünden kactı bu sefer samsungx üstad:)
  • demeki gözden kaçırmışız tebrikler.
  • Sagolun çok oldu sakgoz dan bir iki gün önce ama normaldir frekans yakalayınca cenem düştü 3 aya maraşal olmazsak iyidir
  • memlekete 2.ci bir maraşal yakışır.
  • arkadaşlar ses sistemi konusunda hala araştırıyorum, h/k alacağım kesin ama bir türlü karar veremedim hangi modeli alacağıma. ilk olarak mm deki 142+hkts9 'u düşünüyordum dün 260'ı bugün de 360 takıldım cazip bi kampanya olsa hkts11 ile birlikte hemen alırım galiba .
    bu arada bu h/k lar nerede üretiliyor çin falan olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertiks

arkadaşlar ses sistemi konusunda hala araştırıyorum, h/k alacağım kesin ama bir türlü karar veremedim hangi modeli alacağıma. ilk olarak mm deki 142+hkts9 'u düşünüyordum dün 260'ı bugün de 360 takıldım cazip bi kampanya olsa hkts11 ile birlikte hemen alırım galiba .

menşeyi abd ama gelenler çin ve mlezya ağırlıklı
  • quote:

arkadaşlar ses sistemi konusunda hala araştırıyorum, h/k alacağım kesin ama bir türlü karar veremedim hangi modeli alacağıma. ilk olarak mm deki 142+hkts9 'u düşünüyordum dün 260'ı bugün de 360 takıldım cazip bi kampanya olsa hkts11 ile birlikte hemen alırım galiba .

zaten butceniz uygun bir kampanya dahilinde hkts11 ve avr 360 a yetiyorsa boşuna düşünüyorsunuz sakgoz o sistemi kullanıyor ben aynısını tamamlamaya çalışıyorum samsung 360 düşünüyor dedigim gibi konu bütce degilse zaten neye takıldınız yok yok sizi yıllarca mutlu eder en azından ben ve sakgoz için öyle aksini söyleyen tek kişide yok daha ne istiyorsunuz anlayamadım

• 360 ve üstü her zaman tercihimdir tabi bütçe de önemli.
  • takıldığım bişey yok keyman. sadece bütçe, yoksa hiç durmam alırım hatta daha iyisini almak isterim. sizin gibi ben de iyi bir fiyat aralığı yakalamaya çalışıyorum, alır almaz da çok pis faydalanacam. kampanyalar konusunda buradan bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

takıldığım bişey yok keyman. sadece bütçe, yoksa hiç durmam alırım hatta daha iyisini almak isterim. sizin gibi ben de iyi bir fiyat aralığı yakalamaya çalışıyorum, alır almaz da çok pis faydalanacam. kampanyalar konusunda buradan bilgilendirirseniz sevinirim.

DOgru karar vermiş olursunuz her manada bence bana göre önemli parça hkts11 ne hikmetse fiyatı yıllardır düşmüyor son aylar hafif gevşedi ama cihaz yok satıyor 2. el hemen hemen hiç yok neredeyse satan yok desek yeri avr bir şekilde kampanya felan cıkıyor ama 11 biraz zorlaya bilir benim tecrübelerim bu yonde olmuştu tavsiyemde bu yönde olaçaktır

• evet 2.eline ben de rastlayamadım zaten almışken sıfır almak isterim hassas cihazlar sonuçta yeri geliyor güvenemiyosun. hkts 11 in sub'nın bayağı yer kapladığını duydum sıkıntı yaratıyor mu? yoksa abartılmışmı?
  • h/k nın ithalatçısını tanıyan biri çıksa da; toplanıp ihtiyacı olan şeyi herkes uygun fiyata alsa.
    sanırım senin hkts 11 usa da 400 dolar civarı gibi bişey olsa..
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.