samsungx senin cihazda bayağı güzel özellikler varmış şimdi ona bakıyordum da ben de ileride hd uydu alıcısına geçmek istiyorum, ama hk olayını bir halledeyim önce. sanırım divx formatındaki video dosyalarını oynatabiliyor senin cihaz, mkv,blueray film izlenmiyor demi? bu arada benim tercihim kullanan arkadaşlar bilir, eğer mkv, blueray film çoğunlukla izliyorsanız media player şart çünkü o kadar kolaylık sağlıyor ki bilgisayarı aç-kapa derdin yok. cihazı açıp yüzlerce film arasından izlemek istediğiniz filmi seçiyorsunuz sadece bu kadar basit, zaten bu iş için yapılmış bir cihaz.
bu aletlerde benim idolüm DREAMBOX tur ben şu an DM800 HD kullanıyorum ama zaten niyetim DM8000 HD de idi fiyatın makul bir sevyeye inmesini bekliyordum demekki medyabox yerine dm8000 alırsam bluray aparatı ile hepsini tek kalemde halletmiş olacaz tek sorun alet hala ortalama 2500 tl benim aklımda ise en fazla 1750tl var ama üstelik fiyata bluray aparatı dahil degil biraz daha araştırmak gerekecek sonunda maliyet olarak ayrı ayrıda olsa hepsi bi arada da olsa neredeyse aynı önemli olan hepsi bir alette ile ayrı ayrı kullanmak hangisi amaca uygun olacak esas soru bu sanırım bendeki mevcut cihaz HD dahil usb HDD dvix v.s. v.s yapıyor ama ben kullanmıyorum bunda ne kadar kullanırız felan ooooff soru sual çok
Beyler bu arada Sagolsun sakgoz üstad kendi EZset microfonunu bana yolladı ayar denemesi yapmam için fakat bende bir maunel olmadıgı için bir şey yapamadım kullanım araştırması yapıyorum mutlaka bir iki püf noktası vardır bilgisi belgesi olan var ise emin oldugu paylaşırsa sevinirim ama tak düymeye bas tamadır cinsinden bir bilgiden ziyade aradıgım işte şu moda al illa dts dvd koy felan gibi bi şeyler ne olması gerekiyorsa yoksa her şekil tak bas tamamdırmıdır olay v.b gibi
aleti aldın bu seferde kurulumu sıkıntı degıl mı:):) valla ben hıc ugrasmadım dırek kendım yaptım ayarımı zaten benım kolonlar arkada duramıyodu bılıyosunuz o yuzden gerekte gormedım
quote:
Orijinalden alıntı: sakgoz79
aleti aldın bu seferde kurulumu sıkıntı degıl mı:):) valla ben hıc ugrasmadım dırek kendım yaptım ayarımı zaten benım kolonlar arkada duramıyodu bılıyosunuz o yuzden gerekte gormedım
Valla oyle oldu ama olsun üstad çok sagol en azından aklımda kalmayacak sayende nette araştırıyorum illa bulurum ama öyle ama boyle
quote:
yaw pdf formatında manuel bulsana orda illakı yazar ne şekilde yapıldgı
quote:
yaw pdf formatında manuel bulsana orda illakı yazar ne şekilde yapıldgı
Aklıma geldi ama malesef ingilizcem o kadar iyi değil normal şeylere ancak yetiyor bi ince ayar var ise ingilizce anlamam zor olur o sebeple mumkunse türkçe bir şeyler bulmaya çalışıyorum
ingilizcen nasıldır
ben hergün ayar değiştiririm yoksa rahat etmem .
Bende devamlı ayar değiştiriyorum yayın yahut kayda göre zaten doğrusuda budur ama bi orta ayar tutturmak mumkunmudur mantıgında bakmak istedim birde olaya maksad tecrübe olsun bakarsınız iyi bir şeyde cıkar ortaya
bende 15 cihaz var dvd blueray 4 uydu vhs vs. sıkıldıkça onların yerinide değiştiririm en mükemmeli arıyorum tabi varsa.
samsungx valla Çok güldürdün beni sakgoz kendi için demişki ( ya benimki artık elektronik fetişizmine dönmüş durumda önüne geçmeye çalışıyorum:):) )
Bende kendimide öyle sanıyordum ama sen maşallah bize tur bindirmişssin 15 parça maşallah maşallah :)
Bende kendimide öyle sanıyordum ama sen maşallah bize tur bindirmişssin 15 parça maşallah maşallah :)
Şakası bir yana vardır hayatta öyle adamlar aslen bu toplumumuzda bir misyondur benimde bir çok konuda bilgi aldıgım ve bir çok konuda benden bilgi alan konuya hiç çalışmadan kemiksiz hazıra konan bir kitlem
benide ekleyebilirsiniz imzamdaki sistemi kullanıyorum ve her konuda çok memnunum:)) herkese en iyisini dilerim
bereket tek hastalıgım o degil futbol ve spor tutkumda aşırıdır yazında yüzme sizlerde höbi ve meraklarınızı yazarsanız memnun oluruz.
quote:
Orijinalden alıntı: samsungx
bende 15 cihaz var dvd blueray 4 uydu vhs vs. sıkıldıkça onların yerinide değiştiririm en mükemmeli arıyorum tabi varsa.
valla bravo ! 15 cihaz hepsi çalışıyor mu? yani aktif olarak kullanıyor musun? ya da var mı ilginç, bilmediğimiz cihaz...
formun tamamını okudum iyi ki açmışsın valla samsungx sıkı bi fenerli olduğunu biliyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: mertiks
quote:
valla bravo ! 15 cihaz hepsi çalışıyor mu? yani aktif olarak kullanıyor musun? ya da var mı ilginç, bilmediğimiz cihaz...
hepsi faal kulanıyorum 2 tanede betemax video var lc dvd kaydedici var 3 tane hdd li dvd kaydedici var sony pikap var makaralı gurindig teyp var
quote:
bereket tek hastalıgım o degil futbol ve spor tutkumda aşırıdır yazında yüzme sizlerde höbi ve meraklarınızı yazarsanız memnun oluruz.
Ben daha öncede yazmıştım ama yinede yenilemek gerekirse eletronik aletlerin hemen hemen tümüne merak sonsuz var deniz konusunda ise olta balıkcılıgı (bakırköy sahil çocugu oldugumdan ) zıpkın dalğıçlıgı , eskiden kürek yüzme gibi motor sporlarında ise eskiden spor otmobil merakım vardı sonra yerini Race motor a bıraktı ki en önemlisi Köpek beslemek ki 11 yaşında bir dobermanım vardı geçtigimiz mayısta kaybettim birde adabı ile resmi olmak kaydı ile silah merakım vardır extrem sporlarda ilgimi fazlası ile çeker microlight banji v.b gibi benden bu kadar
quote:
Orijinalden alıntı: yanardag06
benide ekleyebilirsiniz imzamdaki sistemi kullanıyorum ve her konuda çok memnunum:)) herkese en iyisini dilerim
imzanızda dm800 ve popcorn gördüm güncel tartıştıgımız bir konu dm800 yahut 8000 varken mediabox ne artı katıyor size paylaşırsanız sevinirim