Şimdi Ara

HarmonyOS 2.0 ve iOS 14 hız açısından karşılaştırıldı: Peki kazanan kim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
7.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 500 dolarlık ip11 vs 1000 dolarlık mate 40 pro
  • Bence android telefonlar ile apple cihazlar 1 yıl sonra falan karşılaştırılmalı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Balon, kopya, beş para etmez dediğiniz telefon markası amerika ve dünya pazarında apple'ı ve samsung'u tokatladı.Samsung 2. olmak zorunda kaldı.Ki o dönem reklam pazarlama bütçesi huawei'in toplam bütçesine denkti

Google servislerinin ne kadar düzgün çalıştığını geçen gün android system webwiev sorunu ve servislerin tamamının çöküp 1 gün kullanamadığımızdan anlayabildik

• Çentikli 60hz iphone'nun hiç şansı yok. Güncelleme gelse batarya cortluyor bir sürü dert.. Apple pişmanlıktır, yıllardır düzgün yenilik yok

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    9 senedir iphone kullanıp pişman olmadım dostum
  • HarmonyOS'ta ne kadar efekt varsa iOS'in aynısı. İnsan yan yana koymaya utanır ya resmen çala çırpa işletim sistemi yaptılar. Üstüne geçen senenin telefonu ile karşılaştırıyorlar. Ayrıca iphone alan adam sadece, aaa bak benim telefonum seninkinden çok hızlı diye almıyor ki, bak 5 sene sonra bile benim telefonum güncelleme alıyor seninki 3 sene önce çöpe döndü diye alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepkov -- 7 Mayıs 2021; 18:59:7 >
  • iPhone 11 ile KİYASLAMAWK 😂
  • Adamlar resmen custom rom yapmışlar. Forum xda takip edenler bilir. 2 sene cihazı kullandıktan sonra, genelde android dünyasında güncel yazılım alamazsınız.

Meraklı ve becerikli kullanıcılar gider custom rom yüklerler. İyi olacağını düşüneceğiniz pek çok özellik o rom a eklenir. Zaman zaman işler ters gidebilir. Uygulama durduruldu hataları alabilirsiniz. Güvenlik açısından soru işaretleri de oluşabilir ancak kullanması son derece zevklidir. Bilen bilir bu custom rom olaylarını.

Bana göre Huawei custom rom yapmış. Lineage e rakip gibi bir şey olmuş. Huawei umarım biraz daha toparlar kendini.

Android dünyasında alternatif çok önemli. Xiaomi, Oppo, Huawei olmalı ki samsung istediği gibi fiyat çekmesin müşterisine. Alternatif azaldığı an Samsung cihazlarına 10k fiyat koyacağına 15k koyar...

• CoreXXX kullanıcısına yanıt
    iPhone 11in ekranı çöp zaten 720p IPS. Mate 40 Pro 2K Oled HDR heralde fark olacak

• muratkaya kullanıcısına yanıt
    Kullanmadığın için söylüyorsun. İkisini de kullanan birisi olarak söylüyorum huawei muhteşem bir şey

• ne harmony os u bu bildiğin android. costum romlarla ugrasanlar bilir. almış androidi biraz makyaj ismini harmony yap yerseniz 😀 herkeste yiyor anlasilan

• Böyle karşılaştırma olmaz

Ben sana symbian işletim sistemli bir telefon getireyim yine aşağı yukarı aynı hızlarda geçişler sağlar

-Boş ram miktarı ne kadar?

-uygulamaların kaynak tüketimi ne alemde ?

-pil durumu nasıl

-multitasking olayında kim önde ?

bildiğiniz aosp roma harmony deyip geçmişler. Kimse bunu yemez.

Reddit'te incemelesi var zaten ,dileyen girip bakabilir kaportanın altı komple android.

ALın buyrun, logosu kaldırılmış android 10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 7 Mayıs 2021; 21:29:24 >

• Doğuda da olmaz hocam Doğu Çin'den ibaret değil.

• Huawei yi diğer üreticiler desteklese ortaya muhteşem bişey çıkacak HTC den sonra en stabil Android Huawei de kim ne derse desin

• bu işletim sistemi bir balon.

bundan 10 yıl önce falandı, hemen her markanın kendi işletim sistemi vardı, hatta bu kadar app yok iken ve bu kadar telefona mecbur değil iken, zamanla hepsi bitti ve 2 tane kaldı, Android ve İOS.

Kocaman Blackberry OS bile bitmişken, Huawei'nin telefon pazarında son çırpınışları, ya telefon kepengini kapatacaklardı yada son bir hamle yapacaklardı. son hamleyi denediler göreceğiz.

şahsen garanti'nin app'inin olmadığı bir işletim sistemini almam:)
    Blackberry kullanıyordum hep, taa ki Garanti Bankası artık destek vermeyeceğiz deyince ios'a geçtim.

• Ben Google ekosistemi konusunda aynı düşünmüyorum şahsen. Google a alışmış olmaktan ibaret. Tabiki bu önyargı çok normal.
    Bu arada sistemler bu şekilde çalışıyor ve adlandırıliyor bu konuda bence android altyapısı kullanmak kadar mantıklı birşey yok. Önemli olan çekirdek yapısı görevlendirme vs gibi durumlar.
    Mesala linux ücretsiz bir dağıtım iken bir sürü aynı altyapıdan işletim sistemi var. Ücretli olan olmayan hepsi farklı bir işletim sistemidir.
    Bence bu konuda mantıklı bir hareket çünkü komple bir sistem değişimi hem çok uzun zaman hemde çok farklı durumlar gerektirecekti.
    Bu arada tabiki bunun bambaşka birşey gibi sunulması doğru değil ama pazarlama oyunları işte.
    Bu arada bilen bilir Huawei android in en büyük geliştiricilerinden biriydi her projede vardı vs bu konuda altyapısı da var.
    Su sıralar olmasa bile ilerde çok iyi bir sistem olacağını düşünüyorum ve bunu çok isterim.
    Hiç satilmasa bile kalibre düzgün çalışan başka bir sistemin varlığı biz kullanıcılara yarar.
    Bence çokta yermenin bir anlamı yok umarım düşündüğüm gibi olurda başarı yakalar böylece diğer sistemler de daha hızlı gelişim göstermek zorunda olur kağıt üstünde bile olsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selocanq -- 7 Mayıs 2021; 23:52:0 >

• uygulama olmayan hızlı işletim sistemini napıcan?tüm gün navigasyon yapıp fotoğraf mı çekicen sadece?bugün bayıl $1200 ama anca 2-3 yıla uygulamalar eklenir belki.yani 2023'ten sonra 2021 model telefonunu güle güle kullanabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: race_2007

Huawei yi diğer üreticiler desteklese ortaya muhteşem bişey çıkacak HTC den sonra en stabil Android Huawei de kim ne derse desin
    En stabil Android, Pixel telefonlardadır ve ne yazık ki Türkiye’ye gelmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hikmetg H kullanıcısına yanıt

Şahsen arkplandaki baronların Çin'i gelişmeye zorlamak için kasıtlı sıkıştırdıklarını düşünüyorum. Yatırımlar Çin'e.

• Amerikaya inat yeni bir işletim sistemi yapıyorsun ama amerikanın ağa babası markasının arayüzünün birebir aynısını yapıyorsun. Biraz özgün olun ağa…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.