Şimdi Ara

Harp Okulu-Sivil Okul Arasında Seçim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Prof. Dr.

Askeri egitim her zaman sivil egitimden disiplinlidir,yatma kalkma saatlerin belli olur, kaliteli vakit harcarsin. Hicbir zaman bir sivil,bir asker kadar bilgili olamaz.

Çünkü bilgi güçtür ve astlarından daha bilgili olman gerek ki onlar sana saygı duysun bu sebepten daima ilerlemek durumunda kalıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skandalek

quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr.

Askeri egitim her zaman sivil egitimden disiplinlidir,yatma kalkma saatlerin belli olur, kaliteli vakit harcarsin. Hicbir zaman bir sivil,bir asker kadar bilgili olamaz.

Çünkü bilgi güçtür ve astlarından daha bilgili olman gerek ki onlar sana saygı duysun bu sebepten daima ilerlemek durumunda kalıyorsun.

Asker misiniz hocam?

• Son kez up
  • Mülakatlarda ne sorduklarini söyleyebilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin2nin Demircisi

Mülakatlarda ne sorduklarini söyleyebilir misin?

Basit sorular hocam ailem hakkında konuştuk işte ne iş yaparlar kaç kardeşsiniz falan. Uğraştığım sporları sosyal aktiviteleri sordular. Birkaç coğrafya ve matematikle alakalı sorular sordu çok uğraştıran türden değildi. Türkiyenin en doğusu ve batısı arasındaki farkı hesaplayabilir misin,cevabın evetse hesapla vs.

Türkiyenin terör örgütü olarak tanıdığı örgütleri sayabilir misin dediler.

Kanunsuz emir nedir vs.

Girmeden önce internette saçma sapan bi ton şey okumuştum yok kaç merdiven var yok arkandaki duvarın rengi ne vs. Hiç böyle saçma salak şeyler olmadı uydurmuş insanlar sanırım. Gayet gündemden ve güncel hayattan konuşuldu. Teşekkür ederiz çıkabilirsin dediler sonra kazanıp kazanamayanlar açıklandı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.