Şimdi Ara

harry kewell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lincoln gibi 2 maç iyi oynayıp sakatlanacak dedik adam harika gidiyor nazar değmesin

• Türkiye'ye hem bu kadar klas hem de bu kadar profesyonel futbolcu az gelir. En ilgincide tek kuruş bonservis ödemeden aldık yuha.

harry kewell
  • quote:

Orjinalden alıntı: cémo

Türkiye'ye hem bu kadar klas hem de bu kadar profesyonel futbolcu az gelir. En ilgincide tek kuruş bonservis ödemeden aldık yuha.

harry kewell

Aynen öyle.Hagi gibi solu bomba,teknik süper,adamın ayağına top yakışıyor.

Yeni Hagi

• allah sakatlıktan korusun. premier lig oyuncusu olduğu o kadar belli ki,
    arda ile çok iyi iş çıkartıcaklar. az zaman
  • O gıpta ile izlediğimiz, maçlarda resmen ben Premier Lig oyuncusuyum diye bağıran oyunculardan biri bizde, hem de bonservissiz...

Maçlarımızı keyifli hale getiren oyunculardan biri Kewell... Nazar değmesin.

Bir de herkes sakatlanıyor maşallah Linc10 ile Kewell'a bir şey olduğu yok.
  • Valla top ayağına yakışıyor, şut var teknik var... Nazar değmesin diye daha yazmıyorum yoksa var yani daha
  • Alacaksan böyle topçu alacaksın. neydüğü belirsiz adamları lige doldurup kalitemizi düşürüyoruz. Galatasaray ın en iyi ligin de son zamanlardaki en düzgün transferi kewell. Adam topçuyum diyor. Ayağına topu alınca ne yapıcam diye düşünmüyor. Yapacağını biliyor sonraki hamleyi hedefliyor. Dün akşam da oldukça iyiydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Liverpool'a para vermedik bari yöneticilerine Starbucks'dan bi kahve ısmarlasaydık ayıp olmasın.
  • Evet bende katılıyorum kewel mükemmel. Bitiriyor beni ayağına topu alınca. Ayrıca diriplingleri çok iyi süper kupa maçında 3 kişiyi sağından atıp solundan geçmişti üst üste orada bittim. Bu kewel fb'ye gol atar ise aklımı kaybederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: starfucks34

Evet bende katılıyorum kewel mükemmel. Bitiriyor beni ayağına topu alınca. Ayrıca diriplingleri çok iyi süper kupa maçında 3 kişiyi sağından atıp solundan geçmişti üst üste orada bittim. Bu kewel fb'ye gol atar ise aklımı kaybederim.

aşıkmısın ona
  • Bu adama verdiğimiz paraların hepsi helal olsun vallahi. İnşallah bu şekilde devam eder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

Bu adama verdiğimiz paraların hepsi helal olsun vallahi. İnşallah bu şekilde devam eder.

• quote:

Orjinalden alıntı: kağıtKAĞIT

lincoln gibi 2 maç iyi oynayıp sakatlanacak dedik adam harika gidiyor nazar değmesin

kewell sakatlanırsa sorumlusu sensin.
  • Bu adam yıllık kaç para alıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: adu040

Bu adam yıllık kaç para alıyor?

3-5 alıyo bişeyler herhalde.
  • böyle oynasın 5 milyon alsın, (nazar deymesin)
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

quote:

Orjinalden alıntı: adu040

Bu adam yıllık kaç para alıyor?

3-5 alıyo bişeyler herhalde.

Karın tokluğunu çalışıyomuş :D
  • Oyun içindeki varlıgı diğer oyuncuları da ıyı oynamaya zorluyor.
    hucuma oynarken 1 yıldız+4 kazma= 5 kazma
    3 yıldız+2 kazma=5 yıldız
    takım ıcınde ne kadar boyle oyuncular cogalırsa dıgerlerının de sevıyesı yukselır
    Simdiki sorun da ısıran futbolcu azlıgı
  • valla iyi guzel transfer de arda gelince arda da solda oynamak istio o da

tabii simdi mecburen ardayı sag tarafa alıcak o zaman da aydın gibi birini oynatamıyacagız

nyse inş iyi gider iyi olur su ana kadar iyi gitti nazar degmez inş diyelim bizde
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

quote:

Orjinalden alıntı: kağıtKAĞIT

lincoln gibi 2 maç iyi oynayıp sakatlanacak dedik adam harika gidiyor nazar değmesin

kewell sakatlanırsa sorumlusu sensin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.