Şimdi Ara

HARRY MAGUIRE VS VAN DİJK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • United'ın hücum hattı kötü takım ilk dört yapamazsa Maguire kötü ve kazık transfermiş gibi saçma ve gereksiz yorumlar yapılacak ona üzülüyorum. Hücumu düzeltelim ondan sonra doğru yorumlar yapılır. Normalde şampiyonluğa oynamamız lazım ama görüldüğü gibi ilk dördü bile başarı olarak görecek haldeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 7 Ağustos 2019; 22:59:35 >
  • Maguaire nin alınma amacı farklıdır. Sadece ihtiyaç için alınmadı başka durumlarda var. İngilterede her transfer yetenek ya da çok iyi olduğu için alınmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3-0dan ilerideki 3 oyuncusunun ikisi olmayan takıma maç veren kimdi?

Van dijk ile pique yan yana oynar barçada ,hatta tam birbirini tamamlarlar.piqueyi kimse kesemez barçada kadroda mesaiden sonra en çok değer verilen oyuncu kalite olarak değil manevi olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schmeiblak -- 7 Ağustos 2019; 23:30:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maguire top ayağına hiç yakışmıyor bu adam bu kazmalıkla nasıl böyle üst düzey oynuyor hayret ediyorum bu sene tabi hiç izlemedim bilmiyorum ama 2018 dünya kupasında bunun top ayağına yakışmayışını hayretle izliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: schmeiblak

3-0dan ilerideki 3 oyuncusunun ikisi olmayan takıma maç veren kimdi?

Van dijk ile pique yan yana oynar barçada ,hatta tam birbirini tamamlarlar.piqueyi kimse kesemez barçada kadroda mesaiden sonra en çok değer verilen oyuncu kalite olarak değil manevi olarak.

hocam van dik 7-2 lik aston villa faciasini yasamisti haksiz miyim?

zaten ondan sonra oldu bitti

digeri takimini tasidi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.