tiyatrodaki siyahi harmonie muhabbetinden sonra siyahi yapmama ihtimali yok hahaha |
Harry Potter Reboot (2026) | HBO (2. sayfa)
-
-
Rowling ne olursa olsun bu karakterleri yaratan insan kendine ihanet edip gidip saçma sapan siyahi vs gibi seçimler yapmayacaktır en azından altın üçlü, dumbledore, snape gibi karakterlerde çok göze batacak değişiklikler olacağını sanmıyorum film ve kitap karışımı güzel tercihler yapacaklardır ama yan karakterlerde bu sjw saçmalığına tabbi ki maruz kalacaz o kadarına da göz yumacaz artık
-
İnşallah kendi kitabına ihanet etmez.
-
Harry Potter dizisi 2026'da Max'te gösterime girecek
bit.ly/3SPIqz9
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım Fantastik Canavarlar gibi değil de, ilk Harry Potter filmleri gibi olur. Fantastik Canavarlar serisinden hiç hoşlanmadım. Filmlerde çocuk yoktu resmen.
10 yıl sürebilecek bir serüven düşünüyorlarmış. Sadık bir uyarlama olacak denmiş. 2026'ya yetişmesi bekleniyor. JKR de yer alacak projede.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Woke kültürüne heba olmasın da.
-
JKR'in baya mevzuları var bu translara karşı falan. Oyuncular bile mesafe koydu hatta kendisine. HBO'ya diş geçirebilecek mi bakalım. Dizi için showrunner belli değil, oyuncular için de daha çok erken. Karakterler 11-12 yaşlarında olduğu için biraz zorlanacağız demişler.
2036'da dizinin son sezonunu izleyeceğiz öyle mi?
12 sene sonra biri bu mesajımı alıntılasın. Bakalım ne haldeymişiz ne olmuşuz
şaka maka 38 yaşında olacağım oha
-
10 seneyi bile geçmesi muhtemel her kitap 1 sezon olacak 7 kitap var her sene 1 sezon çıkması çok olası değil özellikle son kitaplara doğru
Gary Oldman Harry Potter dizisinde Dumbledore olmaya sıcak bakıyor.
Oldman, Hbo'dan Sirius Black rolü için teklif gelmediğini, tamamen yeni bir kadro ile devam edileceğinden Dumbledore rolüne daha sıcak baktığını söyledi.
-
Çok iyi olurdu ama bence tamamen sıfırdan yeni yüzler tercih edecekler seriden herhangi bir ismin dizide yer alacağını sanmıyorum belki birkaç küçük rol olabilir ama ana kadroda kimse olmayacak bence
-
İyi olurmuş çok iyi role giriyor, ama kâşe yüksektir gary abimizin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
JKR kendi borusu ötmüyor ise dizi çekmine izin vermez, filmlerden sonra değişen fikirlerini diziye empoze edecektir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yine alakasız karakterleri hintli, zenci falan görmeyiz umarım bezdim artık cidden
1. Harry Potter.
2. Ron Weasley.
3. Hermione Granger.
4. Hagrid.
5. Albus Dumbledore.
6. Professor McGonagall.
7. Neville Longbottom.
8. Severus Snape.
9. Sirius Black.
10. Lord Voldemort.
11. Draco Malfoy.
-
Paapa Essiedu, Severus Snape rolü için düşünülüyor.
Çok erken girdiler woke işlerine…
-
Bir tane bile saçma sapan cast seçimi, woke şovmenliği gördüğüm an, dakika bile ayırmam bu diziye. Oturup birbirlerine mastürbasyon yapsınlar.
-
Adam Driver falan bekliyordum resmen hayal kırıklığı. Snape rolünün siyahi karakter ile ne alakası var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X