Şimdi Ara

harry potter 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha yeniyim.belki daha önce sorulmuştur ama gene sorayım.harry potter 6(kitabı) ne zaman çıkacak bir bilgisi olan var mı?

• temmuzda amerikada kasımdada türkiyede çıkacakmış diye okumuştum biryerde
  • çıktı mı çıkacak mı?
  • 16 temmuzda ingilizcesi çıkacak.türkçeside 3 ay sonra çıkar herhalde.bende sabırsızlıkla bekliyorum :)
  • bende bekliyorum bu kitabı
  • kusucam artık duymak istemiyorum bu ismi
  • arkadaslar birakin artik çoluk çocuk kitaplarini.biraz daha bilgilendirici kitaplar okuyun.vakit harcamay1n böyle seylere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bencede son derce haklısın katılıyoruuuuuum
  • siz böyle diyosunuzda yazarı parayı kırdı ama naber
  • harry potter kadar zevkli ve güzel bir kitap daha görmedim
    her kitabını hiç sıkılmadan bir günde bitirdim

bende bekliyorum
    ingilizcesi çıkmadan yaoıkredinin web sayfasında sayfa sayfa yayınlıyorlar türkçesini

haberin olsun
  • bekle bekle cıkar bi gun.
    bende bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ege_

arkadaslar birakin artik çoluk çocuk kitaplarini.biraz daha bilgilendirici kitaplar okuyun.vakit harcamay1n böyle seylere

valla bu önyargıyla yaklaşmıştım bende.hatta filmlerini bile 1-2 ay önce seyrettim. ama kesinlikle çocuk kitabı olduğuna katılmıyorum. hayal gücü zengin olan ve fantastik kurgulardan hoşlanan herkes okuyabilir. bilgilendirici kitaplara gelince zevk meselesidir. benim kitaplardan beklediğim beni günlük yaşamın sitresinden biran olsun uzaklaştırması ve keyif vermesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier.

quote:

Orjinalden alıntı: ege_

arkadaslar birakin artik çoluk çocuk kitaplarini.biraz daha bilgilendirici kitaplar okuyun.vakit harcamay1n böyle seylere

valla bu önyargıyla yaklaşmıştım bende.hatta filmlerini bile 1-2 ay önce seyrettim. ama kesinlikle çocuk kitabı olduğuna katılmıyorum. hayal gücü zengin olan ve fantastik kurgulardan hoşlanan herkes okuyabilir. bilgilendirici kitaplara gelince zevk meselesidir. benim kitaplardan beklediğim beni günlük yaşamın sitresinden biran olsun uzaklaştırması ve keyif vermesi.

saygi duyuyorum

• harry potter kitabıyla ilgili son durum nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaime

harry potter kadar zevkli ve güzel bir kitap daha görmedim
    her kitabını hiç sıkılmadan bir günde bitirdim

bende bekliyorum
    ingilizcesi çıkmadan yaoıkredinin web sayfasında sayfa sayfa yayınlıyorlar türkçesini

haberin olsun

evet ben ordan okumuştum 5. nin bi bölümünü.6. yı ben de çok merak ediyorum.
  • yaaaa allah rızasi için ilk 10 bölümü bulalım nerde??????????????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.