Şimdi Ara

Harry Potter Oyuncusu Daniel Radcliff Ağır Hasta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harry Potter Baş Rol Oyuncusu Daniel Radcliffe ağır bir hastalığa yakalandı."dispraksisi" (hareket planlama bozukuluğu) denen psikolojik bir hastalığı varmış.Ayakkabı bağlayamıyormuş rol ezberliyemiyormuş vs.. Haberlerde bugun gösterdi eğer Daniel Tedavi olmazsa (Ameliyat) ağma olabilir (Özürlü) ve bu çok üzücü.Umarm iyileşir.Acil şifalar diliyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezmer -- 19 Ağustos 2008; 1:53:21 >

• evet ben de okudum umarım iyileşir sinema tarihi için harry potter serisini bitirmesi dışında çok müthiş bir rol yapacağını sanmıyorum ama herhangi bir insanın böyle bir hastalığa yakalanması bile üzücü
  • bende bugün haberlerde gördüm yazık ya
  • -Sağlık paradan daha önemlidir oğlum.
    -Uydurma anne,para hastalıkları yok eder.

Annemle aramızda hep bu diyalog geçer.Şimdiyse gerçekten annemin haklı olduğunu görüyorum.Sanırım hastalığın tedavisi de yokmuş.Varlık içinde ölüm çekicek gibi duruyor.
    Ben hep Daniel Radcliff'in oyunculuğunu merak etmişimdir.O kadar görsel efekt arasında oyunculuğunu ön plana çıkartamıyordu.Onun oyunculuğunu bir daha asla göremiycem belki de.
    Allah acil şifalar versin.
  • bende izledim gerçekten kötü bi drum inşallah iyileşir allah kimsenin başına vermesin böyle bir hastalık.acil şifar diliyorum
  • nasıl yakalanmış ki :S sebebi ney?
    üzüldm şahsen :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gzmlee -- 18 Ağustos 2008; 22:58:21 >
  • nasil biranda yakalanmis yaw

yeni filmi cekmiyormuydu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnternethaber.com da yayımlanan haber

İzlenme rekorları kıran Harry Potter filminin başrol oyuncusu Daniel Radcliffe, dyspraxia (hareket planlama bozukluğu) hastası olduğunu açıkladı.

Hollywood'un en çok kazanan genç oyuncular listesinde ilk sıralarda yer alan Radcliffe yaptığı açıklamada, zaman zaman ayakkabısını bile bağlayamadığını söyledi.

Beyninin "amaçlı hareketleri kontrol etmesinde bozukluk" olduğunu söyleyen Radcliffe, hastalığa yakalanmasının bir nedeni olmadığını, herkesin bu hastalığa yakalanma ihtimali olduğunu dile getirdi.

Genç oyuncu hastalığın, insanın öğrenme yetisini de etkilediğini, yazı yazamadığını ve bu yüzden okul notlarının son dönemde çok kötü olduğunu belirtti. Radcliffe, "Okulum, notlarım çöplüğe döndü" diye konuştu.

'NEDEN BEN DİYE SORDUM'

Genç oyuncunun, hastalığının ilerlemesi durumunda yürümekte bile zorlanması söz konusu.

Hareketlerini planlamada çok zorlandığını söyleyen Radcliffe "Hastalığımı ilk öğrendiğimde 'neden ben' diye sormadan edemedim" dedi.

Oyuncunun sözcüsü ise "Çok zor bir dönem geçiriyor. Ancak şu anda hastalığın ilk aşamasında" diye konuştu.

• acil şifalar dileyelim
  • yazık ya daha 19 yaşında
  • gerçektende çok kötü bir durum zengin ama sağlığı yok bende büyüklerimle hep tartışırdım ah zengin olsam diye ama onlar hep önce sağlık derlerdi ama ben yinede zengin olmayı isterdim ancak insanın yaşı ilerledikçe aklı başına geliyo oyuncuya gelince hiç hary potter izlemedim ve izlemekte istemem hatta ismini duyduğumda bile googleden araştırıp kim olduğunu öğrendim ama yinede Allah acil şifalar versin
  • HP 6 'nın yaza ertelenmesinin sebebi Danielin rahatsızlığı olabilir. Acil şifalar dan'e
  • Acil şifalar demekten başka birşey kalmıyor bize...
  • İyileşir umarım..Allah acil şifalar versin
  • Acil şifalar ne diyelim. İnşallah kısa zamanda düzelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: IlDestilI

HP 6 'nın yaza ertelenmesinin sebebi Danielin rahatsızlığı olabilir. Acil şifalar dan'e

Walla ben filmin çekimlerinin haziranda bittiğini biliorum.Ama neyse film önemli değil şuan.Daniel iyileşsin yetr
  • Allah acil şifalar versin. Ayrıca son filmde Harry'yi başka biri canlandırırsa pek zevk alamayız gibi geliyo bana.
  • Allah acil şifa versin televizyonda duydum üzüldüm :(
  • Yüce Rabbimiz acil sifalar nasip etsin.Herseyin bası saglık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Yüce Rabbimiz acil sifalar nasip etsin.Herseyin bası saglık.

Amin inş. Yemek te yiyemiyormuş diye duydum iice kötüye gidio ya..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.