Şimdi Ara

Harry Potter RPG [BagiranBaraka.Net]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harry Potter 'ın doyum olmaz sihirli dünyasını sınırsızca yaşamak için "Gerçek Sihiri Hisset" Sloganıyla size sunduğumuz BagiranBaraka.Net Harry Potter dünyasının sihirli kapılarını sizin için ardına kadar aralıyor. Zaman zaman yarışmaların, çekilişlerin ve bunların sonucu olarak süpriz hediyelerin bulunduğu sitede 7den 70e herkese yer var ;)

www.bagiranbaraka.net
    iletişim : benjamin.insect@bagiranbaraka.net

• yinemi harry potter kusacam yaa
  • Tebrik ederim gerçekten sağlam site yapmışsınız. Yalnız kullanıcı isimlerine baktımda denetimsiz. Türkçeye uygun olmalı bence RolePLay'de baş harfi küçük falan göze kötü geliyor. Ama şu anda başka bir sitede olmasaydım gelirdim.NEyse çok uzatmayayım başarılar...
  • yorumun için teşekkürler
    fakat sitemiz hp sitesi olduğundan doğal olarak yaşı küçüklerinde ilgisini çekiyor ve ne kadar uyarı yapsamda okumuyorlar ve kötü sonuçlar doğuruyor
    şimdi yeni sistemimize göre adminler uygunsuz isim gördüğünde kişiyi sorgusuz sualsiz silecek
    banlama değil
    veritabanından kullanıcı silinecek böylece gereksiz kullanıcılar ortadan kalkmış oalcak
    site yaklaşık 2 hafta önce düzenlemeye girdi ve güzel oldu diye düşünüyoruz
    herkesi bekleris ;)
  • oyun varmı varsa güzel sitedir
  • smf vbullettin vs hertürlü siteyi anlarım admin olabilirimm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dare

smf vbullettin vs hertürlü siteyi anlarım admin olabilirimm

Bu Senin Öyle Admini Olabileceğin Dandik Sitelerden Değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alakası yok dostum onu admin arkadaşımız bilir sen deil git takıl başka yerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dare

alakası yok dostum onu admin arkadaşımız bilir sen deil git takıl başka yerde

Admin Arkadaşın Bu Arkadaşın Eski Mesajlarını ve Açtığı Konulara Bakarak Konuşmasını Rica Ediyorum
  • ne varki konumda polemik çıkartcan ya illa aranel gibi takıntı
  • Bu mail adresini neden verdiğini anlayamadım ama gerçekten kaliteli site
  • Rpgbb ye bir tane tema yapmışsınız iconları değişmişsiniz başka birşey göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 8 Şubat 2008; 22:53:44 >
  • rpgBB ile alakası yok
    sistem komple kendi kurulumum
    preModlarda tema değiştirmek hiç kolay değil tüm modları bulup template lerini editlemek lasım ;)
    tüm eklentiler ve düzenlemeler bana ait + birde designer arkadaşımzı var

ayrıca admine ihtiyacımız yok
    Kül Tigin 'e bizi testeklediği için teşekkür ederim
    sistemde smf veya vB değil
    forumda sıradan bi forum değil zaten RPG forumu ;)
  • Al abim işte rpgbb premodunu kullanmışsın.Templatelerini editlemekte en fazla 15 dakikalık iştir ... Hatta sırf incelemek için üye oluyorum ...

Edit : Az çok baktım.Uğraşılmamış değil ama rpgbbyide kullanmışsınız :) zaten rp sitesi açıpta kullanmıyan yoktur phpbbde.Tema hoşuma gitti bu arada -_-"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 9 Şubat 2008; 14:35:44 >
  • Hiç değilse sonu .foru-mup.com'la bitmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danilo Thann -- 9 Şubat 2008; 15:12:43 >
  • GÜZELL

imza:KARAİNKA İNKA[hufflepuff]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.