Şimdi Ara

Harry Potter ve Ölüm Yadigârlari: Bölüm 2 | Efsanenin Sonu | 13 Temmuz 2011 (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
5
Favori
36.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soruya cevap veren arkadaslara tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.caner

quote:

Orijinalden alıntı: Alper

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Bir şeyi merak ediyorum ya ben yanlış anladım yada filmde yanlış yaptılar(ki sanmıyorum).Albus kadavra büyüsünün lilyden sekip potter'a gittigini bu yüzdende potter'ın da bir hortkuluk oldugunu ve voldemort'un ölmesi için tüm hortkuluklarla beraber onunda ölmesi gerektiğini söylememişmiydi?Harry Potter neden ölmedi?

Harry ölmesine gerek yoktu. İçinde ki hortkuluk öldü. Hatta o King's Cross sahnesine ki canavar gibi şey Voldermort'un parçası idi.

Kitapta yanlış hatırlamıyorsam açık açık voldemort olduğu söylenmiyordu.O yerde yatan şeyin.Ama filmde voldemorta benzetmişler suratını falan.

J.K.R röportajında buna cevap vermişti:

Jon: Voldemort ölümden korktuğundan bu yana, Hortkuluklarla mümkün olmayacağını düşünerek hiç hayalet olmayı seçti mi?
    J.K.Rowling: Hayır, o bir hayalet değil. King's Cross'ta tanık olduğumuz kısa boylu halinde var olmaya zorlandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Repercussion

Şimdi serinin tüm filmlerini izlemiş ve tüm kitaplarını okumuş biri olarak söylemeliyim ki film serisinin en iyisiydi. Bunda 2'ye bölünmesinin payı büyük tabii ama bayağı tatmin etti beni.

Şimdi vay bu kitapta vardı filmde niye yoktu diye sıralamayacağım. Tartışılacağı kadar tartışılmış zaten. Tek noktaya değineceğim o da Snape. Nagininin saldırdığı sahne ve Harry ile son konuşması kitaptaki duyguyu veremedi ama o düşünselindeki anılar muazzamdı tek kelimeyle. Müzik olsun, Alan Rickman'ın inanılmaz oyunculuğu olsun harikaydı. Alan Rickman zaten serideki en sağlam oyuncuydu bence. Kitaptaki tasfire bu kadar mı uyar bir insan? Neyse. Ölmeden Harry ile konuşurken gözlerin annene çekmiş dedikten sonra kitapta bana bak diyordu küçük ama derin bir ayrıntıydı filmde göremedim. Sonuçta iyi final olduğu görüşündeyim. Son sahneye değinmeyeceğim zaten Yalçın Abi'ye havale ediyorum.

Kelimesi kelimesine katılıyorum. Düşünseli sahnesi iyiydi müzik de muhteşemdi o müzik yanlış hatırlamıyorsam melez prenste dumbledore öldüğü sahnedede çalıyordu.. Alan Rickman ise her zamanki gibi mükemmelliğini ve kalitesini konuşturmuş. Bu adamın oyunculuğuna bitiyorum sinema tarihinin en iyi oyuncalarından birisi bence.

• Bence filmdeki duyguyu arttıran bir etmen de Lily's Theme müziğiydi. Hedwig's Theme ve A Window To The Past'tan sonra gelmiş geçmiş en iyi HP tema müziği bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecoHarry -- 9 Ağustos 2011; 12:28:03 >
  • Genel olarak filmi beğenmedim hele dublaj ne kadar kötüydü öyle Voldemort'un Harry'e milletin içinde yaptığın şerefsizlik demesi it oğlu it falan da deseymiş bari

Bu arada Harry'nin çocuğuna yuvarlak gözlük takmamalarını takdir ettim zira serinin başından beri yazarın yuvarlak gözlüğüde genetik bir özellik sandığı hakknda şüphelerim vardı.
  • valla fılm cok guzeldı ben begendım ama sınema salonun ses sıstemı cok berbattı ızmıt ncıty
  • quote:

Orijinalden alıntı: SecoHarry

Bence filmdeki duyguyu arttıran bir etmen de Lily's Theme müziğiydi. Hedwig's Theme ve A Window To The Past'tan sonra gelmiş geçmiş en iyi HP tema müziği bence.

Ne tevafuktur, bende bugün soundtrackları dinledim ilk kez .Bana göre en güzeli Melez Prens filmine ait fakat bu filmde de kullanılan -özellikle kullanıldığı yer-zaman süper olmuş- Dumbldedore's Farewell soundtrack'ı yani bu:

Bu filme ait olup en güzel soundtrack ise Courtyard Apocalypse

ve de The Tunnel ve Battlefield soundtrackları güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ezmer

quote:

Bence filmdeki duyguyu arttıran bir etmen de Lily's Theme müziğiydi. Hedwig's Theme ve A Window To The Past'tan sonra gelmiş geçmiş en iyi HP tema müziği bence.

Ne tevafuktur, bende bugün soundtrackları dinledim ilk kez .Bana göre en güzeli Melez Prens filmine ait fakat bu filmde de kullanılan -özellikle kullanıldığı yer-zaman süper olmuş- Dumbldedore's Farewell soundtrack'ı yani bu:

Eh, öznel tabii.
    Ben Melez Prens filminde In Noctem müziğini çok sevmiştim.
    Ama bence son filmde filmin tamamına ağırlını koyan Lily's Theme en iyi müzikti, dediğim gibi öznel. Courtyard Apocalypse ise The Statues ile aynı melodiye sahip, ki bu da filmde en beğendiğim ikinci tema. Hatta yanılmıyorsam The Tunnel de aynı temada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecoHarry -- 9 Ağustos 2011; 20:18:36 >

• quote:

quote:

quote:

Eh, öznel tabii.
    Ben Melez Prens filminde In Noctem müziğini çok sevmiştim.
    Ama bence son filmde filmin tamamına ağırlını koyan Lily's Theme en iyi müzikti, dediğim gibi öznel. Courtyard Apocalypse ise The Statues ile aynı melodiye sahip, ki bu da filmde en beğendiğim ikinci tema. Hatta yanılmıyorsam The Tunnel de aynı temada.

Elbette öznel

• @SecoHarry Lily's Theme gerçekten harika, filmde tam can alıcı noktada kullanıldı zaten.
  • Niye millet Voldemort'un o sözüne takılmış anlamadım. Bence gayet doğal ve gerçekçi idi.
  • SoundTrack'lar gerçekten hoş Felsefe Taşını bir Müziği vardı var mı? bilen en beğendiğim SoundTrack.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35

SoundTrack'lar gerçekten hoş Felsefe Taşını bir Müziği vardı var mı? bilen en beğendiğim SoundTrack.

Filmin en sonunda çalan müziği mi diyorsun?

@SecoHarry The Tunnel'in teması farklı ama çoğu müzik aynı tema üzerinde farklı şekillerde yapılmış, çok da güzel olmuş
  • Filmin sonunda çalan müzik serini ilk filminin bitiş müziği ayrıca. Bence çok iyi bir kapanış müziğiydi, salondan her çıkışımda kalıp dinliyorum, yarın 5. kez gideceğim.
    @Ezmer, yanlış hatırlamışım demek ki.

• quote:

Filmin sonunda çalan müzik serini ilk filminin bitiş müziği ayrıca. Bence çok iyi bir kapanış müziğiydi, salondan her çıkışımda kalıp dinliyorum, yarın 5. kez gideceğim.
    @Ezmer, yanlış hatırlamışım demek ki.

Ben de 4 kez izledim bi daha izlemek istiyorum fakat gelen kimse olmayınca gitmiyorum, izlememiş biri olmalı ki daha fazla haz alayım

• quote:

quote:

SoundTrack'lar gerçekten hoş Felsefe Taşını bir Müziği vardı var mı? bilen en beğendiğim SoundTrack.

@SecoHarry The Tunnel'in teması farklı ama çoğu müzik aynı tema üzerinde farklı şekillerde yapılmış, çok da güzel olmuş

Fragmanın sonuna doğru çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 4 Mayıs 2012; 20:43:35 >
  • quote:

quote:

offf dumbledore farevell harbiden süper ya özellikle lily snape sahnesindede vardı müthişti yaaa
    courtyard apocalypse de mükemmeldi. harry ron hermione snape in yanına giderken kullanılmştı sanırsam. müzikler

• quote:

quote:

quote:

Fragmanın sonuna doğru çıkıyor Hani HarryPotter DeathlyHallows Part 2 yazı Çıkınca.

Sen Hedwig Theme'i diosun

• quote:

quote:

quote:

Fragmanın sonuna doğru çıkıyor Hani HarryPotter DeathlyHallows Part 2 yazı Çıkınca.

Hedwig's Theme Harry Potter serisinin genel tema müziğidir.
    Eh, John Williams yapar da olmaz mı...

• bak müzikleri dinledim hüzünlendim yine.bitti lan
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.