Şimdi Ara

Harry Potter ve Ölüm Yadigârlari: Bölüm 2 | Efsanenin Sonu | 13 Temmuz 2011 (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
5
Favori
36.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: derebeyi01

seri bittigi için gerçekten üzüldüm...artık başka bi harry potter filmini sinemada izleyemeceğiz bu üzücü..nese umarım yeni potterlar gelir...

bide ormanda harry neden ölmedi??

Voldemort Kedavra lanetini yaptığında Harry değil de Harry'nin içindeki hortkuluk öldü, Harry bu sayede kurtuldu diye biliyorum.

• quote:

seri bittigi için gerçekten üzüldüm...artık başka bi harry potter filmini sinemada izleyemeceğiz bu üzücü..nese umarım yeni potterlar gelir...

Voldemort 4.kitapda dirilirken harrynin kanını alıyordu.Böylece voldinin damarlarında akan kan harryi'i hayata bağlayıp sadece hortkuluğun yok olmasına yol açtı.Filmde burayı adam gibi açıklamıyorlar ama kitapta Dumbledore ve Harrynin konuşmasında muhabbeti geçiyor.
  • Gerçekten güzeldi.
    En Sevdiğim Sahne Ölüm Yiyenler Hogwartsı basmaya geldıklerı zamandı.
  • Buda güzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas

quote:

Voldemort 4.kitapda dirilirken harrynin kanını alıyordu.Böylece voldinin damarlarında akan kan harryi'i hayata bağlayıp sadece hortkuluğun yok olmasına yol açtı.Filmde burayı adam gibi açıklamıyorlar ama kitapta Dumbledore ve Harrynin konuşmasında muhabbeti geçiyor.

dostum bilgilendirmen için tşk ederim..uzun süredir kafama takılıodu kitabını da okumadıgım için soru işareti olarak kalmıştı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ezmer

quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

AnkaMall'deki sinemaya gideyim diyorum. Ancak bir Digital 3D var bir de IMAX 3D var. İkisinin farkları ne, hangisini tavsiye edersiniz ?

IMAX 3D diğer 3D lere oranla daha iyi diyorlar hatta en iyisi diyorlar, ben henüz denemedim fakat bir kez daha gidersem -5. kez gitmiş olacağım - IMAX 3D ye gidebilirim belki..

Bu arada Tüm zamanlar hasılat rekorlarında Harry Potter Yüzüklerin Efendisini de geride bıraktı:

1 Avatar
    2 Titanic
    3 Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2
    4 The Lord of the Rings: The Return of the King
    5 Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
    6 Toy Story 3
    7 Transformers: Dark of the Moon
    8 Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
    9 Alice in Wonderland (2010)
    10 The Dark Knight

Detayları burda ->http://www.boxofficemojo.com/alltime/world/

bu siralamadaki seri filmler sadece o tek film icin oylamadalar dimi ?
    yani harry 8 filmle yuzukler 3 filmler toplamda degil sadece son bolumlerimi ?

• joker-38

Yukardaki filmler gelmiş geçmiş en fazla para kazandıran filmler ve seri içinde tek filme aitler.örnek listede harry potter'un son filmi var sadece.Puanlamada ise harry potter filmleri ortalama puanlara sahipler ve gelmiş geçmiş en iyi 250 listesinde değiller.Sadece Harry potter'un son filmi bu listede 114. olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 12 Ağustos 2011; 22:43:00 >
  • kısaca durdu durdu turnayı gözündne vurdu :)

ilk şaşırmam yuzukler ilk onda 1 tane ama karayip 2 tane.
    ikinci sasirmam ise harikalar diyari ile toy story.. sanırım cocukların buyuk etksi var gisede.
  • Bu soundtracki nasıl atlamışım ben

• Soundtrack e bi bakayım. teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas

quote:

dostum bilgilendirmen için tşk ederim..uzun süredir kafama takılıodu kitabını da okumadıgım için soru işareti olarak kalmıştı...

Rica ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

quote:

Orijinalden alıntı: Ezmer

quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

AnkaMall'deki sinemaya gideyim diyorum. Ancak bir Digital 3D var bir de IMAX 3D var. İkisinin farkları ne, hangisini tavsiye edersiniz ?

IMAX 3D diğer 3D lere oranla daha iyi diyorlar hatta en iyisi diyorlar, ben henüz denemedim fakat bir kez daha gidersem -5. kez gitmiş olacağım - IMAX 3D ye gidebilirim belki..

Bu arada Tüm zamanlar hasılat rekorlarında Harry Potter Yüzüklerin Efendisini de geride bıraktı:

1 Avatar
    2 Titanic
    3 Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2
    4 The Lord of the Rings: The Return of the King
    5 Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
    6 Toy Story 3
    7 Transformers: Dark of the Moon
    8 Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
    9 Alice in Wonderland (2010)
    10 The Dark Knight

Detayları burda ->http://www.boxofficemojo.com/alltime/world/

bu siralamadaki seri filmler sadece o tek film icin oylamadalar dimi ?
    yani harry 8 filmle yuzukler 3 filmler toplamda degil sadece son bolumlerimi ?

Sadece 8. film bu 3. sıradaki. 4. sıradaki Yüzüklerin Efendisi de sadece Kralın Dönüşü.

• quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

kısaca durdu durdu turnayı gözündne vurdu :)

ilk şaşırmam yuzukler ilk onda 1 tane ama karayip 2 tane.
    ikinci sasirmam ise harikalar diyari ile toy story.. sanırım cocukların buyuk etksi var gisede.

Potter için yaş sınırı +8-10 arası olsaydı çok büyük hasılat toplarlardı eminim buna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 13 Ağustos 2011; 19:24:34 >

• Filmi bugün tekrar izledim, sinema çekimi olarak.Her şeyde olduğu gibi sonlar her zaman insanın zihninde en büyük yer eden şeylerdir ve değerlendirmede büyük önem kaplar özellikle de bu, bir film olursa.

Harry Potter Ölüm Yadigarları Part 2 Film olarak gerçekten sonuna kadar iyiydi
    -Neville'in sondaki konuşmayı yaptıktan sonraki son sahneler-
    ama sonunda kopuyor herşey, ciddi manada berbat etmeyi başarmışlar.. Görsel efek olsun,konu olsun,müzik olsun,oyunculuk olsun gerçekten muazzamdı.Özelliklede Alan Rickman,Ralp Fiennes Oskarlık oynamışlar. Fakat son, -serinin deil filmin sonunu diyorum- böyle bir son gerçekten filmin akışına hiç mi hiç yakışmadı..

Böyle bir serinin bi 10-20 sene sonra tekrar çekileceğini düşünüyorum. Tabi inş. başı kıçı yerinde olur kitaba bağlılıkta..

• Ezmer;Sakin kafayla izlemek bir farklı oluyor galiba en kısa zamanda bende denicem.
  • Ben de Harry Potter ile büyüyenlerdenim. Serinin ilk kitabı çıktığında baya uğraşmıştım aldırtmak için :) İlk film çıktığındaysa 10 yaşındaydım :) Şimdiyse sonuna geldik ciddi ciddi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35

Ezmer;Sakin kafayla izlemek bir farklı oluyor galiba en kısa zamanda bende denicem.

Sakin kafadan ziyade, daha çok sadece bir film olarak bakmak gerekiyor bence, biraz bundan kaynaklanıyor. Yani elbetteki kitabı da göz önünde bulundur fakat her şeyin kitapla aynı olmasını bekleme, mümkün değil zaten.Yalnızca bir film gözüyle bakılınca daha bi haz alıyorsun beğeniyorsun. Kitabını okumayıp da izleyip çok beğenen bir sürü insan var.O yüzden hep diyorum, kitabını okumayanlar, filmlerini izlesin, sonra kitaplarını okusun

• filmi ingilterede 3d izledim çok güzeldi.erken bitti
  • Beyler alt yazıya gidenler var mı nasıl acaba ? Bu haftada son da izmirde gitmekte yarar vardır.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.