Şimdi Ara

Harry Potter ve Ölüm Yadigârlari: Bölüm 2 | Efsanenin Sonu | 13 Temmuz 2011 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
5
Favori
36.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kısa sürdü bence.. Bittiği için bi burukluk var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

Kısa sürdü bence.. Bittiği için bi burukluk var..

Aynen , kesinlikle ne zaman Them Song'u dinlesem hüzünleniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35

quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

Kısa sürdü bence.. Bittiği için bi burukluk var..

Aynen , kesinlikle ne zaman Them Song'u dinlesem hüzünleniyorum

+
    Lily's Theme dinliyorum şu an..zz..

• Yine de ben halen 6. filmden beri Yates'in filmleri açışına bayılıyorum. Bu filminki de tüyler ürperticiydi, iyiydi. Kapama konusunda kötü olsa da açılışlarda çok iyi bence, yiğidi öldür hakkını yeme. Bi de en sevdiğim soundtracki eklemeden geçemeyeceğim. Bütün duygusal sahnelere koydular bunu pislikler. :P

• quote:

Beyler alt yazıya gidenler var mı nasıl acaba ? Bu haftada son da izmirde gitmekte yarar vardır.

Sinema çekimini altyazılı izledim, altyazılı daha iyi ama Türkçe de kötü değil. Dünya'da en iyi dublaj yapan ülkeler arasında önde geleniyiz.. TR dublajda sadece Voldemortun dublajı çok yapmacık olmuş, orjinalde çok daha iyi..
  • Şu hasılat olayına değinmek istiyorum. Hasılatların bu kadar çok olması artık tüm filmlerin neredeyse tüm dünyada oynatılması ve 3d olayları yüzünden extra ücret alınması. Bence satılan bilet sayılarına bakılmalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezmer

quote:

Beyler alt yazıya gidenler var mı nasıl acaba ? Bu haftada son da izmirde gitmekte yarar vardır.

Sinema çekimini altyazılı izledim, altyazılı daha iyi ama Türkçe de kötü değil. Dünya'da en iyi dublaj yapan ülkeler arasında önde geleniyiz.. TR dublajda sadece Voldemortun dublajı çok yapmacık olmuş, orjinalde çok daha iyi..

Sağol aslında alt yazı izlemek lazım filmin en orjinal hali zaten ama izmirde XpanD formatında olduğu için tereddütte kalmıştım bu hafta kaldırmışlar filmi Tek AFM Passtel'de kalmış Türkçe 2D onu deneyeceğiz artık umarım XpanD'de ki gibi koyu bir görüntü yoktur.

Mew.;Çogu kişi Half-Blood'a çok kötü demiş ben katılmıyorum genede güzel bir filmdi Voldemort'un gençliğine değinmişlerdi herhalde hayranlık olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 4 Mayıs 2012; 20:45:24 >

• Filmi izledim sonunda. 1 aydır kitabı okuyacam diye erteleyip durdum en sonunda kitabı okumamaya karar verdim. 3d kalmamıştı, Bursa'da 3 yer haricinde film kalkmış. Halbuki daha çıkalı 1 ay 1 hafta oldu niye böyle hemen kalktı. Gişe rekortmeni olan filmler 2 ayda kalkardı anca. 3d izleyemedim ve üzüldüm açıkcası merak ediyordum. En azından part 1 deki gibi her yer Türkçe dublaj değildi. Orjinal dublaj izleyebildim.

Çok güzel filmdi, güzel finaldi. 10 yıldır sinemada takip ettiğim Harry Potter bitti. Eminim ilk kitabından itibaren okuyarak takip edenler daha çok üzülmüştür.

8/10 bence film. İki part yapıp filmi uzun tutmaları çok akıllıcaydı.
  • 2 gün önce izledim filmi maglum izmirde sondu 2D izledim gerçekten rezaletti görüntü XpanD'i tercih eder olduk 2 kere izlemekte fayda var tam odaklanabilip filme kaptırabiliyorsun kendini bu açıdan çok iyiydi diyebilirim Snape'nin sahnesinde gözümden yaşlar gelmişti hatta.Son olarakta Görüntü ve Ses Efektleri inanılmazdı Ses neysede Görüntü Olarak Son 10 yılın en iyi teknoloji kullanılmış tek kelimeyle mükemmel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 10 Ekim 2011; 14:25:03 >
  • Hogwarts Savaşına ait kısa bir klip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 28 Ağustos 2011; 11:14:39 >
  • Film sonunda 1.3 Milyar Doları geçti.
  • avatar ve titanic i geçmesi imkansız gişede..

hobbit de harry i geçer 3. sıraya oturur.. lotr fanları daha fazladır dünya da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

avatar ve titanic i geçmesi imkansız gişede..

Lotr'un durumu ortada Hobbit 1Milyar yapsın tamamdır.O da en fazla ihtimal :D Çok iyi bir çıkıs yakalaması lazım Zaten filmin kalitesini hasılat belirlemiyor ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 6 Eylül 2011; 17:19:43 >
  • quote:

quote:

Lotr'un durumu ortada Hobbit 1Milyar yapsın tamamdır.O da en fazla ihtimal :D Çok iyi bir çıkıs yakalaması lazım Zaten filmin kalitesini hasılat belirlemiyor ki

son film 2003 yılında 1 milyar yapmış zaten.. 8 yıldır beklenen bir film hobbit. harry gibi neredeyse her sene çekilen bir seri değil. onu da düşünmek lazım.

kalite olarak zaten lotr ile harry nin karşılaştırılması saçma olur.

• bluray ne zaman çıkıyor belli mi?
  • quote:

quote:

quote:

son film 2003 yılında 1 milyar yapmış zaten.. 8 yıldır beklenen bir film hobbit. harry gibi neredeyse her sene çekilen bir seri değil. onu da düşünmek lazım.

Ona bakılırsa HP7 ide rekor kırarlar demisti tüm zamanların en iyi çıkısını yakaladı o kadar onun dısında 1.3Milyar çok değil Bkz:Avatar,Titanic Bunlara bakılırsa 3-4Milyar Dolar hasılat yapması lazımdı Hobbit'in kalitesinden hiç şüpem yok zaten Bir işin Başında PJackson varsa tamamdır :D Fantastik filmler öyle ahım sahım hasılat yaptıkları yok zaten o da Lotr'un yaptığı civarı bir seyler yapar diye tahmin ediyorum. Lotr zaten hiç bir filmle karsılastırılmaz bence 11 dalda oscar ki 2003 yılında yapıldı o zamanın teknolojisi grafik ses efektleri ne kadar iyi olabilir di ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 6 Eylül 2011; 19:00:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

bluray ne zaman çıkıyor belli mi?

4-5 ay beklemek lazım daha çok var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ona bakılırsa HP7 ide rekor kırarlar demisti tüm zamanların en iyi çıkısını yakaladı o kadar onun dısında 1.3Milyar çok değil Bkz:Avatar,Titanic Bunlara bakılırsa 3-4Milyar Dolar hasılat yapması lazımdı Hobbit'in kalitesinden hiç şüpem yok zaten Bir işin Başında PJackson varsa tamamdır :D Fantastik filmler öyle ahım sahım hasılat yaptıkları yok zaten o da Lotr'un yaptığı civarı bir seyler yapar diye tahmin ediyorum. Lotr zaten hiç bir filmle karsılastırılmaz bence 11 dalda oscar ki 2003 yılında yapıldı o zamanın teknolojisi grafik ses efektleri ne kadar iyi olabilir di ki.

birde şöyle düşün.. 2003 yılında ne 3d var ne imax ortalama bilet fiyatları 3-4 lira. şimdi gözlüğüdür osudur busudur 15-20 lira civarında biletler. lotr, titanic falan zamanında iyi hasılat yapmış yani.

• Dvd si çiksada 15 kere izlesek muzigini duyunca huzunlendim
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.