Bluray olmadığı sürece bi filmi izlemem genelde, ama 15 kasıma kadar dvdripini indirip izlemeyeceğim konusunda şüpheliyim
quote:
Orijinalden alıntı: Buff R+
Bluray olmadığı sürece bi filmi izlemem genelde, ama 15 kasıma kadar dvdripini indirip izlemeyeceğim konusunda şüpheliyim
+1 indirmemek için zor tutuyorum kendimi..
Filmin Şuanda ki hasılatı.$1,327.4 Milyar sanırım 1,350'yi göreceğiz gibi.
Birdaha sinemalar.com'a girersem ulan bu kadar merak ettiğim filme spoiler yedim hemde kaç tane
quote:
Orijinalden alıntı: Ezmer
DVD si çıkmadı henüz. DVD ve Bluray Tarihleri aşağıdaki gibi
DVD resmi olarak satışa sunulmadı ama nete düştü millet indirip izledi bile BluRay'de düşse biran öncede izlesek artık
DVDRip internete yayıldı.
Film Türkiyede Gösterimden çıkmıştır.
fenaymış film ya
15 Kasım ı bekleyemem bu akşam indiricem
quote:
Orijinalden alıntı: a|i
HD kalitesi yok yalnız Bluray'i beklemeye değer.
1080p sini bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: cr7_35
quote:
Orijinalden alıntı: a|i
HD kalitesi yok yalnız Bluray'i beklemeye değer.
kesinlikle katılıyorum HD 1080P İZLENMELİ BU FİLM
Imdb'ye bakıyorumda film'i iyice düşürüyorlar 141.olmuş.
Hollywood Film Ödülleri
En İyi Film: Harry Potter and the Deathly Hallows Part II En İyi Yönetmen: Bennett Miller, Moneyball En İyi Erkek Oyuncu: George Clooney, The Descendants En İyi Kadın Oyuncu: Michelle Williams, My Week with Marilyn En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Christopher Plummer, Beginners En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Carey Mulligan, Shame En İyi Prodüktör: Letty Aronson, Midnight in Paris En İyi Senarist: Diablo Cody, Young Adult En İyi Çıkış Yapan Yönetmen: Michel Hazanavicius, The Artist En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu: Joseph Gordon-Levitt, 50/50 En İyi Animasyon: Rango En İyi Görüntü Yönetmeni: Emmanuel Lubezki, The Tree of Life En İyi Besteci: Alberto Iglesias, The Skin I Live In En İyi Kurgu: Stephen Mirrione, The Ides of March En İyi Prodüksiyon Tasarımı: James J. Murakami, J. Edgar En İyi Görsel Efekt: Scott Farrar, Transformers: Dark of the Moon En İyi Toplu Performans: The Help (Viola Davis, Bryce Dallas Howard, Allison Janney, Chris Lowell, Ahna O’Reilly, Octavia Spencer, Emma Stone, Sissy Spacek, Mary Steenburgen, Cicely Tyson ve Mike Vogel) New Hollywood Ödülü: Felicity Jones Başarılı Kariyer Ödülü: Glenn Close Hollywood Spotlight Ödülleri: Berenice Bejo (The Artist); Jean Dujardin (The Artist); Elle Fanning (Super 8); Amber Heard (The Rum Diary); Andrea Riseborough (W.E.); Shailene Woodley (The Descendants); Anton Yelchin (Like Crazy)
son filmle birlikte çocukluğumda bitti be.
Son filmide beğenmedim, son bir kaç filmdir kötüydü ve kötü bitti. Yokluğunu hiç hissetmeyeceğim Harry Potter.
Bluray çıktı
quote:
Orijinalden alıntı: X@ndeR
Bluray çıktı
ne zaman çıktı ve niye hala türk torrentlerinde yok ?
Bende dyrm knu nye aktf.meger ckms da habrmz yk
HP Ölüm Yadigarları Bölüm 1 çok dandikti. Oldum olası beğenmem zaten HP filmlerini. Serinin son filmi olması hatrına Bölüm 2'yi de izleyeceğim ama pek beklentim yok.