Şimdi Ara

Harry Potter ve Ölüm Yadigârlari: Bölüm 2 | Efsanenin Sonu | 13 Temmuz 2011 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
5
Favori
36.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SecoHarry

Şu fragman gerçekten bu sefer olmuş dedirtiyor bana. İnşallah beklediğim gibi muhteşem bir final olur efsane için...

orjinalinde ne birlikte atladıkları bi sahne var ne de sürünerek asalarını almaya çalıştıkları bi sahne eğer orjinal kurguyu bozduysa saçmalamış yönetmen

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

quote:

Şu fragman gerçekten bu sefer olmuş dedirtiyor bana. İnşallah beklediğim gibi muhteşem bir final olur efsane için...

orjinalinde ne birlikte atladıkları bi sahne var ne de sürünerek asalarını almaya çalıştıkları bi sahne eğer orjinal kurguyu bozduysa saçmalamış yönetmen

o hep saçmalıyor zaten. David Yates bu seriyi mahvetti bu bilinen bir şey ama yine de çok iyi görünüyor.

• İstinyedeki IMAX 3D ye gidicez inş... daha önce imax de 3d izleyen biri var ise yorumlarını alabilirmiyim..

Edit: sanırım alt yazı sorunmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezmer -- 5 Temmuz 2011; 1:47:14 >
  • Bu arada biletler satışta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezmer

İstinyedeki IMAX 3D ye gidicez inş... daha önce imax de 3d izleyen biri var ise yorumlarını alabilirmiyim..

IMAX 3D izlemedim de, İstinye Park'ta son HP filmini IMAX'te izledim, hiçbir sorun yoktu. Ama herkes İstinye Park'ta çok sorun olduğunu söylüyor. Ben yine oraya gideceğim büyük ihtimalle.
  • quote:

İstinyedeki IMAX 3D ye gidicez inş... daha önce imax de 3d izleyen biri var ise yorumlarını alabilirmiyim..

imaxle yarışabilen 3d teknolojisi yok hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

ya o öyledir de bi tek konudan şüpheliyim o da altyazı.. problem oluyormuş sanırım altyazı..Direk Türkçe dublaj koysalar bari, problem oluyorsa
  • quote:

quote:

IMAX 3D izlemedim de, İstinye Park'ta son HP filmini IMAX'te izledim, hiçbir sorun yoktu. Ama herkes İstinye Park'ta çok sorun olduğunu söylüyor. Ben yine oraya gideceğim büyük ihtimalle.

3d deneyimim olmadi ama imax hakkaten güzel bir olay. gectigimiz hafta transformers'ı izledim istinye park'ta gerek filmde gerekse altyazıda herhangi bir sorun olmadı. gayet keyifliydi.
    filmi izleyecek olursam istinye park'ta izlerim bende sanırım
    sadece bi 10 dk gec basladı o kadar reklamda yoktu direkt filme gectik..
    bilet fiyatını da soyleyeyim bilgi olsun ogr:17,5 tl tam:19 tl hafta ici fiyatı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

ya o öyledir de bi tek konudan şüpheliyim o da altyazı.. problem oluyormuş sanırım altyazı..Direk Türkçe dublaj koysalar bari, problem oluyorsa

Biraz problem oluyor evet imax filmleri 70MM olduğu için altyazı içinde olmuyor farklı bir 2d projektörden ayrı olarak yansıtılıyor altyazı.

• Tufak bir hayranlıktı benim ki bu serinin değerini sonradan anlayanlardanım neyse ...

Bir çağ kapanıyor ve bizde bunu görüyoruz kendimizi şanşlı saymalıyız ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 4 Mayıs 2012; 20:42:08 >
  • Son kitabını tekrar okuyup bitirdim. Şimdi filmleri yeniden izliyorum baya heyecan bastı.
  • Bende paraya kıyıp gideceğim İstinye Parka efsaneye böyle bir final yakışır. 17 Temmuzdan sonra gideceğim ama malesef..
  • Vay be efsane 7 gün sonra bitiyor
  • adamın tipi iğrenç yhaa ama filmi bekliyorum
  • http://www.imdb.com/video/imdb/vi686988313/

bayağı yeni görüntü var. hortkuluklar ile alakalı bir video.
  • http://www.youtube.com/harrypotter?x=us?feature=ticker

Canlı verilecek anlaşılan gala..
  • Güzel Gala'nın Youtube'dan verilmesi.

Saat 18:00'de başlayacak.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Londra Galası Youtube'da Canlı Yayında...
  • kalabalık cok komik durup durup cıglık atıyolar.biri atınca bütün hepsi birden aaaaa azuhadhad ne güldüm
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.