Şimdi Ara

HASAN ABİ FAFORİ KULÜBÜ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
623
Cevap
3
Favori
46.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hasan abimiz kadıköy Tiamo da müdürdür arkadaşlar. Görmek isteyenler gitsin
  • Bende Salı günüydü heralde Kadıköy Migrosun orda gördüm dikilmiş millete bakıor gülüyor felan poz veriyor. Aynı takım elbise aynı duruş
  • Hasan Abiyi bugün Kadıköy Tiamo'nun önünde gördüm , foruma koymak için resim çektirdim arkadaşa resimi çektirdik hasan abi diyo -gençler bi yemeğe gelseydiniz be- -saol hasan abi tokuz biz- ..
     HASAN ABİ FAFORİ KULÜBÜ

• quote:

Orijinalden alıntı: BLue1xiR

Hasan Abiyi bugün Kadıköy Tiamo'nun önünde gördüm , foruma koymak için resim çektirdim arkadaşa resimi çektirdik hasan abi diyo -gençler bi yemeğe gelseydiniz be- -saol hasan abi tokuz biz- ..
     HASAN ABİ FAFORİ KULÜBÜ

Dokundun mu sen o metabolizmaya? Nasıl iletişim kurabildiniz mi ya???

Ya hatırlarsınız bir zamanlar bir Crazy Frog furyası vardı, hani şu hayali olarak motorsiklet(ya da uçak) kullanmaya çalışan çılgın kurbağa. Hiçbir anlamı olmayan saçma bir animasyondu hani. Millet bir ara onun sesini falan telefon zili yapmıştı, abd'de tişörtler basıldı, sesiyle remixler yapıldı.

Aha işte bu adam da aynı öyle. Manasız ama çok eğlendirici. Kireyzi Firog Hasan Abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KadirşinaS_ -- 5 Ağustos 2009; 10:25:40 >

• Beni de ekleyin, beni de :-)
  • pendik tren istasyonunun karşısındaki simit köyünde görmüştüm orda çalışıyor sanırım ilginç bir tip
    zaten onu orda görünce bi daha o mekana gitmedim =)
  • Hasan abimizi şimdi tvde gördüm seda sayana gelmiş izleyici olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarte3

Hasan abimizi şimdi tvde gördüm seda sayana gelmiş izleyici olarak

Evet bende duydum adam kendini ayıramıyor ekranlardan.
  • Bu gün izmirde gördüm bu adamı,

Bir dükkanın önündeydi Gitim yanına,

+Abi naber ya, ben seni tanıyorum ( Giriş aynen böyle)

Hasan abi hemen kendini takdim etti,

-Evet ben show tv yemekteyiz programından Hasan ciftçi,

+Ee, abi napıyon, Sen kocaelili değilmiydin,

-Yok Bizim bir tane tahtakalede dükkanım vardı, Bir tanede buraya açtık. (İç çamaşırı, çorap felan)

+Tamam abi hayırlı işler,

-Alış verişe de gel birgün, ( Sonrada herkese beni söyle mi, beni haber ver gibisinden mi bir şey söyledi ama anlamadım o kısmı)
  • Hasan abiyi unuttunuz mu

• unutulurmu ya şu fırça atmadaki asalete bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen_69 -- 17 Ekim 2010; 15:33:54 >
  • Bu adam bizim burda oturuyor ya hep aynı takım elbiseyle dolaşıyor hatta kasaba bile takım elbiseyle gidiyor adam
  • up demek lazım

sin bana niye bir verdin
  • Yemekteyizde eski bölümler yayınlanıyor inşallah Hasan abinin bölümüde yayınlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirburak23

quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhan AŞAR

3.42 den sonra ip kopar.

Tam bir komedi

- ben en markalı yerde yedim isim versem şaşırırsınız ...

- ona bir iki hediye bana bi hediye ya herkese iki hediye ya herkese bi hediye :SD

• Eski mesajlarıma bakarken bu konuya denk geldim.Bir aralar Hasan Abi vardı.Güzeldi baya.Baya da hayranı varmış forumda.
  • nerde bu hasan abi
  • Bayhan gibi çiğköfteci açmıştır belki.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.