Yazıyor orda anlama sorununmu var ? Fenerbahçe taraftarının yaptığı yanlış diyorum niye adama ana bacı sövüyorsunuz diyorum yanlış yapıyorsunuz birde gelip burda küfür edeni savunuyorsunuz diyorum. Anladınmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: .19o7
quote:
Orijinalden alıntı: TiredWarrior
Sen ne diyon la?
Yazıyor orda anlama sorununmu var ? Fenerbahçe taraftarının yaptığı yanlış diyorum niye adama ana bacı sövüyorsunuz diyorum yanlış yapıyorsunuz birde gelip burda küfür edeni savunuyorsunuz diyorum. Anladınmı ?
Kimin anlama sorunu olduğu belli Önce bir idrak et sonra gel idrak allamesi seni
quote:
quote:
quote:
Sen ne diyon la?
Kimin anlama sorunu olduğu belli Önce bir idrak et sonra gel idrak allamesi seni
Kardeş hala analamadıysan sana daha ne anlatayımki.
quote:
quote:
quote:
quote:
Sen ne diyon la?
Kardeş hala analamadıysan sana daha ne anlatayımki.
@savaslar33, gifteki küfür eden fenerli taraftar üzerine
quote:
Gökhan Gönül taç atarken arkadan küfür eden taraftara ne demeli türk telkomda olan maçta
dedi.Bende
quote:
aynı şey
dedim.
Yani o küfür eden fenerli ile Telekom da küfür eden galatsaraylı nın yaptığı aynı dedim.Şimdi anladın mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Fadeout
quote:
Orijinalden alıntı: comeback58
Burda niye küfür ediyor bu fenerliler ne yapmış ümit davala bende maç izlerken gördüm ama neden olduğunu anlayamamıştım...
hepsi aynı anda tepki verdiğine göre var birşeyler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme