Şimdi Ara

Hasan Yener: Meireles gönderilsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eşruhuum

quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

quote:

Orijinalden alıntı: omsima

hani yapti yapmadi muhabbetine dahi girmede n size ne ulan?

desem yeterli olur mu

Son harfine kadar haklısın anlamıyorum bu adamları, her şeye bir yorum yapacaklar iyi kötü :D

ha yani kimse konuşmasın öylemi.

siz gidin kamuoyu olgusu nedir iyice bir öğreninde gelin sporsal faaliyetler insan odaklıdır. ahlak,saygı,ve etik gibi kavramlarda ortak bir nokta aranır ve bunuda spor yöneticileri sağlar. bilip bilmeden gelip şurda konuşmayın

morinyo ispanyada uygunsuz hareketler yaptımı çok ciddi derecede rakip takım yöneticilerinden tepki alır. özellikle eski spor yöneticileri çok sert bir şekilde eleştirir.

hasan yenerin açıklamaları gayet yerindedir.elin almanı ,ispanyolu ahlaksızlığı kaldırmıyo ama biz nedense tartışılmasını dahi istemiyoruz.

o parmak hareketlerini almanyada yapsa alacağı minumun ceza 1 sezon boyunca sahaya adı atmaması olur. ayrıca hakem derneklerinin futbol federasyonun açacağı davada arkasından gelir o da yetmez hakemden eşşek gibi özürdilemek zorunda kalır.

Ben yaptığı hareketi uygun bulduğumu söylemedim söylediği şey çok yersiz ve çok gereksiz bir şey olan oldu cezalar verildi.

• Iyice sacmaladılar bunlar. Sanane başkasının futbolcusundan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakeme hareketi yap sonra tükür sonra ben tükürmedim bizim ülkemizde o hareket bu anlama geliyor gibi yalanların ortaya çıkmasından sonra napacak yönetim merak ediyorum. TFF'ye itiraz ederken iyidi şimdi tükürmesi ortaya çıktı bakalım ne diyecek aziz efendi
  • beyin bedava
  • La su esruhuum u alintilamayin adam provakator

• Adam hareket yaptı la.Elini portresine sokmadı.
  • Açıklamaya gel

• O zaman sizde Zokora'yi yollayın meslektaşına,rakibine KASTEN sportmenlik dışı hareket yaptı tekme attı(Konuyu çok provake edesim geldi)

• Hayırlısı be hasan
  • konuşan kupayıda ilk defa görüyorum.
  • yemez.
  •  Hasan Yener: Meireles gönderilsin
  • Ebesinin elinden kayıp kafa üstü çakılmış
  • Aziz Yıldırım'ın bize karşı yaptığı saçma sapan açıklamaları Sadri Şener Fenerbahçe'ye karşı yapıyor. Aziz yaparken alkışlıyorsunuz, Sadri yapınca auuuvv
  • 15 milyon euro ver istediğin yere gönderek hasancıgım senden önemli mi
  • aç karnına hamsiyi fazla kaçırmış
  • Çok konuşuyor Trabzobon yöneticileri, size ne arkadaş
  • " Bıçağı Volkan eldiveninin içinde getirmiştir " diyen yöneticilerden ne beklenir ki. Fıkra gibi
  • ok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.