Şimdi Ara

Hasar kayıtlı İ30 için sorunsuz megan 2 satılır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hunharca Eleştiri H kullanıcısına yanıt
    Haklisin hocam bugün arkadaşı kırmadan almicam dedim zaten,55 dedim o da kurtaramaz dedi öyle kaldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CLİO SYMBOL kullanıcısına yanıt
    Bugun yapan ustaya gittik altan sadece bikac düzeltme yaptık plastikler değiştirdik öyle ahi şahım birşey değildi diyor ama yinede bnm içime pek sinmedi huyladim bi kere.

• webbie kullanıcısına yanıt
    Galerici arkadaşım ben bu arabayla taksa bile girmem dedi söğüdün zaten arabadan km bir tek bni cezbetmisti o kadar.

• gokhan3368 G kullanıcısına yanıt
    2007 184 binde megane 2 ye 45 dersen zaten satılmaz da takasa da saymazlar kardeşlik :) hani hatasız bişey olsa km 100 felan olsa neyse de o45 e fluence veriyorlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan3368

Hocam fotolar vardı gösterdi arkadaş şehir içi gibi görünuyor sol camurluktan başlamış sürtüşme arka camusrluga kadar.on çamurluk ice göçmüş o değişmiş fakat elde yapılmış bu hasar.birde arabayla uyuduğu için tarla gibi biyere girmis alttan işlem yapılıp tampon değişmiş beş bin tamponun fiyati fakat alttaki hasar sanayide yapılmış bana söylediği bunlar.alt olayı bni huylandiriyor.
    bir arkadaşa yakın dostu 5.000 km de takla atmış bir aracı gazlamıştı. diğer bir arkadaşa da yakın dostu takla atmış bir laguna gazlamıştı. yani demem o ki taklaya gelme. bu işlerde eş-dost güven olmuyor. zaten insanları böyle bir ticarette tanıyorsun. ben şu haliyle bile almazdım bu aracı. illa alacaksan iyi bir ustaya göster. benim vakti zamanında yaptığım gibi kendini usta sanan bir arkadaşa gösterip te 2 ay sonra iki ayrı usta bu araba darbeli demesin.

• aman diyim sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

2007 184 binde megane 2 ye 45 dersen zaten satılmaz da takasa da saymazlar kardeşlik :) hani hatasız bişey olsa km 100 felan olsa neyse de o45 e fluence veriyorlar..
    bence 45 değil 35 bile etmez. insanlarda ne hayaller var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bennett.antony B kullanıcısına yanıt
    Kardeş sana göre bana göresi yok bu isin bu ülkede 25 bine 2000 model toros satılıyor. Bnm meganm 45 de eder 50 de eder bu arada 44 veren var vermedim .Ucuza araba mi kaldı.Uyan da bak biraz piyasa.

• quote:

Kardeş sana göre bana göresi yok bu isin bu ülkede 25 bine 2000 model toros satılıyor. Bnm meganm 45 de eder 50 de eder bu arada 44 veren var vermedim .Ucuza araba mi kaldı.Uyan da bak biraz piyasa.
    kusura bakma ama hayal kuruyorsun yalan söylüyorsun

38 yaz ilana koy 1 kişi arasın görelim

çok net satamazsın hatta o fiyata koy gülerler

• Ya yuru bi git sana niye yalan söyleyim piyasa bilmez arabadan anlamaz dünkü çocuk gelmiş burda akıl veriyo satinca sana kurdalayle gönderirim faturayi işine bak.

• Sizin yerinizde olsam mevcut aracımla yoluma devam ederim. Zaten kendi ağzınızla söylemişsiniz aracımda hasar kaydı yok diye. Eğer elinizdekini o araçla takasa verirseniz sattığınızı mumla ararsınız.

• quote:

44 veren var vermedim mi? Forum iyice mizahsene döndü

• Armin van Buuren* kullanıcısına yanıt
    Haha komik çocuk seni.Gel sana en son 50 ye birkirm

• quote:

Haha komik çocuk seni.Gel sana en son 50 ye birkirm
    hocam siz çok tecrübeli birine benziyorsunuz yaş kaç bugüne kadar kaç arabanız oldu acaba. siz haklıymışsınız 45ten aşağı düzgün megane yok

• Megane da boya var mı

Max 39 gibi reel piyasada ederi

İ30 toklu ve kaliteli bir araç

Hayırlı günler hayırlı geceler olsun inş

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.