Şimdi Ara

Hasar kayıtlı İ30 için sorunsuz megan 2 satılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a arkadaş malum babamın araba isini hallettik sıra geldi bana .Benim şöyle bir durumum var.2007 model dizel 184 bin deki değişeni ve hicbir sorunu olanak megan 2 mi satıp 2012 model dizel style paket 65 binde 1 parca degisenli(sol on câmurluk) 3parca boyalı(sol iki kapı ve sol arka çamurluk) olan i30 için 58 bine pazarlık ettik.42 bin peşin üzeri bir yıl vadeli araç ilk sahibinden arkadaşımın aracı 5 binde hasar kaydı var? Daha araca baktirmadim düşünme payımda var?Sizlerin görüşünü onemsiyorum.Siz olsanız bu durumda neyaprdiniz?
    Araçların ikisi de dizel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan3368 -- 10 Aralık 2018; 23:12:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Resime tıklıyorum aynı konu açılıyor sübhanallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 10 Aralık 2018; 22:9:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maceramı arıyorsunuz illa değiştirecekseniz başka i30 yada araç bakın derim

• Şu söylediğin hasarda ki kayıt 5000 TL ise göre airbag açma ihtimali yok ve fiyatı uygun üstelik dizel yapıştır hocam o paraya benzinlisini alıyorsun ,senin Megan kaça gidiyor peki?

• Arkadaşı çağırdım, megane 2 aracını neyle değiştirmen gerektiğini anlatır@Moueson

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    İ30 dizel zaten.elden yapılmıs boyalı değişen kaza.birde tampon değişimi olmuş o kaskodan yapılmış 5 bin TL o dendi bana

• Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    Bnm megani 45 ten aşağı vermem super temizlikte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Kafam çok karışık vade olayı bni cezbediyor.

• Bence Hasarlı style paket için 58bin çok tabi yine son karar sizin

• eto83 kullanıcısına yanıt
    Ama vade olayı var

• dCi motordan sonra CRDI motor performans olarak cazip gelebilir ancak yakıt tüketimi bakımından özellikle şehiriçinde 7lt civarını bulup biraz üzer.

Hasar geçmişi için aracın kazalı fotosunu görüp kazanın boyutuna bakmak lazım. Yüzeysel bir şeyse çok kafaya takılacak bir şey olmayabilir.
  • O hasar nerede yapılmış? 5000tl zaten kapıların boyası. Ayrıca soldan nasıl bi kaza yapmış?

• Gktupc G kullanıcısına yanıt
    Hocam fotolar vardı gösterdi arkadaş şehir içi gibi görünuyor sol camurluktan başlamış sürtüşme arka camusrluga kadar.on çamurluk ice göçmüş o değişmiş fakat elde yapılmış bu hasar.birde arabayla uyuduğu için tarla gibi biyere girmis alttan işlem yapılıp tampon değişmiş beş bin tamponun fiyati fakat alttaki hasar sanayide yapılmış bana söylediği bunlar.alt olayı bni huylandiriyor.

• Sattığım aracım 2013 dizel otomatik elite İ30' du.
    İ30 alacaksanız elite bulun derim, benim satma nedenim altının yere çok yakın olması, piknik, kamp, köy, yayla yollarınız varsa İ30 üzer sizi.
  • gokhan3368 G kullanıcısına yanıt
    Beni de şüphelendirdi, için rahat değişse alma

• i30 öyle ahım şahım bi araba değil.

Kore malına 500 metreden fazla yaklaşma
    pert kayıtlı ise zaten koşarak uzaklaş
    Değişen varsa ardına bakmadan yürü git

Renault mu Kore işi mi ? Bence Renault
  • Yakıtta üzer. Alttan nasıl bi darbe almış bunu iyi araştır. Sonra çok masraf çıkar. Meganı mumla ararsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan3368

Hocam fotolar vardı gösterdi arkadaş şehir içi gibi görünuyor sol camurluktan başlamış sürtüşme arka camusrluga kadar.on çamurluk ice göçmüş o değişmiş fakat elde yapılmış bu hasar.birde arabayla uyuduğu için tarla gibi biyere girmis alttan işlem yapılıp tampon değişmiş beş bin tamponun fiyati fakat alttaki hasar sanayide yapılmış bana söylediği bunlar.alt olayı bni huylandiriyor.
    Kişisel görüşüm; kaza sonrası sanayide toplanan, ne tür işlemler yapıldığı belli olmayan bir araç alarak riske girmem.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.